Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende başından beri hep kız diyorum ama etrafımdaki herkes erkek diyordu öyle hissediyordu, değişmezse benim hislerim tuttu Rabbim sağlıkla senin de gönlündekini versin kuzum

Bende başından beri hep kız diyorum ama etrafımdaki herkes erkek diyordu öyle hissediyordu, değişmezse benim hislerim tuttu Rabbim sağlıkla senin de gönlündekini versin kuzum
İnşallah , bu aralar koltuktan koktuga yuvarlaniyorum . Progestan agir bi igneymis zorlaniyorum. Rabbim kolaylik versin insallah.

Masallah kiz ne guzel iste oglun sana duskun olsun kizlar daha cok babaci oluyorlar bizim ki simdiden babaya duskun Maria anne olmak cok guzel dimi kucagina alinca kokusunu icine cekerken mi anne oldugunu hissediyorsun?
Ayyy tabi canım yaa doğduğu anda ben yeniden doğdum sanki aşık oldum yani resmen bebekken ayrı güzeldi yürüdü konuştu ayrı güzel. Sarılıp öpünce dünya duruyor yani diyorum herkes aile eş bi yana evlat ayrı yerde o olmazsa nefes alamam yani heralde diyorum. Allahım evlatlarımızı başımızdan eksik etmesin anne diyolar ya tamam bütün kızgınlık sinirin geçiyor o kokuları zaten, en sinirli anımda bile koklayıp öperim bütün sinirim geçer sizlerde yaşayacaksınuz bu duyguyu ❣❣

Masallah kiz ne guzel iste oglun sana duskun olsun kizlar daha cok babaci oluyorlar bizim ki simdiden babaya duskun Maria anne olmak cok guzel dimi kucagina alinca kokusunu icine cekerken mi anne oldugunu hissediyorsun?
Ben doğduğu an bakışıp ağlarken koynuma verip kokladım sustu hemen zaten, ben anne oldum dedim bambaşka bişey ❣

Cumartesini çok şükür atlattım kuzum
Bugun son misafirlerimi alıyorum . Hazırlık yaptım şuan iftara 1 saat kalmasını beklıyorum pilavv salata yapıxam

Ohh vallaaa bu ramazanda böyle geçtiii ..
he bide dün elimi kestim biraz derın

Eşim butun buyuk chef bıçaklarını sakladı
Sen kiiim çat çat soğan kesmek kim dedi
Haklı

Allahtan dikiş gerekmedi
Çok fena kanadı

Buyuk ihtimalle degismez. Benim 10 haftalikken erkek olabilir dedi senin daha bellidir
benım içim detaylı ultrasona kafar rahat değil

Gideceğim doktorun videolarını izliyorum bana gelmeden cinsiyetı bılıyorum demeyın dıyor
Çok kişinin değişmiş detaylıda

Ama kızdır yaaaa boş sonucta nasıl dolcak ki orası

Nasılsınız kızlar bulantılar ne alemde şikayetleriniz neler 9+0 dayız bulantı ilaçla hafiflese de mie ekşimesi ağzımdaki kötü tat beni mahvediyor

Kızlar gebelik testim bitince ovu yaptım bende
Bayada su içmiştim iftarda ama bana biraz normal güne göre koyu geldi
Ovuyla gebelik öğrenenler bata 4 kala dahamı koyu çıkmalı ?
Yoksa bidahamı yumırtlcam yum yakınken böyle çıkodu bnde

Eklentiler

• 7BCAC1E5-5F97-4291-AF38-1C26DF08EAB1.webp
    41 KB · Görüntüleme: 65
Tmm cnm ben bi kaç gün beklim o zaman
Beklemeyin
Yumurtlamaya yakın günleri de değerlendirin
Sperm 72 saate kadar canlı kalabilir :)
Reglin 13 ve 17 .günleri arası önemli günler demişti doktorum
Misal ben 8 ,10,11,13.u gunleri degerlendirdim
Yarın sırada 14 var :)15 i bos geçiyoruz eşimden dolayı 16 ve 17 yıl de deneriz

Tmm inş cnm çok sagol dikkate alıcam uygulicam

Cok geçmiş olsun canım.
Allah beterinden korusun

Hiç kullanmadım ovu ama sanki daha koyu çıkıyordu

Inşallah hamilesindşr bir gebelik testi alsana benim Bat 1 haziran oynama olmazsa eger, kimyasal gecirdimya gecen ay bilemiyorum bugün test yaptım negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…