Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kaçırdım yaa cinsiyette olmaz ki daha erken

olsun sürpriz yapabilirsin ben şöyle düşünmüştüm . Bi cafe vardı sevdiğimiz orda böyle etkinlik tarzı şeylerde yapıyolar. Kahvaltı ayarlarım babalar gününe normalmiş gii sora pasta gelir üstünd tebrikler yazan yada pasta tabağına yazcak :) sende ilk babalr günün kutlu olsun gibi bir şey yazdırırsın :)

tabi benimki ilk etapta anlamayacak ama zamanla anlar

KIZLAR EŞİM BEDELLİ ASKERLİĞE GİDİCEK TEMMUZ 1 DE DÖNÜYOR 14 .HAFTAMIZ OLUYOR CİNSİYET SİZCE ÖĞRENEBİLİR MİYİM YA RİSKLİ Mİ OLUR ÇOK

Zaten babalar gününde asker ya bedelli de yoksa bende öyle planladım Ama nasip olmadı

İnşallah yaparsın kuzum ya mübarek günler kadir gecesi bile olabilir bol bol dua et

KIZLAR EŞİM BEDELLİ ASKERLİĞE GİDİCEK TEMMUZ 1 DE DÖNÜYOR 14 .HAFTAMIZ OLUYOR CİNSİYET SİZCE ÖĞRENEBİLİR MİYİM YA RİSKLİ Mİ OLUR ÇOK
Iki kizimda da 16. Haftada öğrendim erkeler 12. Haftada ogrenilebiliyo gittiğin dr a ve usg cihazına bağlı olarak cnm

Öğrenirsin kuzum ya benim doktor 12.haftada tahmin yaptı valla ama tabi en neti 16ymış

evet girdim canım. 22 haftalıkken. sen düşünüyo musun?

hiç belli olmaz valla o ağrılardan beklersin beklersin de gelmez belki. hadi bakalım yarın yap o zaman
Evet canim gidicem bende ama ben 25.hafta da gideyim diyorum cevremde ki arkadaslarim 25.haftada hersey tam olusmus olur daha iyi olur dedikleri icin bende o zaman gideyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…