Bende kizlariminkini sakliyorum anı olarakbnmkilr cantada geziyo valla
evde bırakamıyom kocam görmesin diye
atmayada kıyamıyom
Daha şiddetli erken başlıyor kasık ağrısı zaten sivilcelerimde normalin 5 katı çıktıBunlar regl den once oluyor bende
hiç sorma oğlum sere serpe gösterdi 14 haftalıkkenBide erkek çocuklarına çetin ceviz derler bu kızlar daha çılgın
Bende aşırı bir sivilce başladı hatta fondotenden sandım , bide vurup geçen kasık ağrısı oldu adetime 10 gün kala başladı nerdeysegerçektenmi :) ay heycanlandım şimdi bi tane daha test aldım ama erken gebelik testi değil normal denesemmi onda çıkarmıki :)
Tam yerindesin kuzum radyoloji teknisyeniyim ben yani o radyasyonu veren şahısımKızlaar bişey dicem. Benim 20 lik dişim şişti biraz önce film çektirdim ama hamilelik ihtimalini unuttum. Nette baktım çok düşük zararı olur yazıyor ama sizede sorayım dedim bilginiz varmı bu konu hakkında
Tam yerindesin kuzum radyoloji teknisyeniyim ben yani o radyasyonu veren şahısımtek bir seferden bir durum olmaz ki ayrıca batına yanı karnına verilmedi radyasyon dişten sorun olmaz☺☺
Tam yanında bir çizgi var gibi ama
Kocaeli tatlım ama mesleği bıraktım evlenmeden gebeliğe zararı olduğu içinaa ciddimi nerdesin peki? istanbuldamısın
böyle anlaşılmıyor düz bi zeminde güzelce cekermisin benimkiler gibi
Kuzum çıkmış ya yükseldiği baksana maşallah inşallah artar kandadaatiyim canım
inşallah cidden güzel bi artış olmuştur değerimde
üsttekini dün iftrdan önce yaptım
alttakini bugun 11 gibi
ikiside aynı marka laboquick
düz çektiğin 2. resimde ben çizgi görebiliyorum
2.fotoda çizgi görüyorum.
yarın inşallah seninkindede çıkar bişeylerBöyle sizlerle heyecanlanip test almak geliyo icimden hergün
Bikacgun kullanma cnm hatta dra gebelik şüphem var deseydin bakarlardi beiki kandan:s kızlar bide antibiyotik yazdı doktor dişim için şimi onuda kullanamayacakmıyım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?