Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunlarıda iftardan önce yaptımm test yapmadan durmuyom
Bu sefer hcg testi markası farklı freely diğerleri laboydu
Kızlar erken hamilelik testini yaptım söz vermiştim oyüzden hemen paylaştım

Eki Görüntüle 2274229
Eki Görüntüle 2274230
Kızlar masAllah ya son sayfadaki alintilardan gördüm baktim Rabbim nazardan korusun baya baya hamilesinz bence de Rabbim sağlıkla ilerletsin insAllah

Yani ben hala şaşkınım eğer ciddi ciddi tutarsa ben annemi olucam Nasıl becercem kızlaaar
Bebegin seni hazırlar cnm anneliğe sen hic kafani yorma rahme düştüğü anda sevgisi kucağına aldgn anda da herseyi halledecek benlikte oluyor insan

Ramazan ayından garip bi sekilde umutluyken artk sıfır beklentim var snrm ilerisi için tam bi sene oldu boşa kürek çekiyormusum gibi sanki ramazan sonu doktora gidelim diyordum ama hic enerjim yok snrm onun jcinde hazr değilim Rabbim kızıma sağlık versin diorum yapacak bir şey yok olmuyorsa zorlamanin da anlamı yok snrm

Hemen neden pes ediyosun yorulmuş olabilirsin ama daha 1 yıl olmuş 10 yıl bekleyenler var cnm benim sabırlı ol tedavi edilmesi gereken hususlar varsa neden dra gitmeyesin

Kızlaaar bat günü onlar kimleer
Bi de sarı akıntı var sarı beyaaz sizce bu normal miii gebelik belirtisi mi yanii
Göğüs uçlarımda kocaman olduu
Bi de ağrılarım normalde 1 2 gün önce olurdu şimdi hiç ağrım yook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…