28 29 a göre öyle 31e bağlarsa yine atar 2 daha :) yaa ille yum günü şart değil zaten denemeler için hep deriz yaa 2 öncesi sonrası doğurgan dönemde deneme önemli :) kaldı ki adete yakın adet bitince yumurtlayıp gebe kalanlar var.. ama bizim düzenli olduğundan ne zaman yum olduğu da belli.. Allahın izniyle biz de o çift çizgiyi gönderiyoruuuz :)
o zaman o konuda netleş bi an önce yaşın kaç bilmiyorum ama... acabaların oldukça ertelenecektir bebiş.:)allahtan hayırlısı hepimiz için inşAllah :) zaten biyandan istiyorum biyandan endişeli acaba olmasamı felan kafamda deli sorular
teyzesinin ballı lokumuuuuGünaydın ballarmmm
Üstteki dün alttaki bugun aynı marka
Bugunkünüde ilk idrarla yapmış sayılmam 4 te su çay içip yattım sahurda 6 da tuvalete kalktım o zaman yaptm
2 saatlik idrar yine
yap bence, ne olur ne gider
o zaman o konuda netleş bi an önce yaşın kaç bilmiyorum ama... acabaların oldukça ertelenecektir bebiş.:)
benim kızımla aramda da 30 yaş var kuzum o sorun değil :) ama düşün işte maddiyat hislerinn bak 40ımızda çabalıyoruz çocuk yapmaya... sen kendini rahat hissettiğinde olsun.. sen bakma o bi şekilde büyür diyenlere. :) hakkında hayırlısı olsuno hep olacak gibi yani hiç değişeceğini pek sanmıyorm :s ama şuan ki en büyük sorun biraz maddiyat seneyemi atsak gibi düşünmüyo değilim ama diğer taraftanda yaş gidiyor çocuğum 30 yaşında oldumu Allah ömür verirse 60 yaşında olacam
benim kızımla aramda da 30 yaş var kuzum o sorun değil :) ama düşün işte maddiyat hislerinn bak 40ımızda çabalıyoruz çocuk yapmaya... sen kendini rahat hissettiğinde olsun.. sen bakma o bi şekilde büyür diyenlere. :) hakkında hayırlısı olsun
Ay maşallahh koyulaşmış yaaGünaydın ballarmmm
Bugunkünüde ilk idrarla yapmış sayılmam 4 te su çay içip yattım sahurda 6 da tuvalete kalktım o zaman yaptm
2 saatlik idrar yine
inşallah mariam yaa bakalım yarın belli olcakAy maşallahh koyulaşmış yaa
Baya baya çıkmış kuzum yükseliyor demekki değer yaGünaydın ballarmmm
2 saatlik idrar yine
inşallah öyledir yarın belli olcakBaya baya çıkmış kuzum yükseliyor demekki değer ya
Hamile olduğumu sivilce ve kasık ağrısından anladım kuzumnormal adet dönemleirnde yüzünd sivilce felan çıkıyormu çıkıyorsa şuanda da çıktımı ?
bende de adet belirtileri varda sivilce de çıktı sanırım tutmadı bu ay benim
Bunlar regl den once oluyor bendeHamile olduğumu sivilce ve kasık ağrısından anladım kuzum
Çok sevindirici haber buuuu onunda fotosunu atsana bakaliminşallah mariam yaa bakalım yarın belli olcak
bunla yetinmeyip ucuz testlerdende yaptım az önce oda düne göre koyu çıktı inşallah artmıştır inşallah
Hamile olduğumu sivilce ve kasık ağrısından anladım kuzum
evet girdim canım. 22 haftalıkken. sen düşünüyo musun?Canim sen detayli utrasyona gittin mi?
hiç belli olmaz valla o ağrılardan beklersin beklersin de gelmez belki. hadi bakalım yarın yap o zamanYeni gördüm yazdığını ve ilk idrar yok artıkYarın sabah denerim inşAllah. Ama ağrım da var gelici gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?