- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Bunlarıda iftardan önce yaptımm test yapmadan durmuyom
Bu sefer hcg testi markası farklı freely diğerleri laboydu
Kızlar masAllah ya son sayfadaki alintilardan gördüm baktim Rabbim nazardan korusun baya baya hamilesinz bence de Rabbim sağlıkla ilerletsin insAllahKızlar erken hamilelik testini yaptım söz vermiştim oyüzden hemen paylaştım
Eki Görüntüle 2274229
Eki Görüntüle 2274230
Bebegin seni hazırlar cnm anneliğe sen hic kafani yorma rahme düştüğü anda sevgisi kucağına aldgn anda da herseyi halledecek benlikte oluyor insanYani ben hala şaşkınım eğer ciddi ciddi tutarsa ben annemi olucamNasıl becercem kızlaaar
Kucağına verdiklerinde anne oluyosun cnm tüm ihtiyaçlarını birtek sen anliyosun çok guzel bir duyguYani ben hala şaşkınım eğer ciddi ciddi tutarsa ben annemi olucamNasıl becercem kızlaaar
Bebegin seni hazırlar cnm anneliğe sen hic kafani yorma rahme düştüğü anda sevgisi kucağına aldgn anda da herseyi halledecek benlikte oluyor insan
Kucağına verdiklerinde anne oluyosun cnm tüm ihtiyaçlarını birtek sen anliyosun çok guzel bir duygu
Olursun tabi ki de cnmİnşaAllah iyi bir anne olabilirim
İnşallah canım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetineKizlar bayrama doğru ne guzel haberler verdiniz bizlere sevindirdiniz valla
Inş hepinizde saglikla alırsınız kucaginiza ve isteyenlerde hemen hamile kalır ins7
Ben cok net cizgi goruyorum insallah vardir ve saglikla devam ederKızlar erken hamilelik testini yaptım söz vermiştim oyüzden hemen paylaştım
Eki Görüntüle 2274229
Eki Görüntüle 2274230
Şimdiden bunu sorguladigina gorezaten sen iyi bir anneainİnşaAllah iyi bir anne olabilirim
Hemen neden pes ediyosun yorulmuş olabilirsin ama daha 1 yıl olmuş 10 yıl bekleyenler var cnm benim sabırlı ol tedavi edilmesi gereken hususlar varsa neden dra gitmeyesinRamazan ayından garip bi sekilde umutluyken artk sıfır beklentim var snrm ilerisi için tam bi sene oldu boşa kürek çekiyormusum gibi sanki ramazan sonu doktora gidelim diyordum ama hic enerjim yok snrm onun jcinde hazr değilim Rabbim kızıma sağlık versin diorum yapacak bir şey yok olmuyorsa zorlamanin da anlamı yok snrm
Ay kimler kimler yapıyor ya bizmi yapamıcazzYani ben hala şaşkınım eğer ciddi ciddi tutarsa ben annemi olucamNasıl becercem kızlaaar
Canımmm tebrikler çok sevindim yaaKızlar erken hamilelik testini yaptım söz vermiştim oyüzden hemen paylaştım
Eki Görüntüle 2274229
Eki Görüntüle 2274230
Bendede normal adetle aynı oldu belirtilerim canm sivilce çıkıp duruyor burun kenarlarımda normalde de öyle oluyorduBenimde koca koca 2 sivilcem çıktı sanırım bu ayda yok nasip artik
Sağol tatlım bakalım yrn kan tahlilinden sora daha netleşir banada sürpriz oldu bu kadar çabuk beklemiyordumCanımmm tebrikler çok sevindim yaa
Ay kimler kimler yapıyor ya bizmi yapamıcazz
Aslında benimde öyleoluyoda ne bilim bi var gibi bu yok gibi hissediyom kafam karışık yahuuuBendede normal adetle aynı oldu belirtilerim canm sivilce çıkıp duruyor burun kenarlarımda normalde de öyle oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?