Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa tamammm atarım bu ay gitmeyecektim ama gidicem eşim askere gidince, ne kadar geç gidersem o kadar iyi haziranın 25 gibi giderim baya büyümüş oluyor zaten dimi 1 ay sonra
Tabi canım ooo eller ayaklar nasıl oynar dans eder, kayak yapar o haftalarda belli olur yani uygun pozisyonda olursa.

Gebelik varsa var yoksa yoktur ☺
İlk idrari beklemeye gerek yok ki
Öyle olsa testlere yazarlardı ilk idrarla yapın diye
Gerçi erken testlerin doğru sonuç verme olasılığı her Bata yakın gün artıyor
İçtiğimiz su direkt olarak batına inerse kana karışmadan idrarda çıkmaya bilir enfeksiyon oranı bile azalabiliyor idrarla bakılırken ilk idrar ondan daha yararlı daha belirgin gösterir çoğu kan ve idrar testlerinde su bile içilmediği olur tabiki varsa gebelik silik olarak gözükür

Ay sen çok yaşa yaa ilk ya bu kim ne dese inanıyorum sağlıkçıyım üniversitesini okudum ama hamilelik tecrübeyle yaşanan bi durum teori işr yaramıyor
Ayy tabi canım ben tecrübeliyim 3 kayıp, 1 sağlıklı oğlan çok şükür sende içinde büyüdükçe anneliğe yaklaşacaksın adım adım .. ama bu halleri çok güzel ilerde bunlar dana gibi oluyo ekrana sığmıyorlar 6.aydan sonra sadece yüzzlerini görebiliyoruz

Bu siliklere aldanmıyım demi.. 2 gün var. Neyse daha yapmıyım ben yaa maşallah size..sizle kendimi bir tutuyom zaar

Hoc belli olmaz abla benim daha dün hiç bise yoktu testimde kuruma izi vardı sadece sabah yaptım akşam olmuştu normal gördüm çöpe attım sahurda yaptım gölge görünce şaşırdım sabah yine yaptım alama geldim attım testler aksmaa ait sahabkiler belli belirsiz çıkmadık candan ümit kesilmez ❤

Zeybltaslan yaa bu şahane bi haberrr daha gündüz belirtilerimiz aynı diyodun
6 kala için 13 cok iyi

He valla sorma iki üç gündür oruç beni maffetti bildiğin yanıyorum ya ay inşallah bakalım yarın büyük gün senin için cuma içinde benim inşallah degerlerimiz katlana katlana artar ❤❤❤

Benimde bugün 6 gun vardı

He valla sorma iki üç gündür oruç beni maffetti bildiğin yanıyorum ya ay inşallah bakalım yarın büyük gün senin için cuma içinde benim inşallah degerlerimiz katlana katlana artar ❤❤❤
Evet yarın büyük gün ama bn cok korkuyorum hatta bn o sonuca bakamam eceye sölicem o bakıcak inşallah ikinizinde artar kuzum

Yaaaaaa Maşallah çok yeni bir gebelik kurban olurum sağlıkla büyüsün ilerlesin inşallah biraz bekle hemen keseyi görmeye git

Amin cok saol insallah Cuma tekrar kan vercem değerim artarsa cumartesi doktora gidicem bayramda şehir dışına çıkıcam çünkü gelince de keseyi gormeye giderim inşallah❤

Evet yarın büyük gün ama bn cok korkuyorum hatta bn o sonuca bakamam eceye sölicem o bakıcak inşallah ikinizinde artar kuzum

Inşallah artacak canim üzülme testini gördüm koyulasmis geçen etkiler aynı kalmıştı inşallah bu defa sağlıklı bir gebelik yaşayacaksın yasicaz hayırlısıyla ❤

Canım bende çok sık olur ben bol su ve limonata limonlu su içtim asidik içeçek idrar yolunu temizliyor başka şeylerde var ama gebelik için riskli
Canım şimdi acildeyiz idrarda ve kanda enfeksiyon çıktı doktora gebelik durumumun olabileceğini söyledim ama daha çok erken olduğu için kanda çıkmaz dedi
Agumentin verdi bir de parol
Hiç içmek istemiyorum ama idrarımı yapamıyorum inanılmaz acım var
Doktor güvenle kullanabilirsin dedi yinede tedirginin
Zaten şuan yerleşme bile olmamıştır demi eğer varsa bile
Yumurtlamadan 5 gün geçti

Oyy düşüncesi bile harika ya ben gidiyorum bişey yok henüz anlamıyorum birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…