Kaç günün kaldı cnmgerçektenmi :) ay heycanlandım şimdi bi tane daha test aldım ama erken gebelik testi değil normal denesemmi onda çıkarmıki :)
Kaç günün kaldı cnm
Cnm henüz erken donemdesin suanda varsada yeni yerlesiyodurbisey olmaz insKızlaar bişey dicem. Benim 20 lik dişim şişti biraz önce film çektirdim ama hamilelik ihtimalini unuttum. Nette baktım çok düşük zararı olur yazıyor ama sizede sorayım dedim bilginiz varmı bu konu hakkında
Çok az kalmisyrn veya cuma adet olucam cnm
atiyim canımÇok sevindirici haber buuuu onunda fotosunu atsana bakalim
ne zaman test yapcaksınSon 6 gun bende de
Çok çok belirgin cnm yaaa cok sukurrr saglikla ilerler insinsatiyim canım
inşallah cidden güzel bi artış olmuştur değerimde
üsttekini dün iftrdan önce yaptım
alttakini bugun 11 gibi
ikiside aynı marka laboquick
aminnnnnÇok çok belirgin cnm yaaa cok sukurrr saglikla ilerler insins
Erken değilmi bilemedim ilişkinin üstünden 9 gun geçti dene zaman test yapcaksın
bugun yarın varsa ufaktan cıkabilir bnceErken değilmi bilemedim ilişkinin üstünden 9 gun geçti decikarmiki
Yarın benim ufaklikla cikabilirsem alayım bakalimbugun yarın varsa ufaktan cıkabilir bnce
testin resmini ceksene sen anlamazsın şuan varmı yokmuyaptım ama abişey çıkmadı geçi çok fazlada bekleyemedim işyerimde olduğum için akşam bidaha bakarım
hatta evin ordan erken gebelik testi alır denerim
cantandan ara ara çıkarıp bakyaptım ama abişey çıkmadı geçi çok fazlada bekleyemedim işyerimde olduğum için akşam bidaha bakarım
hatta evin ordan erken gebelik testi alır denerim
bnmkilr cantada geziyo vallacantandan ara ara çıkarıp bak
Benimde öyleydi biliyosun gün gün saat saat nasıl koyulaşmıştıinşallah mariam yaa bakalım yarın belli olcak
bunla yetinmeyip ucuz testlerdende yaptım az önce oda düne göre koyu çıktı inşallah artmıştır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?