- 25 Şubat 2019
- 636
- 1.636
- 113
- 27
Mübarek günlerde mutlu etti seni annesiAmin cok saol insallahCuma tekrar kan vercem değerim artarsa cumartesi doktora gidicem bayramda şehir dışına çıkıcam çünkü gelince de keseyi gormeye giderim inşallah❤
Onları içebilirsin ikiside kullanılabiliyor hamileyken sorun olmaz kuzumCanım şimdi acildeyiz idrarda ve kanda enfeksiyon çıktı doktora gebelik durumumun olabileceğini söyledim ama daha çok erken olduğu için kanda çıkmaz dedi
Agumentin verdi bir de parol
Hiç içmek istemiyorum ama idrarımı yapamıyorum inanılmaz acım var
Doktor güvenle kullanabilirsin dedi yinede tedirginin
Zaten şuan yerleşme bile olmamıştır demi eğer varsa bile
Yumurtlamadan 5 gün geçti
Bunlarıda iftardan önce yaptımm test yapmadan durmuyomInşallah artacak canim üzülme testini gördüm koyulasmis geçen etkiler aynı kalmıştı inşallah bu defa sağlıklı bir gebelik yaşayacaksın yasicaz hayırlısıyla ❤
Ben freely kullandım o baya iyi bence olmayınca çıkarmıyorBunlarıda iftardan önce yaptımm test yapmadan durmuyom
Bu sefer hcg testi markası farklı freely diğerleri laboydu
Hamilelikte enfeksiyon çok tehlikeli doktora gidip gebelik şüphesi olduğunu söyleyin.ona göre ilaç verecektirKızlar selam
ben sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum
idrarımı yaparken çok yanıyor ve çok hafif kan da vardı
şimdi belki gebelik olur diye ilaç da kullanmak istemiyorum siz bana ne önerirsiniz
Bata 9 gün var daha
Ve ilk kez bu sefer ovulasyon testi ile değerlendirmiştik çok sık
Korkuyorum bebek ya yerleşemezse diye varsa eğer tabi
geçmesse gece doktora gideceğim mecburen
Teşekkürler canım çok sağolOnları içebilirsin ikiside kullanılabiliyor hamileyken sorun olmaz kuzum
TEbrik ederim canım❤❤ bata 6 gün var
Mübarek günlerde mutlu etti seni annesisağlıkla gelsin inşallah
Canım şimdi acildeyiz idrarda ve kanda enfeksiyon çıktı doktora gebelik durumumun olabileceğini söyledim ama daha çok erken olduğu için kanda çıkmaz dedi
Agumentin verdi bir de parol
Hiç içmek istemiyorum ama idrarımı yapamıyorum inanılmaz acım var
Doktor güvenle kullanabilirsin dedi yinede tedirginin
Zaten şuan yerleşme bile olmamıştır demi eğer varsa bile
Yumurtlamadan 5 gün geçti
Cnm çok çok tebrik ederim saglıkla ilerlesin inş annesi bayram hediyesi oldu sanaAy evet ya ❤ hala inanamıyorum inşallah
Yok cnm çok erken diye yapmadım ovu testi falanmi kullanmistin sen ben teldeki programa göre ayarlamaya çalıştım ama olmadi malum ramazan bide2bucuk yaşında dünya tatlısı bi yaramazim var gece çok kalkiyoYaptın mı sen ?
Yaaa masallah çok guzel koyulaasti bence tebrik etmeliyiz artıkBunlarıda iftardan önce yaptımm test yapmadan durmuyom
İnşallah koyulaşmıştır inşllah artmıştır yarn öğlen öğrenicezYaaa masallah çok guzel koyulaasti bence tebrik etmeliyiz artık
Cok belli ama nerdeyse ilk çizgiden daha koyu arttı arttı o sen emin olz
İnşallah koyulaşmıştır inşllah artmıştır yarn öğlen öğrenicez
İnşallahh yaaCok belli ama nerdeyse ilk çizgiden daha koyu arttı arttı o sen emin ol
Ne kdr kaldı bataaa üzülme bnde akşam rüyamda adet oluyodum bilinçaltımıza yerleşiyoKızlar ya biliyorum gebelik yok biliyorum ki cok erken strese girmek için çünkü yeni bir dusuk ve yeni bir kimyasal yasadım ama yine de regl olmak istemiyorum düsünün rüyama girdi regl oluyordum ve yıkılıyordum halbüki hiç umutlanmadım ve test yapmıştım negatif yani yok birşey ama ben ısrarla olsun istiyorumbu psikolojiden kurtulamıyorum
Buna şükrediyorum inan ki ama kurtulamıyorum bu düşüncelerdenNe kdr kaldı bataaa üzülme bnde akşam rüyamda adet oluyodum bilinçaltımıza yerleşiyo
Adet Olsanda üzülme önümüzde bi sürü ay var allahtan ümit kesilmez hem sen hamile kalabiliyosun en azından bunu düşün
Cnm üzülme bu artık birçok kadının başında malesefKızlar ya biliyorum gebelik yok biliyorum ki cok erken strese girmek için çünkü yeni bir dusuk ve yeni bir kimyasal yasadım ama yine de regl olmak istemiyorum düsünün rüyama girdi regl oluyordum ve yıkılıyordum halbüki hiç umutlanmadım ve test yapmıştım negatif yani yok birşey ama ben ısrarla olsun istiyorumbu psikolojiden kurtulamıyorum
Bunlarıda iftardan önce yaptımm test yapmadan durmuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?