- 25 Şubat 2019
- 636
- 1.636
- 113
- 27
Yaaaaaa❤❤ bata 6 gün var
Tabi canım ooo eller ayaklar nasıl oynar dans eder, kayak yapar o haftalardaAaa tamammm atarımbu ay gitmeyecektim ama gidicem eşim askere gidince, ne kadar geç gidersem o kadar iyi haziranın 25 gibi giderim baya büyümüş oluyor zaten dimi 1 ay sonra
İçtiğimiz su direkt olarak batına inerse kana karışmadan idrarda çıkmaya bilir enfeksiyon oranı bile azalabiliyor idrarla bakılırken ilk idrar ondan daha yararlı daha belirgin gösterir çoğu kan ve idrar testlerinde su bile içilmediği olur tabiki varsa gebelik silik olarak gözükürGebelik varsa var yoksa yoktur ☺
İlk idrari beklemeye gerek yok ki
Öyle olsa testlere yazarlardı ilk idrarla yapın diye
Gerçi erken testlerin doğru sonuç verme olasılığı her Bata yakın gün artıyor
Ay sen çok yaşa yaaTabi canım ooo eller ayaklar nasıl oynar dans eder, kayak yapar o haftalardabelli olur yani uygun pozisyonda olursa.
Ayyyy aynı benimki gibi 6 gün kala öğrendinnn❤❤ bata 6 gün var
Ayy tabi canımAy sen çok yaşa yaailk ya bu kim ne dese inanıyorum sağlıkçıyım üniversitesini okudum ama hamilelik tecrübeyle yaşanan bi durum teori işr yaramıyor
Bu siliklere aldanmıyım demi.. 2 gün var. Neyse daha yapmıyım ben yaa maşallah size..sizle kendimi bir tutuyom zaar
Benimde bugün 6 gun vardıHoc belli olmaz abla benim daha dün hiç bise yoktu testimde kuruma izi vardı sadece sabah yaptım akşam olmuştu normal gördüm çöpe attım sahurda yaptım gölge görünce şaşırdım sabah yine yaptım alama geldim attım testler aksmaa ait sahabkiler belli belirsiz çıkmadık candan ümit kesilmez ❤
Evet yarın büyük gün ama bn cok korkuyorum hatta bn o sonuca bakamam eceye sölicem o bakıcakHe valla sorma iki üç gündür oruç beni maffetti bildiğin yanıyorum ya ay inşallah bakalım yarın büyük gün senin için cuma içinde benim inşallah degerlerimiz katlana katlana artar ❤❤❤
Artacak allahin izniyle cnm gönlünü ferah tutEvet yarın büyük gün ama bn cok korkuyorum hatta bn o sonuca bakamam eceye sölicem o bakıcakinşallah ikinizinde artar kuzum
YaaaaaaMaşallah çok yeni bir gebelik kurban olurum sağlıkla büyüsün ilerlesin inşallah biraz bekle hemen keseyi görmeye git
Ayyyy aynı benimki gibi 6 gün kala öğrendinnnkatlana katlana artarr inşallah. Dinlen bol su iç içini ferah tut
Benimde bugün 6 gun vardı
Evet yarın büyük gün ama bn cok korkuyorum hatta bn o sonuca bakamam eceye sölicem o bakıcakinşallah ikinizinde artar kuzum
Canım şimdi acildeyiz idrarda ve kanda enfeksiyon çıktı doktora gebelik durumumun olabileceğini söyledim ama daha çok erken olduğu için kanda çıkmaz dediCanım bende çok sık olur ben bol su ve limonata limonlu su içtim asidik içeçek idrar yolunu temizliyor başka şeylerde var ama gebelik için riskli
Oyy düşüncesi bile harika ya ben gidiyorum bişey yok henüz anlamıyorum birşeyAyy tabi canımben tecrübeliyim 3 kayıp, 1 sağlıklı oğlan çok şükür sende içinde büyüdükçe anneliğe yaklaşacaksın adım adım .. ama bu halleri çok güzel ilerde bunlar dana gibi oluyo ekrana sığmıyorlar 6.aydan sonra sadece yüzzlerini görebiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?