- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Bunlarıda iftardan önce yaptımm test yapmadan durmuyom
Bu sefer hcg testi markası farklı freely diğerleri laboydu
TEbrik ederim canım
Cnm çok çok tebrik ederim saglıkla ilerlesin inş annesi bayram hediyesi oldu sana
Sizlerle burada dertleşebilmek çok güzel kimse anlamazken abartma çogaltma derken sizler her zaman ferahlık veriyorsunuz yatıştırıyosunuz sakinleştiriyosunuz iyiki varsınız hepiniz kızlarCnm üzülme bu artık birçok kadının başında malesef
Kendimden örnek verecek olursam 8 yıllık evliyim evlendikten 1bucuk yıl sonra ilk hamileligimi yaşadım ama gelişmedi kürtaj oldum ve dahada hamile kalamadim sonra tedaviler 2 tupbebek tutmadı olmadi sebepsizdi 5yil olmuştu artık sonra kendiliğinden hamile kaldım ve düştü
3 ay sonra 3. Kez hamile kaldım ve kizim saglikla doğdu kizim 9 aylıkken hamile kalmışım farkında bile değildim neyse oda 23 haftalık erken doğdu 2 gun yaşadı ve vefat etti öpüp koklayamadim suan senin olduğum psikolojideydim çünkü her hareketini hissediyodum ve devam etmesini istiyodum doğmuştu ama kucagimdada değildi zor zamanlardı ama neyseki bir kizim vardı teselli kaynağım sonra 3 5 ay oluyo iste kimyasal yaşadım
Diyeceğim o ki sen tek değilsin cnm birazda uzun yazdim ksr bakmayın sen ümidini kaybetme allahtan iste herzaman muhakkak bir zamanı var öyle dusun
Gebelik varsa var yoksa yoktur ☺
İlk idrari beklemeye gerek yok ki
Öyle olsa testlere yazarlardı ilk idrarla yapın diye
Gerçi erken testlerin doğru sonuç verme olasılığı her Bata yakın gün artıyor
Yok cnm çok erken diye yapmadım ovu testi falanmi kullanmistin sen ben teldeki programa göre ayarlamaya çalıştım ama olmadi malum ramazan bide2bucuk yaşında dünya tatlısı bi yaramazim var gece çok kalkiyo
Ah biz kadınlar çok narininiz ya bende hep öyleydim hamile kalana dek şimdide inanın haftada 3 gece en az sıçrayarak uyanıyorum bebeğimi düşürmüşüm kanlar içerisinde oluyorum eşim sakinleştiriyor psikolojimizi sağlam ve iradeli kılmayız sende elinden geleni yap bak yaz geldi tatile gidin kendine zaman ayır akışına bırakmak zor ama bırakmaya çalış inşallah en kısa zamanda olucaksın kuzum bol bol dua et çok önemli gecelerdeyiz hiç birkimsenin duası geri çevrilmez inşallah , sıkma canını üzme kendini gelicek meleğinKızlar ya biliyorum gebelik yok biliyorum ki cok erken strese girmek için çünkü yeni bir dusuk ve yeni bir kimyasal yasadım ama yine de regl olmak istemiyorum düsünün rüyama girdi regl oluyordum ve yıkılıyordum halbüki hiç umutlanmadım ve test yapmıştım negatif yani yok birşey ama ben ısrarla olsun istiyorumbu psikolojiden kurtulamıyorum
Inş canim acini anlıyorum bunları yaşayan birisi olarak ama demekki var rabbimin bi bildiği imtihanimiz buSizlerle burada dertleşebilmek çok güzel kimse anlamazken abartma çogaltma derken sizler her zaman ferahlık veriyorsunuz yatıştırıyosunuz sakinleştiriyosunuz iyiki varsınız hepiniz kızlarinşallah hepimiz hamiş olarak devam ederiz bu portalda ♥☺
Yaaaa inanamiyorummm superrrr çok cok sevindim ciddenKızlar erken hamilelik testini yaptım söz vermiştim oyüzden hemen paylaştım
Eki Görüntüle 2274229
Eki Görüntüle 2274230
