eğer idrarda cıkarsa kanda kesin çıkar.ya yansımadır o bence akşam erken gebelik testi alıcam orda daha belli olur dimi :)
bide kanda çıkarmı yarn aile sağlığına gidecem testlerimi almaya gitmişken kan testi yaptırayım şu antibiyotiğe başlamadan
Inş cnm yaaa vakti saati gelmişse rabbim ol derse olur insyarın inşallah seninkindede çıkar bişeyler
eğer idrarda cıkarsa kanda kesin çıkar.
kaç damla damalttın testi yaparken 2-3 damla damlat bide damlattıgın gibi eline alma oynatma beklesin 5 dk düz zeminde öyle resmini çek
gerçi erken gebelik testlerinin yapımı farklıda onunda oynatma düz tut snra çek bakalım akşamkinde dha belli olur madem erken gebelk testi alıcannn
hadi inşallah vardır
Bize de at ben beklerim seni simdiya yansımadır o bence akşam erken gebelik testi alıcam orda daha belli olur dimi :)
bide kanda çıkarmı yarn aile sağlığına gidecem testlerimi almaya gitmişken kan testi yaptırayım şu antibiyotiğe başlamadan
masallahh o zaaman bunu saymayalım bu yanıltabilir zaten oynatmışsındaben 5 damla damlattım
Bize de at ben beklerim seni simdi
Bunda mı çizgi yok????
Biraz fazla kaçmış 3 ideal ☺☺ben 5 damla damlattım
net çizgi var kuzumdüz çektiğin 2. resimde ben çizgi görebiliyorum
ama 5 damla damlatmışnet çizgi var kuzum
ne farkeder ben gebe değilken 15 te damlatsam çıkmıyodu çizgiama 5 damla damlatmış
Tamam cnm olurda çıkmazsa moral bozmak yok yola devam instamm eğer erken gebelik testi alabilirsem atcam buraya söz
sana demiştim sen göremezsin diye birazz zaman geçmesi gerek görebilmen içinben niye göremiyorum o çizgiyi
2. De var tatlım
Ben bu topiğe ilk geldiğimde burdaki herkes şahittir kıpkırmızı çizgiyi zor görüyordumben niye göremiyorum o çizgiyi
Tamam cnm olurda çıkmazsa moral bozmak yok yola devam ins
aynı fikirdeyim inşallah bende hamileyimdirde eşimin ilk babasız babalar günündeyani hamiş olacaksam bu ay olsa babalar gününü değerlendirmek için güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?