Canim sen detayli utrasyona gittin mi?yap bence, ne olur ne gider
8.ayında kesin kız denilip doğumda kucağına erkek verilen arkadaşım var desem..........
Napalım Allah ne derse o8.ayında kesin kız denilip doğumda kucağına erkek verilen arkadaşım var desem..........
İnşallah vardır kuzum yaaa daha varmış umut var
hayırlısı olsun kuzum inşallah minnoş sağlıklıdır, cinsiyet tahmini yaptı mı doktor size deOhh maşallah minnoşabizde dün buluştuk ense kalınlığı iyi gelişimi hep günü gününe gitti ama doktorum ikili taramayı yapmayı uygun gördüğü için kan verdik yarın yada en geç perşembe günü sonuçlar çıkacak. Sonuç nolursa olsun başım gözüm üstüne
senle de aynıydık kuzu kaç kaldı bata?Valla belirtilerini okudum aynıyız inşallah vardır diyorum öyle hissediyorum ama bakalım kısmet hayırlısıylapes peşe geliriz inşallah
Canim anladigim kadarıyla kayınpederin yok bendede aynı dert vardı iki kere kayinvalidemlerle tatile çıktık kayınpederim bu sene için diyo köye gidiyormuyuz Bende dedim sürekli beraber cikcaz hayir dedim sonra eşim konuştu biz baş başa gidicez diye oteller çok pahalı olduğu için biz ev tutmaya karar verdik geçen sene ayvalığa gittik bizde çok güzel oralar evde kaldık 10 günlüğüne 2 milyar verdik
Değişmez canım inşallah, işte nadir 1000 de bir oluyordur belki yaBana 3 doktorda kiz dediler. Ben bunu hic bilmiyordum cok uzucu birsey ama insan birseye alisiyor degismesi cok buyuk hayal kirikligi olur
İnşallahhh kuzum. Yok daha erken dedihayırlısı olsun kuzum inşallah minnoş sağlıklıdır, cinsiyet tahmini yaptı mı doktor size de
Sen araştır istersen iyice canım, yani organların büyük kısmının gelişimi 24.haftadan sonra tammalanıyormuş zaten ayrıntılı ultrasonun amacı da o Allah korusun organlar sağlıklı mı gelişim sağlıklı mı devam ediyor diye.Alla alla bizim grupta 19. Haftada girenler bile oldu
Kafam karıştı şimdi doktorumla tekrar konusayım ben
Biz direkt aldık tahmini valla, duramam ben ama 16-17 de netleşir ancak sakın alışveriş yapma dediİnşallahhh kuzum. Yok daha erken dediki bence kendince tahmini vardı çünkü 4d ye alıp bacak arasının yarısını gördü
Yaaa ben dedimValla maria ayağını sürüdü inşallah gidiyoruz peşinden
Vayyyy çok iyi canım yaakızlar ben gittim kan verdim 43.44 cıktı değer bata 3 kala
Öyleymiş kuzum ya bu haftalarda %90 dedikleri bile değişebiliyormuş sanırım bizim çok tezcanlı olduğumuzu bildiğinden söylemediBiz direkt aldık tahmini valla, duramam ben ama 16-17 de netleşir ancak sakın alışveriş yapma dedi
Abla hamile misinValla maria ayağını sürüdü inşallah gidiyoruz peşinden
ayy hadi inşallah Allah söyletmiş olsuun kuzuu:) bat 31 mayıs bekliyoruz kuzu mayıs çıkmadan ayağını süren marianın peşinden gitmeyiii :)Abla hamile misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?