Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah cıkar yarn bişiler yaaa
Az kaldı zaten 2 gün var bugun günümüze benimde kasıklarım ağrıyo ama @Brrk normal dedi inşallh adet gelmicektir
evet evet o ağrılar oluyor gelcekmiş gibi.. şiddetli olursa lekelenme olursa görünürsün Allah muhafaza

evet dün geçmedi diyodum bugün 2 kaldı

İnşallah cıkar yarn bişiler yaaa
Az kaldı zaten 2 gün var bugun günümüze benimde kasıklarım ağrıyo ama @Brrk normal dedi inşallh adet gelmicektir

normal adet dönemleirnde yüzünd sivilce felan çıkıyormu çıkıyorsa şuanda da çıktımı ?
bende de adet belirtileri varda sivilce de çıktı sanırım tutmadı bu ay benim

normal adet dönemleirnde yüzünd sivilce felan çıkıyormu çıkıyorsa şuanda da çıktımı ?
bende de adet belirtileri varda sivilce de çıktı sanırım tutmadı bu ay benim
Cıkıyor evet çenemde
Şuan cıkmadı ama bence sivilceye göre belli olmaz ya sende bi test yapsana

negatif çıkıyo yine umut etmekten geri durmuyoz nasıl bişeyseee... cumartesi pazar olacak gibi ağrılarım oldu erken daha dedimm.. test yapmaya başladım yerleşiyordu zaar, dün akşam geri geldi o ağrılar.. ondan bu sabah yapmadım regl gelecek galiba dedim.. lavaboya gittim yoktu bişiy.
sen yaptınmı test ?

Cıkıyor evet çenemde
Şuan cıkmadı ama bence sivilceye göre belli olmaz ya sende bi test yapsana
yok bugün yapmadım :)

ya ben telefondaki programa göre denedikya geç kaldığımı düşünüyorum birde adet belirtileri de varya ondan tutmadığını düşünüyorum :S

bu ay anlarsın onu hesaplama yap adet olduğunda 14 gün geriye git o gün yumurtlamışsındır.
16-17sine felan geliyor. benim telfn ortalamayı aldığı için 20 si göstermiş bakalım cumartesi tam anlaşılır gibi çünkü yrn veya cuma hastalanma günlerim

16-17sine felan geliyor. benim telfn ortalamayı aldığı için 20 si göstermiş bakalım cumartesi tam anlaşılır gibi çünkü yrn veya cuma hastalanma günlerim
28 29 a göre öyle 31e bağlarsa yine atar 2 daha :) yaa ille yum günü şart değil zaten denemeler için hep deriz yaa 2 öncesi sonrası doğurgan dönemde deneme önemli :) kaldı ki adete yakın adet bitince yumurtlayıp gebe kalanlar var.. ama bizim düzenli olduğundan ne zaman yum olduğu da belli.. Allahın izniyle biz de o çift çizgiyi gönderiyoruuuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…