Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onları içebilirsin ikiside kullanılabiliyor hamileyken sorun olmaz kuzum

Inşallah artacak canim üzülme testini gördüm koyulasmis geçen etkiler aynı kalmıştı inşallah bu defa sağlıklı bir gebelik yaşayacaksın yasicaz hayırlısıyla ❤
Bunlarıda iftardan önce yaptımm test yapmadan durmuyom
Bu sefer hcg testi markası farklı freely diğerleri laboydu

Eklentiler

• CB4DC8DC-1A1A-4306-90ED-8FE3FCBC8F27.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 49
Hamilelikte enfeksiyon çok tehlikeli doktora gidip gebelik şüphesi olduğunu söyleyin.ona göre ilaç verecektir
Gidene kadar bolbol su içmeyi ihmal etmeyin
[/QUOTE]
Agumentin verdi canım
İdrarda yoğun enfeksiyon varmış kanda da öyle
Tekrar tekrar sordum hamile de olsanız birşey olmaz dedi

Çok geçmiş olsun canim ama kullanmazsan daha kötüye gidebilirsin bence kullan ben geçen ay antibiyotik fitil felan kullandim enfeksiyon daha tehlikeli aksatma

Kızlar ya biliyorum gebelik yok biliyorum ki cok erken strese girmek için çünkü yeni bir dusuk ve yeni bir kimyasal yasadım ama yine de regl olmak istemiyorum düsünün rüyama girdi regl oluyordum ve yıkılıyordum halbüki hiç umutlanmadım ve test yapmıştım negatif yani yok birşey ama ben ısrarla olsun istiyorum bu psikolojiden kurtulamıyorum

Ne kdr kaldı bataaa üzülme bnde akşam rüyamda adet oluyodum bilinçaltımıza yerleşiyo
Adet Olsanda üzülme önümüzde bi sürü ay var allahtan ümit kesilmez hem sen hamile kalabiliyosun en azından bunu düşün

Buna şükrediyorum inan ki ama kurtulamıyorum bu düşüncelerden 1 haziranda bekliyorum regli ama tam tarih veremiyorum gecen 1 mayısta kimyasal düşük oldugu için

Cnm üzülme bu artık birçok kadının başında malesef
Kendimden örnek verecek olursam 8 yıllık evliyim evlendikten 1bucuk yıl sonra ilk hamileligimi yaşadım ama gelişmedi kürtaj oldum ve dahada hamile kalamadim sonra tedaviler 2 tupbebek tutmadı olmadi sebepsizdi 5yil olmuştu artık sonra kendiliğinden hamile kaldım ve düştü
3 ay sonra 3. Kez hamile kaldım ve kizim saglikla doğdu kizim 9 aylıkken hamile kalmışım farkında bile değildim neyse oda 23 haftalık erken doğdu 2 gun yaşadı ve vefat etti öpüp koklayamadim suan senin olduğum psikolojideydim çünkü her hareketini hissediyodum ve devam etmesini istiyodum doğmuştu ama kucagimdada değildi zor zamanlardı ama neyseki bir kizim vardı teselli kaynağım sonra 3 5 ay oluyo iste kimyasal yaşadım
Diyeceğim o ki sen tek değilsin cnm birazda uzun yazdim ksr bakmayın sen ümidini kaybetme allahtan iste herzaman muhakkak bir zamanı var öyle dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…