Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya benim dişim çok acıyor ben kullanıcam akşam bu antibiyotiği nette baktım hamilelikte verilen bir antibiyotikmiş

Augmentin 1000 mg hem başımı hem çenemi ağrıtıyor bide iltihap yaptı sanırım dilimde sürekli oraya gidiyor.

Evet canim gidicem bende ama ben 25.hafta da gideyim diyorum cevremde ki arkadaslarim 25.haftada hersey tam olusmus olur daha iyi olur dedikleri icin bende o zaman gideyim diyorum
bana doktorum 21-24 arası demişti. doktorun hangi hafta derse o haftada yaptır bence.

Tam yerindesin kuzum radyoloji teknisyeniyim ben yani o radyasyonu veren şahısım tek bir seferden bir durum olmaz ki ayrıca batına yanı karnına verilmedi radyasyon dişten sorun olmaz
Kesinlkle bende oğluma hamileyken mecburdum yelek giyip çektirmiştim diş röntgeni en basiti sanırım

net çizgi var kuzum
Ama çok damlatmış kuzum yanıltmak moral bozmak gibi olmasın tabi ama kuruma çizgisi sanki, geçen aylarda 1 defa bana aynısı olmuştu atmıştım ya buraya herkes aaa var demişti bende 4 5 damla damlatmıştım. en ideal 3 damla ve düz zeminde 5 10 dk beklemesi

KIZLAR EŞİM BEDELLİ ASKERLİĞE GİDİCEK TEMMUZ 1 DE DÖNÜYOR 14 .HAFTAMIZ OLUYOR CİNSİYET SİZCE ÖĞRENEBİLİR MİYİM YA RİSKLİ Mİ OLUR ÇOK
Canım ben oğlumda 11+3 te pat diye söylemişti dr aaa bu çok rahat bi oğlan valla açmış bacakları demişti gelişimi 1 hafta öndeydi ondan da olabilir ama dr ve baktığı alet iyiyse 14 de öğrenirsin tabi

B

en kız hissediyorum bakalım annesini şaşırtçakmı

Sen bir sonraki dr kontrolünden sonra ultrason görğntüsünü bana at özelden kendim kuzenler burada da bir kaç arkadaş dahil hepsinde tuttu şu ana kadar tahminlerim sen ultrason görüntüsünü at ben de tahminde bulunurum sana. 10.haftadan sonraki görüntülerde anlıyo kimisi.

bana doktorum 21-24 arası demişti. doktorun hangi hafta derse o haftada yaptır bence.
Canim ben gittigim de en son kontrole doktor git dedi konustuk benim daha once 16.hafta falandi galiba riskli gebeliklere gittigimi baktigini soyledim o zaman gerek yok gitmene bir daha dedi ama benim icim rahat etmedigi icin ben kendim gitmek istiyorum

anladım, için rahat değilse yaptır kesinlikle. 16. haftada perinatolojinin bakmasıyla detaylı ultrason aynı şey değil. hadi insallah güzel haberlerle dönersin :)

Kızlaaaarr size bir şey dicem ben yaptığım teste eve gidince baktım yanında çizgi belirginleşti ama geçersiz olmuş olabilir. Erken genelik testi aldım oda pahalıymış yahu 36 tl verdim boşa gitmesin garanti olsun diye akşam değilde sabah yapayım diyorum testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…