senle de aynıydık kuzu kaç kaldı bata?
Canım tebrikler harika bir haber buKizlarrrrrrrrrrr hamileyimmmm
Canım çok sevindim❤❤ bata 6 gün var
Her zaman gidilebilir ama 24 e kadar olmasi gerekiyor.wger bebekte sıkıntılı bir durum varsa alsirabiliyorsunuz 24 e kadar.24ten sonra izin verilmiyorEvet canim gidicem bende ama ben 25.hafta da gideyim diyorum cevremde ki arkadaslarim 25.haftada hersey tam olusmus olur daha iyi olur dedikleri icin bende o zaman gideyim diyorum
Bol bol su :)Kızlar selam
ben sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum
idrarımı yaparken çok yanıyor ve çok hafif kan da vardı
şimdi belki gebelik olur diye ilaç da kullanmak istemiyorum siz bana ne önerirsiniz
Bata 9 gün var daha
Ve ilk kez bu sefer ovulasyon testi ile değerlendirmiştik çok sık
Korkuyorum bebek ya yerleşemezse diye varsa eğer tabi
geçmesse gece doktora gideceğim mecburen
Aaaa.Kizlarrrrrrrrrrr hamileyimmmm
Gebelik varsa var yoksa yokturKızlaaaarr size bir şey dicem ben yaptığım teste eve gidince baktım yanında çizgi belirginleştiama geçersiz olmuş olabilir. Erken genelik testi aldım oda pahalıymış yahu 36 tl verdim boşa gitmesin garanti olsun diye akşam değilde sabah yapayım diyorum testi
Gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallahKizlarrrrrrrrrrr hamileyimmmm
Bebegi aldirmayi mi diyorsun? Allah korusun insallah bir sorun yoktur ama olsada aldirma gibi bir dusuncem yok bu yuzden ikili ve uclu testte yaptirmadimHer zaman gidilebilir ama 24 e kadar olmasi gerekiyor.wger bebekte sıkıntılı bir durum varsa alsirabiliyorsunuz 24 e kadar.24ten sonra izin verilmiyor
Evet aldirilabiliyor 24 e kadar yasal olarakBebegi aldirmayi mi diyorsun? Allah korusun insallah bir sorun yoktur ama olsada aldirma gibi bir dusuncem yok bu yuzden ikili ve uclu testte yaptirmadim
Allahhhh ben valla da ayağımı sürttümm yaaaKizlarrrrrrrrrrr hamileyimmmm
Aynen cnm boşanmışlar yıllar önce. Önceden kendi halind arkadaşları ile takılırdı planları olurdu. Biz evlendiğimizden beri bi yerlere giderken onuda alıyorz ben alalım istiyorum daha çok. Alıştı ona şimdi hep beklliyor. Ama Başbaşa vakit geçirmeye de ihtiyacımız var zaten çalışıyorum bunalıyorum işte. Kendisininde hiç düşündüğü yok insan azcık düşünceli olur yani. Akşam eşimle konuştuk dedim neyse bari bu bayramda idare edelimde kurban bayramının sonraki haftası normal tatil ayarlayalım.
Hayır. Bebek aldırma, 10.haftaya kadar yasaldır. Sonrasında bebekte sıkıntı görülürse aileye bilgi verilir illa da sonlandırmak zorundayız denmez. İlla da aldırın denmez zaten 3.aydan sonra aldırma, kürtaj değil, doğum olarak geçer. Bunun belli bir haftası yok. Gebeliği sonlandırma diye bir seçenek sunarlar dr lar. Ne kadar erken olursa o kadar iyi derler hatta .. Asla 24 25. Haftaya kadar sonlandırmak zorundasın diye birşey yok. maalesef bu konular çok hassas konular...Her zaman gidilebilir ama 24 e kadar olmasi gerekiyor.wger bebekte sıkıntılı bir durum varsa alsirabiliyorsunuz 24 e kadar.24ten sonra izin verilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?