Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde ince bi gölge görüyorum ama korkuyorum söylemeye
Ay ama aldanmıyım yaa var ben de gördüm bir görünüyo bir kayboluyo çekerken zorlandım:) öyle beklemiş test de değil lakin buu çok siliklere güvenmiyorum umut etmekten de geri durmuyorum daha erken diye

Ay ama aldanmıyım yaa var ben de gördüm bir görünüyo bir kayboluyo çekerken zorlandım:) öyle beklemiş test de değil lakin buu çok siliklere güvenmiyorum umut etmekten de geri durmuyorum daha erken va diye
Hepimiz öyleyiz abla kırmızılar gelmedikçe ümit kesilmez inşallah vardır inşallah

Cihazı baya iyi yani gizliden görüşeceğim eşim gidince bakalım ne diyecek

Aaa tamammm atarım bu ay gitmeyecektim ama gidicem eşim askere gidince, ne kadar geç gidersem o kadar iyi haziranın 25 gibi giderim baya büyümüş oluyor zaten dimi 1 ay sonra

Aynen ilk idrarla yap beklet biraz yani idrarın 7 saati falan bulsun sıvıda alma

Canım bende çok sık olur ben bol su ve limonata limonlu su içtim asidik içeçek idrar yolunu temizliyor başka şeylerde var ama gebelik için riskli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…