Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayırlısı olsun kuzum inşallah minnoş sağlıklıdır, cinsiyet tahmini yaptı mı doktor size de

Aynen cnm boşanmışlar yıllar önce. Önceden kendi halind arkadaşları ile takılırdı planları olurdu. Biz evlendiğimizden beri bi yerlere giderken onuda alıyorz ben alalım istiyorum daha çok. Alıştı ona şimdi hep beklliyor. Ama Başbaşa vakit geçirmeye de ihtiyacımız var zaten çalışıyorum bunalıyorum işte. Kendisininde hiç düşündüğü yok insan azcık düşünceli olur yani. Akşam eşimle konuştuk dedim neyse bari bu bayramda idare edelimde kurban bayramının sonraki haftası normal tatil ayarlayalım.

Alla alla bizim grupta 19. Haftada girenler bile oldu
Kafam karıştı şimdi doktorumla tekrar konusayım ben
Sen araştır istersen iyice canım, yani organların büyük kısmının gelişimi 24.haftadan sonra tammalanıyormuş zaten ayrıntılı ultrasonun amacı da o Allah korusun organlar sağlıklı mı gelişim sağlıklı mı devam ediyor diye.

İnşallahhh kuzum. Yok daha erken dedi ki bence kendince tahmini vardı çünkü 4d ye alıp bacak arasının yarısını gördü
Biz direkt aldık tahmini valla, duramam ben ama 16-17 de netleşir ancak sakın alışveriş yapma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…