Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa inanamiyorummm superrrr çok cok sevindim cidden
Maşallah ilk ayda tutturdun inşallah sağlıkla devam eder canim ❤
Ayy ayy sen hamile mişiiiiinn yerim seni benn

Çok teşekkür ederim kızlar. Yani hiç beklemiyordum bende şalkınım beni nasıl gaza getirmişlerse Daha çok eşimin kuzenlerinin eşleri yakın yaşlardayız onlar ve kayın validem ısrar edip duruyorlardı gaza getirdiler beni bi netleşsin keseyi felan göreyimde onlarada haber etcem :) ilk sizinle paylaştım babalar gününde de eşime söylemeyi düşünüyorum ama sabredenilirmiyim bilmiyorum. Yrn kan vermeye gideceğim aile hekimine :)

Ben sana ne dedm çizgi var dedim
İnşallah sağlıklı bi bebiştir kan versen iyi olur yarın bide şimdilik kimseye söyleme inşallah vardır şuan var gibi duruyo

Valla size bravo o çizgiyi nasıl gördünüz maşaAllah Rabbim hayırlısını nasip eylesin inşaAllah

yaa dursun iyice gelişsin minik sıcaklar da birkaç gündür kendini belli etmeye başladı ama sabır, 38den sonra gelebilir 3 kiloyu bulur zaten ay cok heyecanlı ilk doğum hikayemiz senden gelicek bize de tecrübe olucak. hazırlıklar bitmiştir sanırım?

Kızlar iyi geceler ben adetten 2 gün önce test yaptırdım beta 170 çıktı adet günümde yaptırdım 400 çıktı doktor 10 gün sonrasına randevu verdi acaba kalp atışını da duyarmıyız
Öncelikle hayırlı olsun tebrik ederim cnm ama sanki duyamazsin gibime geliyo 6+ haftalarda duyuluyo genelde kalp atimi ama bellimi olur belki miniginiz bir süpriz yapar

Cnm bu sabahki yaptigin testi atmadiysan onunda fotosunu atsan ben bazen sonradan çıkan test yerlerini karıştırıyorum aradaki farkı anlarız en azindan
poşete sarıp çöpe atmıştım ama senin için çıkarıp resmini çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…