- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Canım tebrikler harika bir haber bu
Gözün aydın canım
Canım çok sevindimİnşallah sağlıkla katlana katlana artar
Aaaa.kanda mi çıktı idrarda mi ?
Ay ne güzel ardarda geliyor bebisler
Çok sevindim
Almila kuzu hayırlı olsunn test göremediimm
Kan mı verdiinn vallaaa senden de umutluydum benn
Bi de benim teste bakıverin şahin gözlerinizle bişiycikler görünüyo muEki Görüntüle 2274150
Gördüm kuzuu hayırlı olsun katlanarak artsııınn ❤
Gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Allahhhh ben valla da ayağımı sürttümm yaaahadi inşallah canımmmm
Bu siliklere aldanmıyım demi.. 2 gün var. Neyse daha yapmıyım ben yaa maşallah size..sizle kendimi bir tutuyom zaarAbla çok hafif gölge görüyorum gibi ama yaniltmiyim seni
Bnde ince bi gölge görüyorum ama korkuyorum söylemeyeAlmila kuzu hayırlı olsunn test göremediimm
Kan mı verdiinn vallaaa senden de umutluydum benn
Bi de benim teste bakıverin şahin gözlerinizle bişiycikler görünüyo muEki Görüntüle 2274150
Ay ama aldanmıyım yaa var ben de gördüm bir görünüyo bir kayboluyo çekerken zorlandım:) öyle beklemiş test de değil lakin buu çok siliklere güvenmiyorum umut etmekten de geri durmuyorum daha erken diyeBnde ince bi gölge görüyorum ama korkuyorum söylemeye
BEncede hissediyoruz ya bakalım merakla bekliyorumBana herkes erkek diyordu ama ben öğrendiğimden beri kız diyordum doktorda kıza benziyor dediBence anneler hissediyor
Gebeliğin verdiği duygusallıkta iyice ağlak yaptı beni inşallah kötü olmam çok evde kalamam çünküCnm hiç üzülme çabucak geçicek bak sora gülümseyerek hatırlayacaksın.
Hepimiz öyleyiz abla kırmızılar gelmedikçe ümit kesilmez inşallah vardır inşallahAy ama aldanmıyım yaa var ben de gördüm bir görünüyo bir kayboluyo çekerken zorlandım:) öyle beklemiş test de değil lakin buu çok siliklere güvenmiyorum umut etmekten de geri durmuyorum daha erken va diye
Aynen an az verilen dozlar diştir korkmayın bir hamilenin en çok korkması ve asla yaptırmaması gereken çekim türü tomografidirKesinlkle bende oğluma hamileyken mecburdum yelek giyip çektirmiştim diş röntgeni en basiti sanırım
Cihazı baya iyi yani gizliden görüşeceğim eşim gidince bakalım ne diyecekCanım ben oğlumda 11+3 te pat diye söylemişti dr aaa bu çok rahat bi oğlan valla açmış bacakları demiştigelişimi 1 hafta öndeydi ondan da olabilir ama dr ve baktığı alet iyiyse 14 de öğrenirsin tabi
Aaa tamammm atarımSen bir sonraki dr kontrolünden sonra ultrason görğntüsünü bana at özeldenkendim kuzenler burada da bir kaç arkadaş dahil hepsinde tuttu şu ana kadar tahminlerim sen ultrason görüntüsünü at ben de tahminde bulunurum sana. 10.haftadan sonraki görüntülerde anlıyo kimisi.
Aynen ilk idrarla yap beklet biraz yani idrarın 7 saati falan bulsun sıvıda almaKızlaaaarr size bir şey dicem ben yaptığım teste eve gidince baktım yanında çizgi belirginleştiama geçersiz olmuş olabilir. Erken genelik testi aldım oda pahalıymış yahu 36 tl verdim boşa gitmesin garanti olsun diye akşam değilde sabah yapayım diyorum testi
Canım bende çok sık olur ben bol su ve limonata limonlu su içtim asidik içeçek idrar yolunu temizliyor başka şeylerde var ama gebelik için riskliKızlar selam
ben sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum
idrarımı yaparken çok yanıyor ve çok hafif kan da vardı
şimdi belki gebelik olur diye ilaç da kullanmak istemiyorum siz bana ne önerirsiniz
Bata 9 gün var daha
Ve ilk kez bu sefer ovulasyon testi ile değerlendirmiştik çok sık
Korkuyorum bebek ya yerleşemezse diye varsa eğer tabi
geçmesse gece doktora gideceğim mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?