- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
Ay darısı hepimizin başınaİftardan önce bitanede normal gebelik testi ve lh yaptım
Test yapmadan durmuyom eceye benzedim tavugum benim@1609ece
Lh bayaa koyulaştı inşallahhh sağlıklıdır yaaa inşallahh
Pikten bir gün öncesi gibi olmus çok güzelİftardan önce bitanede normal gebelik testi ve lh yaptım
Test yapmadan durmuyom eceye benzedim tavugum benim@1609ece
Lh bayaa koyulaştı inşallahhh sağlıklıdır yaaa inşallahh
Ay inşallah ya evet koyulaştı bayaaaPikten bir gün öncesi gibi olmus çok güzelsağlıcakla ilerler insallah
Vallaa inşalllah öyledir kesin öyle cıkarsa sizde isimleri değiştirinM
Ay darısı hepimizin başına
Çok güzel bir foto
Adın uğur getirdi :)
Biz de mi bebisli birşeyler koysak.
2 gün önce bende ovu testi yaptım senin ilk test gibi cıktı. Bir daha yapmadım seninkini görünce umutlandimAy inşallah ya evet koyulaştı bayaaasağolll
Kuzum doktorum özellikşe 21. Haftada git dedi . Ama gittiğim doktor 21-25 arası bakıyor .
Ben özrllikle belirtildiği için 21 de randevu aldım
Kuzum doktorum özellikşe 21. Haftada git dedi . Ama gittiğim doktor 21-25 arası bakıyor .
Ben özrllikle belirtildiği için 21 de randevu aldım
Bana 3 doktorda kiz dediler. Ben bunu hic bilmiyordum cok uzucu birsey ama insan birseye alisiyor degismesi cok buyuk hayal kirikligi olurAy canım yok korkma ama etraftan çok duydum sadece. İşte ayrıntılıya kadar hep derler ya cinsiyetten emin olmayın diye. Dr u dan çok çok eminsen korkma canım. Arkadaşımın başına gelmişti ayynı dönem hamileydik. Bana 11.haftada erkek drdi o na da 12 dr kız dedi her gittiğinde de kız diyomuşayrıntılıda erkek dediler erkek olarka doğdu tabi ama bunlar nadir örnek canım
Senin bat ne zaman hadi inşallah vardır2 gün önce bende ovu testi yaptım senin ilk test gibi cıktı. Bir daha yapmadım seninkini görünce umutlandimyarın yapayım inşallah bende sevinirim
Kaç var bata kuzu belki seninde vardır nerden biliyosun
Normalde 8 hazira Teste göre 5 haz daha var bakalimSenin bat ne zaman hadi inşallah vardır
Ooo baya varr inşallah vardır bebişNormalde 8 hazira Teste göre 5 haz daha var bakalim
İnşallah vardır kuzum yaaa daha varmış umut varBenim daha çok var cnm normalde 1 riydi ama geç yumurtladım 4 dune kaydı
Bal damlıyor ballOoo baya varr inşallah vardır bebiş
HAdi ya hep oluyormu sende düzensiz miiBat yokİki aydır olmuyorum
7-8 gün var şuan yani belirti olmaz heraldeBal damlıyor ballinşallah canım bekliyorum belirtisiz umutta edilmiyor ki ama nasip bakalim
Inşallah bu ay bebegin seninledir7-8 gün var şuan yani belirti olmaz heraldeama bn geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ayda kimyasalmı normalmi bilmiyoruz henüz ama ikisindede kasık batmaları ve sık idrara cıkma oldu bide bi kaç gece yatakta ayaklarım falan yanıyorduu ayaklarımı yorgandan dışarı atıyodum bn hamileysem bunları belirti sayarız
8.ayında kesin kız denilip doğumda kucağına erkek verilen arkadaşım var desem..........benım içim detaylı ultrasona kafar rahat değil
Gideceğim doktorun videolarını izliyorum bana gelmeden cinsiyetı bılıyorum demeyın dıyor
Çok kişinin değişmiş detaylıda
Ama kızdır yaaaa boş sonucta nasıl dolcak ki orası
bende gördüm ama kuruma çizgisi de olabiliryarın sabah tekrarlasana varsa zaten belirginleşmiştir.
bu arada G gamzeli_bebis hadi insallah bu sefer sağlıkla tutunur
yap bence, ne olur ne giderHiç umut beslemiyorum açıkçası ama yapayım mı dersin sabah
Cok iyi insallah saglikla devam eder canimkızlar ben gittim kan verdim 43.44 cıktı değer bata 3 kala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?