- 25 Şubat 2019
- 636
- 1.636
- 113
- 27
Ben kaçırdım yaa cinsiyette olmaz ki daha erkenyani hamiş olacaksam bu ay olsa babalar gününü değerlendirmek için güzel olur
Ben kaçırdım yaa cinsiyette olmaz ki daha erken
Zaten babalar gününde asker ya bedelli de yoksa bende öyle planladımolsun sürpriz yapabilirsin ben şöyle düşünmüştüm . Bi cafe vardı sevdiğimiz orda böyle etkinlik tarzı şeylerde yapıyolar. Kahvaltı ayarlarım babalar gününe normalmiş gii sora pasta gelir üstünd tebrikler yazan yada pasta tabağına yazcak :) sende ilk babalr günün kutlu olsun gibi bir şey yazdırırsın :)
tabi benimki ilk etapta anlamayacak ama zamanla anlar
Amin cnm benimyok cnm Allahtan hayırlısı. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın en doğru zamanda
İnşallah yaparsın kuzum ya mübarek günler kadir gecesi bile olabilir bol bol dua etolsun sürpriz yapabilirsin ben şöyle düşünmüştüm . Bi cafe vardı sevdiğimiz orda böyle etkinlik tarzı şeylerde yapıyolar. Kahvaltı ayarlarım babalar gününe normalmiş gii sora pasta gelir üstünd tebrikler yazan yada pasta tabağına yazcak :) sende ilk babalr günün kutlu olsun gibi bir şey yazdırırsın :)
tabi benimki ilk etapta anlamayacak ama zamanla anlar
allah kavuştursun hemencik heralde belli olur 14 haftada ama yine diğer arkadaslar daha iyi bilirKIZLAR EŞİM BEDELLİ ASKERLİĞE GİDİCEK TEMMUZ 1 DE DÖNÜYOR 14 .HAFTAMIZ OLUYOR CİNSİYET SİZCE ÖĞRENEBİLİR MİYİM YA RİSKLİ Mİ OLUR ÇOK
Iki kizimda da 16. Haftada öğrendim erkeler 12. Haftada ogrenilebiliyo gittiğin dr a ve usg cihazına bağlı olarak cnmKIZLAR EŞİM BEDELLİ ASKERLİĞE GİDİCEK TEMMUZ 1 DE DÖNÜYOR 14 .HAFTAMIZ OLUYOR CİNSİYET SİZCE ÖĞRENEBİLİR MİYİM YA RİSKLİ Mİ OLUR ÇOK
Zaten babalar gününde asker ya bedelli de yoksa bende öyle planladım ☺ Ama nasip olmadı
Öğrenirsin kuzum ya benim doktor 12.haftada tahmin yaptı valla ama tabi en neti 16ymışKIZLAR EŞİM BEDELLİ ASKERLİĞE GİDİCEK TEMMUZ 1 DE DÖNÜYOR 14 .HAFTAMIZ OLUYOR CİNSİYET SİZCE ÖĞRENEBİLİR MİYİM YA RİSKLİ Mİ OLUR ÇOK
Teyzesinin gülü aferin onahiç sorma oğlum sere serpe gösterdi 14 haftalıkken
Evet canim gidicem bende ama ben 25.hafta da gideyim diyorum cevremde ki arkadaslarim 25.haftada hersey tam olusmus olur daha iyi olur dedikleri icin bende o zaman gideyim diyorumevet girdim canım. 22 haftalıkken. sen düşünüyo musun?
hiç belli olmaz valla o ağrılardan beklersin beklersin de gelmez belki. hadi bakalım yarın yap o zaman
Bebeğe görede değişebiliyormuş gerçiallah kavuştursun hemencik heralde belli olur 14 haftada ama yine diğer arkadaslar daha iyi bilir
Ayy inşallah öğrenirim o zaman yaaIki kizimda da 16. Haftada öğrendim erkeler 12. Haftada ogrenilebiliyo gittiğin dr a ve usg cihazına bağlı olarak cnm
Elazığdaçok çabuk bitsin gitsin cnm. Nerde yapcak azkerliğini benim kuzende bayram sorası gitcek izmir urlada yapcak
Ayy inşallah ya tahminende olsa öğrenebilmek güzel inşallah süpriz yapabilirimÖğrenirsin kuzum ya benim doktor 12.haftada tahmin yaptı valla ama tabi en neti 16ymış
İnşallah canımm az kaldı sabretAyy inşallah ya tahminende olsa öğrenebilmek güzel inşallah süpriz yapabilirim☺
en kız hissediyorum bakalım annesini şaşırtçakmıİnşallah canımm az kaldı sabret
Bana herkes erkek diyordu ama ben öğrendiğimden beri kız diyordum doktorda kıza benziyor dediB
en kız hissediyorum bakalım annesini şaşırtçakmı
Cnm hiç üzülme çabucak geçicek bak sora gülümseyerek hatırlayacaksın.Elazığdauzakta çok ilk defa 20 gün ayrı kalıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?