- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
İyi o zaman kan sulandırıcımı yapıp burda nöbete gelirimYok kız 50 dk da netten girip görüyomdünde öyle oldu
Bende kız elbisesi bol kız olursa ne ala onlar yeter bir süre erkek derlerse de birşey almayayım en iyisi umarım tutarım kendimi8.ayında kesin kız denilip doğumda kucağına erkek verilen arkadaşım var desem..........
Şanslısın bende hastane arıyom rahat verebileceğimmm inşallahh yarın artmış olur kuzuu❤Yarn öğlen veririm 1 gibihastane iş yerimin yanında
inşallah abla yaa evet o konuda şanslıyım 2 tane yakın yürüme mesafesinde hastane varŞanslısın bende hastane arıyom rahat verebileceğimmm inşallahh yarın artmış olur kuzuu❤
Hadi inşallah canım yaa çok güzel belirginleşmiş testGünaydın ballarmmm
Üstteki dün alttaki bugun aynı marka
Bugunkünüde ilk idrarla yapmış sayılmam 4 te su çay içip yattım sahurda 6 da tuvalete kalktım o zaman yaptm
2 saatlik idrar yine
Yok tertemiz maşallahinşallah abla yaa evet o konuda şanslıyım 2 tane yakın yürüme mesafesinde hastane varsen naptın testlerde bişi çıkmadımı hiç atmadın belki biz görürdük
İnşallah cıkar yarn bişiler yaaaYok tertemiz maşallahyarın sabahtan denicem yine bakalım
evet evet o ağrılar oluyor gelcekmiş gibi.. şiddetli olursa lekelenme olursa görünürsün Allah muhafazaİnşallah cıkar yarn bişiler yaaa
Az kaldı zaten 2 gün var bugun günümüze benimde kasıklarım ağrıyo ama @Brrk normal dediinşallh adet gelmicektir
İnşallah cıkar yarn bişiler yaaa
Az kaldı zaten 2 gün var bugun günümüze benimde kasıklarım ağrıyo ama @Brrk normal dediinşallh adet gelmicektir
evet evet o ağrılar oluyor gelcekmiş gibi.. şiddetli olursa lekelenme olursa görünürsün Allah muhafaza
evet dün geçmedi diyodum bugün 2 kaldı
Cıkıyor evet çenemdenormal adet dönemleirnde yüzünd sivilce felan çıkıyormu çıkıyorsa şuanda da çıktımı ?
bende de adet belirtileri varda sivilce de çıktı sanırım tutmadı bu ay benim
yok bugün yapmadım :)sen yaptınmı test ?
sen yaptınmı test ?
Cıkıyor evet çenemde
Şuan cıkmadı ama bence sivilceye göre belli olmaz yasende bi test yapsana
yok bugün yapmadım :)
negatif çıkıyo yine umut etmekten geri durmuyoz nasıl bişeyseee... cumartesi pazar olacak gibi ağrılarım oldu erken daha dedimm.. test yapmaya başladım yerleşiyordu zaar, dün akşam geri geldi o ağrılar.. ondan bu sabah yapmadım regl gelecek galiba dedim.. lavaboya gittim yoktu bişiy.
6.aya kadar kızım kordonu bacak arasına aldı ne erkek diyebildiler nede kızBende kız elbisesi bol kız olursa ne ala onlar yeter bir süre erkek derlerse de birşey almayayım en iyisi umarım tutarım kendimi
Bide erkek çocuklarına çetin ceviz derler bu kızlar daha çılgın6.aya kadar kızım kordonu bacak arasına aldı ne erkek diyebildiler nede kız ☺
bu ay anlarsın onu hesaplama yap adet olduğunda 14 gün geriye git o gün yumurtlamışsındır.ya ben telefondaki programa göre denedikya geç kaldığımı düşünüyorum birde adet belirtileri de varya ondan tutmadığını düşünüyorum :S
16-17sine felan geliyor. benim telfn ortalamayı aldığı için 20 si göstermişbu ay anlarsın onu hesaplama yap adet olduğunda 14 gün geriye git o gün yumurtlamışsındır.
28 29 a göre öyle 31e bağlarsa yine atar 2 daha :) yaa ille yum günü şart değil zaten denemeler için hep deriz yaa 2 öncesi sonrası doğurgan dönemde deneme önemli :) kaldı ki adete yakın adet bitince yumurtlayıp gebe kalanlar var.. ama bizim düzenli olduğundan ne zaman yum olduğu da belli.. Allahın izniyle biz de o çift çizgiyi gönderiyoruuuz :)16-17sine felan geliyor. benim telfn ortalamayı aldığı için 20 si göstermişbakalım cumartesi tam anlaşılır gibi çünkü yrn veya cuma hastalanma günlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?