Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam
ben sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum
idrarımı yaparken çok yanıyor ve çok hafif kan da vardı
şimdi belki gebelik olur diye ilaç da kullanmak istemiyorum siz bana ne önerirsiniz
Bata 9 gün var daha
Ve ilk kez bu sefer ovulasyon testi ile değerlendirmiştik çok sık
Korkuyorum bebek ya yerleşemezse diye varsa eğer tabi
geçmesse gece doktora gideceğim mecburen

Evet canim gidicem bende ama ben 25.hafta da gideyim diyorum cevremde ki arkadaslarim 25.haftada hersey tam olusmus olur daha iyi olur dedikleri icin bende o zaman gideyim diyorum
Her zaman gidilebilir ama 24 e kadar olmasi gerekiyor.wger bebekte sıkıntılı bir durum varsa alsirabiliyorsunuz 24 e kadar.24ten sonra izin verilmiyor

Bol bol su :)

Kızlar selam
ben sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum
idrarımı yaparken çok yanıyor ve çok hafif kan da vardı
şimdi belki gebelik olur diye ilaç da kullanmak istemiyorum siz bana ne önerirsiniz
Bata 9 gün var daha
Ve ilk kez bu sefer ovulasyon testi ile değerlendirmiştik çok sık
Korkuyorum bebek ya yerleşemezse diye varsa eğer tabi
geçmesse gece doktora gideceğim mecburen
[/QUOTE]
Hamilelikte enfeksiyon çok tehlikeli doktora gidip gebelik şüphesi olduğunu söyleyin.ona göre ilaç verecektir
Gidene kadar bolbol su içmeyi ihmal etmeyin

Gebelik varsa var yoksa yoktur
İlk idrari beklemeye gerek yok ki
Öyle olsa testlere yazarlardı ilk idrarla yapın diye
Gerçi erken testlerin doğru sonuç verme olasılığı her Bata yakın gün artıyor

Her zaman gidilebilir ama 24 e kadar olmasi gerekiyor.wger bebekte sıkıntılı bir durum varsa alsirabiliyorsunuz 24 e kadar.24ten sonra izin verilmiyor
Bebegi aldirmayi mi diyorsun? Allah korusun insallah bir sorun yoktur ama olsada aldirma gibi bir dusuncem yok bu yuzden ikili ve uclu testte yaptirmadim

Bebegi aldirmayi mi diyorsun? Allah korusun insallah bir sorun yoktur ama olsada aldirma gibi bir dusuncem yok bu yuzden ikili ve uclu testte yaptirmadim
Evet aldirilabiliyor 24 e kadar yasal olarak
Oyuzden 24 sınır diye biliyorum

Birde bebek büyüdükçe ultrasondaki görüntülerin netliği gidiyor

Aynen öyle canim malesefki yaşlılar idare etmeye çalışsanda biyere kadar

Hayır. Bebek aldırma, 10.haftaya kadar yasaldır. Sonrasında bebekte sıkıntı görülürse aileye bilgi verilir illa da sonlandırmak zorundayız denmez. İlla da aldırın denmez zaten 3.aydan sonra aldırma, kürtaj değil, doğum olarak geçer. Bunun belli bir haftası yok. Gebeliği sonlandırma diye bir seçenek sunarlar dr lar. Ne kadar erken olursa o kadar iyi derler hatta .. Asla 24 25. Haftaya kadar sonlandırmak zorundasın diye birşey yok. maalesef bu konular çok hassas konular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…