Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizlerle burada dertleşebilmek çok güzel kimse anlamazken abartma çogaltma derken sizler her zaman ferahlık veriyorsunuz yatıştırıyosunuz sakinleştiriyosunuz iyiki varsınız hepiniz kızlar inşallah hepimiz hamiş olarak devam ederiz bu portalda

Gebelik varsa var yoksa yoktur ☺
İlk idrari beklemeye gerek yok ki
Öyle olsa testlere yazarlardı ilk idrarla yapın diye
Gerçi erken testlerin doğru sonuç verme olasılığı her Bata yakın gün artıyor

Yok ilk idrardan dolayı değil hani biraz daha zaman geçecekya daha belirgin olur diye öyle dedim ama testi yaptım atcam şimdi

Yok cnm çok erken diye yapmadım ovu testi falanmi kullanmistin sen ben teldeki programa göre ayarlamaya çalıştım ama olmadi malum ramazan bide2bucuk yaşında dünya tatlısı bi yaramazim var gece çok kalkiyo

Maşallah allah bağışlasın evet canim avı yaptım normalde 18 tiydi yumurtlama ama geç yumurtladım bu ay 20 sinde çatladı ki benimki çok ufak ihtimaldi bende eşimde macun kullandık eşim nisan 27 sinde amilyat oldu bi ay dolmadan hamile kalmış oldum

Ah biz kadınlar çok narininiz ya bende hep öyleydim hamile kalana dek şimdide inanın haftada 3 gece en az sıçrayarak uyanıyorum bebeğimi düşürmüşüm kanlar içerisinde oluyorum eşim sakinleştiriyor psikolojimizi sağlam ve iradeli kılmayız sende elinden geleni yap bak yaz geldi tatile gidin kendine zaman ayır akışına bırakmak zor ama bırakmaya çalış inşallah en kısa zamanda olucaksın kuzum bol bol dua et çok önemli gecelerdeyiz hiç birkimsenin duası geri çevrilmez inşallah , sıkma canını üzme kendini gelicek meleğin

Inş canim acini anlıyorum bunları yaşayan birisi olarak ama demekki var rabbimin bi bildiği imtihanimiz bu
Inş sende en yakin zamanda bizlere mutlu haberlerini verirsin

Çok güzel cnm ins sagliklada alırsın kucağına burda doğum hikayeleeide paylasirsiniz ins

Maşallah kuzu daha ne olsun bi anda koyu olmaz ovi zaten bağırıyor baksana ❤❤
Bende hergun yaparım test oruç tuyormusun sen? Ben bugün son daha tutmam bi son günü tutucam
Ya oruç tutuyorum evet o kdr tüm ay tutmuşum son günler bırakmak istemyorum ama yinede yarın kan sonucuna göre karar vercem eceyle elif tutmasan daha iyi diyolar ama daha belirsiz diye bn devam ediyom yarın hayırlısıyla şu sonuç güzel çıksındaaa ben kendimi hamile saymıom şuan

wiha02 wiha çok az kaldııııı ne alemdesin?
belirsizlik içindeyim ya bir yandan daha kaldıramıyorum zorlanıyorum erken olsa diyorum bi yandan yok kalsın gelişsin diyorum bayram girince araya kötü oldu teee 17 hazirana attı beni bu arada yeni gördüm etiketi kusuruma bakma kuzum

Bilmiyorum ben tutamam sonra tutucam borçlarimi inşallah beni ciddi anlamda çok zorladı iki üç gündür ama bencede ilk zamanlar çok önemli tutmasan daha iyi son günü tutarız

Bilmiyorum ben tutamam sonra tutucam borçlarimi inşallah beni ciddi anlamda çok zorladı iki üç gündür ama bencede ilk zamanlar çok önemli tutmasan daha iyi son günü tutarız
Bn yarınki kan sonucuna göre bakıcam kuzum benim için dua et artmış olsun cok artmış olsun

Kizlarrrrrrrrrrr hamileyimmmm
Canımm çok tebrik ederim. MaşaAllah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin.
Gebeliğin verdiği duygusallıkta iyice ağlak yaptı beni inşallah kötü olmam çok evde kalamam çünkü
Üzülme tatlım bebiş te etkilenir pozitif olmaya çalış bencede evde tek kalma ailenin sevdiklerinin yanında ol bebişinle yaşayacağınız güzel günleri düşün
Evet yarın büyük gün ama bn cok korkuyorum hatta bn o sonuca bakamam eceye sölicem o bakıcak inşallah ikinizinde artar kuzum
Hiç korkma tatlım Rabbimin izni ile inşaAllah sağlıcakla kucağına alırsın benişini
Canım çok geçmiş olsun umarım biran önce iyileşirsin. Bende bugün diş hekiminden agumentin aldım ama yrn doktora danışıp kullanıcam. Diş hekimine hamilelik düşündüğümden bahsetmeyi unuttum oda sormayınca hiç aklıma gelmedi:s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…