Kızlar erken hamilelik testini yaptım söz vermiştim oyüzden hemen paylaştım
Eki Görüntüle 2274229
Eki Görüntüle 2274230
Çok güzel cnm ins sagliklada alırsın kucağına burda doğum hikayeleeide paylasirsiniz insMaşallah allah bağışlasın evet canim avı yaptım normalde 18 tiydi yumurtlama ama geç yumurtladım bu ay 20 sinde çatladı ki benimki çok ufak ihtimaldi bende eşimde macun kullandık eşim nisan 27 sinde amilyat oldu bi ay dolmadan hamile kalmış oldum
Ayy ayy sen hamile mişiiiiinn yerim seni bennKızlar erken hamilelik testini yaptım söz vermiştim oyüzden hemen paylaştım
Eki Görüntüle 2274229
Eki Görüntüle 2274230
Çok güzel cnm ins sagliklada alırsın kucağına burda doğum hikayeleeide paylasirsiniz ins
Maşallah kuzu daha ne olsun bi anda koyu olmaz ovi zaten bağırıyor baksana ❤❤
Ya oruç tutuyorum evet o kdr tüm ay tutmuşum son günler bırakmak istemyorum ama yinede yarın kan sonucuna göre karar vercem eceyle elif tutmasan daha iyi diyolar ama daha belirsiz diye bn devam ediyom yarın hayırlısıyla şu sonuç güzel çıksındaaa ben kendimi hamile saymıom şuanBende hergun yaparım testoruç tuyormusun sen? Ben bugün son daha tutmam bi son günü tutucam
Ben sana ne dedm çizgi var dedimKızlar erken hamilelik testini yaptım söz vermiştim oyüzden hemen paylaştım
Eki Görüntüle 2274229
Eki Görüntüle 2274230
belirsizlik içindeyim ya bir yandan daha kaldıramıyorum zorlanıyorum erken olsa diyorum bi yandan yok kalsın gelişsin diyorum
Ya oruç tutuyorum evet o kdr tüm ay tutmuşum son günler bırakmak istemyorum ama yinede yarın kan sonucuna göre karar vercem eceyle elif tutmasan daha iyi diyolar ama daha belirsiz diye bn devam ediyom yarın hayırlısıyla şu sonuç güzel çıksındaaa ben kendimi hamile saymıom şuan
Bn yarınki kan sonucuna göre bakıcam kuzum benim için dua et artmış olsun cok artmış olsunBilmiyorum ben tutamam sonra tutucam borçlarimi inşallah beni ciddi anlamda çok zorladı iki üç gündür ama bencede ilk zamanlar çok önemli tutmasan daha iyi son günü tutarız
Canımm çok tebrik ederim. MaşaAllah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin.Kizlarrrrrrrrrrr hamileyimmmm
Üzülme tatlım bebiş te etkilenir pozitif olmaya çalış bencede evde tek kalma ailenin sevdiklerinin yanında ol bebişinle yaşayacağınız güzel günleri düşünGebeliğin verdiği duygusallıkta iyice ağlak yaptı beni inşallah kötü olmam çok evde kalamam çünkü
Hiç korkma tatlım Rabbimin izni ile inşaAllah sağlıcakla kucağına alırsın benişiniEvet yarın büyük gün ama bn cok korkuyorum hatta bn o sonuca bakamam eceye sölicem o bakıcakinşallah ikinizinde artar kuzum
Canım çok geçmiş olsun umarım biran önce iyileşirsin. Bende bugün diş hekiminden agumentin aldım ama yrn doktora danışıp kullanıcam. Diş hekimine hamilelik düşündüğümden bahsetmeyi unuttum oda sormayınca hiç aklıma gelmedi:sCanım şimdi acildeyiz idrarda ve kanda enfeksiyon çıktı doktora gebelik durumumun olabileceğini söyledim ama daha çok erken olduğu için kanda çıkmaz dedi
Agumentin verdi bir de parol
Hiç içmek istemiyorum ama idrarımı yapamıyorum inanılmaz acım var
Doktor güvenle kullanabilirsin dedi yinede tedirginin
Zaten şuan yerleşme bile olmamıştır demi eğer varsa bile
Yumurtlamadan 5 gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?