Hadi ins senden de guzel haberler alırızKızlaaar bat günü onlar kimleer
Bi de sarı akıntı var sarı beyaaz sizce bu normal miii gebelik belirtisi mi yanii
Göğüs uçlarımda kocaman olduu
Bi de ağrılarım normalde 1 2 gün önce olurdu şimdi hiç ağrım yook
Senin sat ve bat ne zamandı cnm?Aslında benimde öyleoluyoda ne bilim bi var gibi bu yok gibi hissediyom kafam karışık yahuuu
Sende denesene ben burda kızların gazıyla denedimAslında benimde öyleoluyoda ne bilim bi var gibi bu yok gibi hissediyom kafam karışık yahuuu
İnşallah canım ama o akıntı gebelik belirtisi mi emin değilim işte off bilmiyorum yani kafam karmakarışık hayır olsun hakkımızdaHadi ins senden de guzel haberler alırız
Gözün aydın kuzum, çok erken öğrenmişsin. İnsanın içine doğuyor. İnşallah gün gectikce değerin katlanarak artar. Tebrikler.❤❤ bata 6 gün var
Maşallah, daha çok yeni sanırım 4 5 gün var batına. Düzenli test yapmaya devam et. İnşallah sağlıkla artmaya devam eder. Gözün aydınKızlar erken hamilelik testini yaptım söz vermiştim oyüzden hemen paylaştım
Eki Görüntüle 2274229
Eki Görüntüle 2274230
Inşallah bozuk felan değildir ya of çok heyecanlıyım ben böyle strese girince hemen midem bulanır çok kotu oldum
❤❤ bata 6 gün var
Kizlar twbrik ederim ikinizide ay bitmeden iki hamis cikti :))Kızlar erken hamilelik testini yaptım söz vermiştim oyüzden hemen paylaştım
Eki Görüntüle 2274229
Eki Görüntüle 2274230
Bn yarınki kan sonucuna göre bakıcam kuzum benim için dua et artmış olsun cok artmış olsun
Canımm çok tebrik ederim. MaşaAllah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin.
Üzülme tatlım bebiş te etkilenir pozitif olmaya çalış bencede evde tek kalma ailenin sevdiklerinin yanında ol bebişinle yaşayacağınız güzel günleri düşün
Hiç korkma tatlım Rabbimin izni ile inşaAllah sağlıcakla kucağına alırsın benişini❤
Canım çok geçmiş olsun umarım biran önce iyileşirsin. Bende bugün diş hekiminden agumentin aldım ama yrn doktora danışıp kullanıcam. Diş hekimine hamilelik düşündüğümden bahsetmeyi unuttum oda sormayınca hiç aklıma gelmedi:s
Yani ben hala şaşkınım eğer ciddi ciddi tutarsa ben annemi olucamNasıl becercem kızlaaar
Zeybltaslan cnm sence macunun faydası oldumu bende alim diyom ya
Benimde koca koca 2 sivilcem çıktı sanırım bu ayda yok nasip artik
Gözün aydın kuzum, çok erken öğrenmişsin. İnsanın içine doğuyor. İnşallah gün gectikce değerin katlanarak artar. Tebrikler.
Kizlar twbrik ederim ikinizide ay bitmeden iki hamis cikti :))
Oohh maşallah ne bereketli ay oldu
G gamzeli_bebis hemşerim testlerini takip ediyoruum,yazamadım henüz ama maşallah koyuluklara.bence kesin arttı ve bize en güzel haberi vericen bugün inaniyoruumm
Zeybltaslan canımm hayirli olsuun kan sonucun katlanarak artsın inşallah
YEKTA61 Trabzonlu hemşerim kutlariim sahiden çok sevindim sonuclariniza.pespese güzellikler devam etsin inşallah
Vecan09e , ben çizgi gördüm inşallah gozlerde bir sorunum yoktur da gördüğüm de beni yaniltmaz,mutlulugumuza mutluluk katarsiin
Başka var mıydı acaba gözden kaçırdım mi bilemedim
Benim ovulasyondan sonra 13. Gün silik çıktı 10. Gün çıkmamıştı mesela canımKızlar idrar testinde ne zaman koyulaşmaya başlar ?
Benim ovulasyondan sonra 13. Gün silik çıktı 10. Gün çıkmamıştı mesela canım
Gözünüz aydın canım, Allah tamamına erdirsinÇok teşekkür ederim kızlar. Yani hiç beklemiyordum bende şalkınım beni nasıl gaza getirmişlerseDaha çok eşimin kuzenlerinin eşleri yakın yaşlardayız onlar ve kayın validem ısrar edip duruyorlardı gaza getirdiler beni bi netleşsin keseyi felan göreyimde onlarada haber etcem :) ilk sizinle paylaştım babalar gününde de eşime söylemeyi düşünüyorum ama sabredenilirmiyim bilmiyorum. Yrn kan vermeye gideceğim aile hekimine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?