kızım gibi yapmasın daTeyzesinin gülü aferin onabenimkinden beklediğim performans da bu Allah'ım
bana doktorum 21-24 arası demişti. doktorun hangi hafta derse o haftada yaptır bence.Evet canim gidicem bende ama ben 25.hafta da gideyim diyorum cevremde ki arkadaslarim 25.haftada hersey tam olusmus olur daha iyi olur dedikleri icin bende o zaman gideyim diyorum
Umarım yapmaz ikiside yok o yüzden ne olursa olsun mutlu olurum ama ne olduğunu bilsem daha mutlu olurumkızım gibi yapmasın da
evet girdim canım. 22 haftalıkken. sen düşünüyo musun?
hiç belli olmaz valla o ağrılardan beklersin beklersin de gelmez belki. hadi bakalım yarın yap o zaman
Kesinlkle bende oğluma hamileyken mecburdum yelek giyip çektirmiştim diş röntgeni en basiti sanırımTam yerindesin kuzum radyoloji teknisyeniyim ben yani o radyasyonu veren şahısımtek bir seferden bir durum olmaz ki ayrıca batına yanı karnına verilmedi radyasyon dişten sorun olmaz
Maşallahh maşallahhatiyim canım
inşallah cidden güzel bi artış olmuştur değerimde
üsttekini dün iftrdan önce yaptım
alttakini bugun 11 gibi
ikiside aynı marka laboquick
Canım ben kuruma çizgisi gördüm ama belli olmaz yinede, sen sabah ilk idrarla dene bakalım inşallah vardır
Ama çok damlatmış kuzum yanıltmak moral bozmak gibi olmasın tabi ama kuruma çizgisi sanki, geçen aylarda 1 defa bana aynısı olmuştu atmıştım ya buraya herkes aaa var demiştinet çizgi var kuzum
İnşsllah akşam yada yarın sabah daha güzel daha belirgin bir testin gelir burayaayani hamiş olacaksam bu ay olsa babalar gününü değerlendirmek için güzel olur
Canım ben oğlumda 11+3 te pat diye söylemişti dr aaa bu çok rahat bi oğlan valla açmış bacakları demiştiKIZLAR EŞİM BEDELLİ ASKERLİĞE GİDİCEK TEMMUZ 1 DE DÖNÜYOR 14 .HAFTAMIZ OLUYOR CİNSİYET SİZCE ÖĞRENEBİLİR MİYİM YA RİSKLİ Mİ OLUR ÇOK
B
en kız hissediyorum bakalım annesini şaşırtçakmı
Canim ben gittigim de en son kontrole doktor git dedi konustuk benim daha once 16.hafta falandi galiba riskli gebeliklere gittigimi baktigini soyledim o zaman gerek yok gitmene bir daha dedi ama benim icim rahat etmedigi icin ben kendim gitmek istiyorumbana doktorum 21-24 arası demişti. doktorun hangi hafta derse o haftada yaptır bence.
anladım, için rahat değilse yaptır kesinlikle. 16. haftada perinatolojinin bakmasıyla detaylı ultrason aynı şey değil. hadi insallah güzel haberlerle dönersin :)Canim ben gittigim de en son kontrole doktor git dedi konustuk benim daha once 16.hafta falandi galiba riskli gebeliklere gittigimi baktigini soyledim o zaman gerek yok gitmene bir daha dedi ama benim icim rahat etmedigi icin ben kendim gitmek istiyorum
Cok sagol canim insallah hepimiz saglikla kucagimiza alirizanladım, için rahat değilse yaptır kesinlikle. 16. haftada perinatolojinin bakmasıyla detaylı ultrason aynı şey değil. hadi insallah güzel haberlerle dönersin :)
amiiin inşallahCok sagol canim insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz
aynen hele kız olunca öyle elbiseler var ki 6ay içim gitti vitrinlere baka kaldımUmarım yapmaz ikiside yok o yüzden ne olursa olsun mutlu olurum ama ne olduğunu bilsem daha mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?