- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
İnşallahhh ablaayy hadi inşallah Allah söyletmiş olsuun kuzuu:) bat 31 mayıs bekliyoruz kuzu mayıs çıkmadan ayağını süren marianın peşinden gitmeyiii :)
Ya evet bir de öyle bir şey var, baksana 8.ayda değişen varmış doğana kadar hep şüpheliyim vallaÖyleymiş kuzum ya bu haftalarda %90 dedikleri bile değişebiliyormuş sanırım bizim çok tezcanlı olduğumuzu bildiğinden söylemedi
Insallah canimDeğişmez canım inşallah, işte nadir 1000 de bir oluyordur belki ya
Benim yiğenime ilk erkek dediler sonra kız olabilir dediler taa 8. aya kadar en son doktor erkek çıkarsa şaşırmayın dedi valla tüm alışverişi yapıldı son dakika golü olursa çamaşır suyuna batırıp giydiririm dedim neyseki kız olduYa evet bir de öyle bir şey var, baksana 8.ayda değişen varmış doğana kadar hep şüpheliyim valla
Daha belirgin ya harikaGünaydın ballarmmm
Üstteki dün alttaki bugun aynı marka
Bugunkünüde ilk idrarla yapmış sayılmam 4 te su çay içip yattım sahurda 6 da tuvalete kalktım o zaman yaptm
2 saatlik idrar yine
Ay cidden belirginmi geldi sanaDaha belirgin ya harika
evet evet belirginleşmişşAy cidden belirginmi geldi sana
İnşallah artmıştır yaaa
Abla inşallah yaaa o kdr sevinirimki yarın güzel bi artış olursaevet evet belirginleşmişş
Tabi kuzum çünkü üstekinde kuruma da var onu dikkate alırsan daha belirginAy cidden belirginmi geldi sana
İnşallah artmıştır yaaa
İnşallah yaaa inşallahhh şuan sevinemiyorumm ama yrın güzel bi artış olduysa acayip sevincemTabi kuzum çünkü üstekinde kuruma da var onu dikkate alırsan daha belirgin
İnşallahhh canımm sabah mı vereceksin kanı ona göre burda bekleyecemİnşallah yaaa inşallahhh şuan sevinemiyorumm ama yrın güzel bi artış olduysa acayip sevincem
Yarn öğlen veririm 1 gibiİnşallahhh canımm sabah mı vereceksin kanı ona göre burda bekleyecem
ben dün 4d aldım eşim diyo erkeğe benziyo şaka gibi ya kim görse yok karnın erkek karnı diyo illa kızımı erkek edecekler başımaNapalım Allah ne derse oerkek olursa pembe pembe giyinir babası gibi
Ayy inşallah kuzum cumartesi bir daha gidicem doktora kontrol ya zaten görmüş olurum, cinsiyet içinde 16 da bir daha çağırır herhaldeBenim yiğenime ilk erkek dediler sonra kız olabilir dediler taa 8. aya kadar en son doktor erkek çıkarsa şaşırmayın dedi valla tüm alışverişi yapıldı son dakika golü olursa çamaşır suyuna batırıp giydiririm dedim neyseki kız olduumarım bariz gösterir de rahatlarız
Ee 1 de versen en geç 3 te çıkar kız sabah ver ne diye bize heyecan yaptırıyon ya saat 3 geçYarn öğlen veririm 1 gibihastane iş yerimin yanında
Maşallah daha belirgin bu gün inşallah yarın güzel sonuçlar la gelirsinGünaydın ballarmmm
Üstteki dün alttaki bugun aynı marka
Bugunkünüde ilk idrarla yapmış sayılmam 4 te su çay içip yattım sahurda 6 da tuvalete kalktım o zaman yaptm
2 saatlik idrar yine
Yok kız 50 dk da netten girip görüyomEe 1 de versen en geç 3 te çıkar kız sabah ver ne diye bize heyecan yaptırıyon ya saat 3 geç
İnşallah inşallahMaşallah daha belirgin bu gün inşallah yarın güzel sonuçlar la gelirsin
aynen oda baya zorlandı bide seneler sonra olan çocuk hiç küçük elbise de yokAynı şey benim kuzenimin başına geldi 8.ayına kadar doktorlar kız dedi her şeyi aldılar 8.ayında erkek denildi degistirebildiklerini degistirdiler gerisi kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?