- 18 Mart 2011
- 9.318
- 32.278
- 748
Bende başından beri hep kız diyorum ama etrafımdaki herkes erkek diyordu öyle hissediyordu, değişmezse benim hislerim tuttuKızlaar napıyosunuz? Kaç gündür okuyorumda yazmıyorum.Red Phoenix hayırlısı olsun bende önce sağlıklı olsunda sonra kız istiyorum. Eşimde ikiziyle beraber erkek hissediyor. Bilemiyorum hayırlısı artik
İnşallah , bu aralar koltuktan koktuga yuvarlaniyorum . Progestan agir bi igneymis zorlaniyorum. Rabbim kolaylik versin insallah.Bende başından beri hep kız diyorum ama etrafımdaki herkes erkek diyordu öyle hissediyordu, değişmezse benim hislerim tuttuRabbim sağlıkla senin de gönlündekini versin kuzum
Ayyy tabi canım yaa doğduğu anda ben yeniden doğdum sanki aşık oldum yani resmenMasallahkiz ne guzel iste oglun sana duskun olsun kizlar daha cok babaci oluyorlar bizim ki simdiden babaya duskun Maria anne olmak cok guzel dimi kucagina alinca kokusunu icine cekerken mi anne oldugunu hissediyorsun?
Ben doğduğu an bakışıp ağlarken koynuma verip kokladım sustu hemen zaten, ben anne oldum dedimMasallahkiz ne guzel iste oglun sana duskun olsun kizlar daha cok babaci oluyorlar bizim ki simdiden babaya duskun Maria anne olmak cok guzel dimi kucagina alinca kokusunu icine cekerken mi anne oldugunu hissediyorsun?
Cumartesini çok şükür atlattım kuzumEvet kızlar cümleten nasılsınız :)
G gamzeli_bebisRed Phoenix 1609ece H E vee adını saymadığım diğer arkadaşlar :)
H E ve G gamzeli_bebis misafrleri atlattık elhamdülillah nasıl geçti
Ben tam misafir günü adet oldumbide doğum günümdü ama nasip tabi
Buyuk ihtimalle degismez. Benim 10 haftalikken erkek olabilir dedi senin daha bellidir
Senle ayniyiz biz canım 28 yaşındayım Ağustos da 4 yıllık evli olacağız28 yaşındayım cnm 3,5 yıllık evliyiz senin ?
Evet daha bikac gun var sanirim t daha koyu olucakKozlar dahada koyulaşmasımı lazım ovunun
Tmm cnm ben bi kaç gün beklim o zamanEvet daha bikac gun var sanirim t daha koyu olucak
BeklemeyinTmm cnm ben bi kaç gün beklim o zaman
Tmm inş cnm çok sagol dikkate alıcam uygulicamBeklemeyin
Yumurtlamaya yakın günleri de değerlendirin
Sperm 72 saate kadar canlı kalabilir :)
Reglin 13 ve 17 .günleri arası önemli günler demişti doktorum
Misal ben 8 ,10,11,13.u gunleri degerlendirdim
Yarın sırada 14 var :)15 i bos geçiyoruz eşimden dolayı 16 ve 17 yıl de deneriz
Cok geçmiş olsun canım.Cumartesini çok şükür atlattım kuzum
Bugun son misafirlerimi alıyorum . Hazırlık yaptım şuan iftara 1 saat kalmasını beklıyorum pilavv salata yapıxam
Ohh vallaaa bu ramazanda böyle geçtiii ..
he bide dün elimi kestim biraz derın
Eşim butun buyuk chef bıçaklarını sakladı
Sen kiiim çat çat soğan kesmek kim dedi
Haklı
Allahtan dikiş gerekmedi
Çok fena kanadı
İlk hamileliğimde en son 13.gun ilişkiye girip memlekete gitmiştim ve hamile kaldım .o yüzden her gün önemli :)Tmm inş cnm çok sagol dikkate alıcam uygulicam
Hiç kullanmadım ovu ama sanki daha koyu çıkıyorduKızlar gebelik testim bitince ovu yaptım bende
Bayada su içmiştim iftarda ama bana biraz normal güne göre koyu geldi
Ovuyla gebelik öğrenenler bata 4 kala dahamı koyu çıkmalı ?
Yoksa bidahamı yumırtlcam yum yakınken böyle çıkodu bnde
Kız çocuk başka gerçektenBende başından beri hep kız diyorum ama etrafımdaki herkes erkek diyordu öyle hissediyordu, değişmezse benim hislerim tuttuRabbim sağlıkla senin de gönlündekini versin kuzum
Inşallah hamilesindşr bir gebelik testi alsana benim Bat 1 haziran oynama olmazsa eger, kimyasal gecirdimya gecen ay bilemiyorum bugün test yaptım negatifKızlar gebelik testim bitince ovu yaptım bende
Bayada su içmiştim iftarda ama bana biraz normal güne göre koyu geldi
Ovuyla gebelik öğrenenler bata 4 kala dahamı koyu çıkmalı ?
Yoksa bidahamı yumırtlcam yum yakınken böyle çıkodu bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?