Yaaaa inanamiyorummm superrrr çok cok sevindim cidden
Maşallah ilk ayda tutturdun inşallah sağlıkla devam eder canim ❤
Ayy ayy sen hamile mişiiiiinn yerim seni benn
Tebrik ederim cnm saglıkla ilerlesin inşKızlar erken hamilelik testini yaptım söz vermiştim oyüzden hemen paylaştım
Eki Görüntüle 2274229
Eki Görüntüle 2274230
Aminnnnn kuzum inşÇok teşekkür ederim canım aynen valla cuma günüde değeri arttı mı tam çifte bayram.olacak inşallah ❤ darısı tez zamanda başına canim
Amin cnm sağol. Rabbim isteyen herkese nasip etsin Bu mübarek ay hürmetineTebrik ederim cnm saglıkla ilerlesin inş
Ben sana ne dedm çizgi var dedim
İnşallah sağlıklı bi bebiştir kan versen iyi olur yarın bide şimdilik kimseye söylemeinşallah vardır şuan var gibi duruyo
Inş cnmInşallah canim amin darısı başına
Kanı aile hekiminde verirsen bi gün sonra cıkıyor verebilirsen özelde ver yaaValla size bravo o çizgiyi nasıl gördünüz maşaAllahRabbim hayırlısını nasip eylesin inşaAllah
Aa gerçektenmi ozmn hemen evimin yanındakinde vereyimKanı aile hekiminde verirsen bi gün sonra cıkıyor verebilirsen özelde ver yaa
Evet özelde 1-2 saate aile hekiminde errtesi gün cıkar bende yarın vercem hadi ikimizinde değeri süper olsunAa gerçektenmi ozmn hemen evimin yanındakinde vereyim
Cnm bu sabahki yaptigin testi atmadiysan onunda fotosunu atsan ben bazen sonradan çıkan test yerlerini karıştırıyorum aradaki farkı anlarız en azindanAa gerçektenmi ozmn hemen evimin yanındakinde vereyim
yaa dursun iyice gelişsin minikbelirsizlik içindeyim ya bir yandan daha kaldıramıyorum zorlanıyorum erken olsa diyorum bi yandan yok kalsın gelişsin diyorumbayram girince araya kötü oldu teee 17 hazirana attı beni bu arada yeni gördüm etiketi kusuruma bakma kuzum
Ancak yarin alabilirim cnmtesti bugün alsaydım dayanamaz yapardim
Öncelikle hayırlı olsun tebrik ederim cnm ama sanki duyamazsin gibime geliyo 6+ haftalarda duyuluyo genelde kalp atimi ama bellimi olur belki miniginiz bir süpriz yaparKızlar iyi geceler ben adetten 2 gün önce test yaptırdım beta 170 çıktı adet günümde yaptırdım 400 çıktı doktor 10 gün sonrasına randevu verdi acaba kalp atışını da duyarmıyız
poşete sarıp çöpe atmıştım ama senin için çıkarıp resmini çektimCnm bu sabahki yaptigin testi atmadiysan onunda fotosunu atsan ben bazen sonradan çıkan test yerlerini karıştırıyorum aradaki farkı anlarız en azindan
Allah razı olsun canım inşallah allah kısmet ederÖncelikle hayırlı olsun tebrik ederim cnm ama sanki duyamazsin gibime geliyo 6+ haftalarda duyuluyo genelde kalp atimi ama bellimi olur belki miniginiz bir süpriz yapar
Ay cnm tsk ederim ama bunda da baya belirgin cnmpoşete sarıp çöpe atmıştım ama senin için çıkarıp resmini çektim
Eki Görüntüle 2274244
Eki Görüntüle 2274245
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?