10. gün mü bugün bu şekilde çıktı canım evet şuan silik kan vermelisin tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallahYok hamileyim cnm ama bugün 10.günün daha oviden sonra heralde bi anda koyulaşmaz
10. gün mü bugün bu şekilde çıktı canım evet şuan silik kan vermelisin tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah
10. gün mü bugün bu şekilde çıktı canım evet şuan silik kan vermelisin tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah
Dün verdim canim 13.23 sonucum sindi artmasi önemi olan inşallah ❤ yarın akşam yine vercem
Hayırlısıyla artar inşallah canım ben tatile gidicektim cuma günü iptal ettirdim uzun yol sakıncalı diye süpürme silme yıkama demişti sende dikkat et kendine dinlenmene beslenmene
Merhaba tekrar içim içime sığmıyo gerçekten çok yıpratıyorum artık kendimi,
Bat 2 gün kala 89,89
Regl günü 224,3
2 gün sonra 458 çıktı en son kan testi aynı oranda artmış korkuttu birazda kasık ağrılarım var ara ara normal mi bu doktora gitmek istemiyorum öğrendiğim zaman sorduğum doktor gebelik diye bilmek için 1500 2000 görmek lazım dedi dış gebelik düşükte olabilir dedi moralim çok bozulmuştu ( o doktora asla gitmem) henüz hiç bişey göremez diye pazartesi gidicem bi aksilik olmazsa değer artışı iyimi
İnşallah artar canım kaç saatlik yol benim 12 saatti kayınvalidemler antalyada yaşıyo oraya gidicektik teyzemde kaşta ordan oraya dedik çok yorucaktı ordan oransı falan acelesi yok sonra gideriz şuan yerleşme zamanı hayırlısıyla atlatıyım bu zamanları sende doktora danış bence canımKuzu güzel artmış değerin kafana takma bende şehir dışına çıkıcam bayramda cumartesi doktora gidicem bise göremez ama vitamin vs verir belki gerçi cuma günü değerim artatsa gidicem
İnşallah artar canım kaç saatlik yol benim 12 saatti kayınvalidemler antalyada yaşıyo oraya gidicektik teyzemde kaşta ordan oraya dedik çok yorucaktı ordan oransı falan acelesi yok sonra gideriz şuan yerleşme zamanı hayırlısıyla atlatıyım bu zamanları sende doktora danış bence canım
Evet özelde 1-2 saate aile hekiminde errtesi gün cıkar bende yarın vercem hadi ikimizinde değeri süper olsunMaria26 bu nası ayağını sürtmek kuzum
Canım sonuçta 2 kat artmış korkma hiç, senle aynı sayılırız biz benimde ağrılarım oluyo dün hiçbişeyim yoktu hatta ama akşam ypruldum biraz bel fıtığı ağrımda tuttu, hafif regl sancısı var normaldir heralde ilk 3 ay oluyor bu ağrılar ama Allah tan gelir yinede ne gelecekse.. kötüye yormadan sabırla bekleyeceğİz dr kontrolünü. Artışa takılma bence saat farkı da olabilir ama içine sinsin diye 2 gün sonra bi daha tekrarla istersenMerhaba tekrar içim içime sığmıyo gerçekten çok yıpratıyorum artık kendimi,
Bat 2 gün kala 89,89
Regl günü 224,3
2 gün sonra 458 çıktı en son kan testi aynı oranda artmış korkuttu birazda kasık ağrılarım var ara ara normal mi bu doktora gitmek istemiyorum öğrendiğim zaman sorduğum doktor gebelik diye bilmek için 1500 2000 görmek lazım dedi dış gebelik düşükte olabilir dedi moralim çok bozulmuştu ( o doktora asla gitmem) henüz hiç bişey göremez diye pazartesi gidicem bi aksilik olmazsa değer artışı iyimi
Canım bu çok normal. Gebelik kayıplarından sonraki psikoloji bende de oluyordu. Hemen olsun istiyordum o ay yada ertesi ay, stres hormonları baskılıyor bak ben hayatımda ilk kez bu kadar atres yaptım geçen yıl kütajdan sonra. Tiroidim bir türlü düzene girmedi endokrin dr u bile sen çok mu stres yapıyorsun her ay oynuypr deperlerin demişti. Sonra zaten olmuyo, zaten olmayacak diye diye aslında kafamdan attım yavaş yavaş. Olmazsa aşılama yaparız falan dedim hatta bu ay hep onu düşündüm. Vücuttan stres yok olunca hemen ilk deneme ile hatta tuttu.. ve tabi zamanı gelmişti demekki. Seninde ne zaman hayırlı ise dr lara gerek kalmadan bekletmeden gelsin miniğinKızlar ya biliyorum gebelik yok biliyorum ki cok erken strese girmek için çünkü yeni bir dusuk ve yeni bir kimyasal yasadım ama yine de regl olmak istemiyorum düsünün rüyama girdi regl oluyordum ve yıkılıyordum halbüki hiç umutlanmadım ve test yapmıştım negatif yani yok birşey ama ben ısrarla olsun istiyorumbu psikolojiden kurtulamıyorum
Hay maşallahh maşallahhh artıyoruz git gideeeKızlar erken hamilelik testini yaptım söz vermiştim oyüzden hemen paylaştım
Eki Görüntüle 2274229
Eki Görüntüle 2274230
Ramazan ayından garip bi sekilde umutluyken artk sıfır beklentim var snrm ilerisi için tam bi sene oldu boşa kürek çekiyormusum gibi sanki ramazan sonu doktora gidelim diyordum ama hic enerjim yok snrm onun jcinde hazr değilim Rabbim kızıma sağlık versin diorum yapacak bir şey yok olmuyorsa zorlamanin da anlamı yok snrm
Ramazan bereketi oldu bu ay maşallahhOohh maşallah ne bereketli ay oldu
G gamzeli_bebis hemşerim testlerini takip ediyoruum,yazamadım henüz ama maşallah koyuluklara.bence kesin arttı ve bize en güzel haberi vericen bugün inaniyoruumm
Zeybltaslan canımm hayirli olsuun kan sonucun katlanarak artsın inşallah
@YEKTA61 Trabzonlu hemşerim kutlariimsahiden çok sevindim sonuclariniza.pespese güzellikler devam etsin inşallah
Vecan09e , ben çizgi gördüm inşallah gozlerde bir sorunum yoktur da gördüğüm de beni yaniltmaz,mutlulugumuza mutluluk katarsiin
Başka var mıydı acaba gözden kaçırdım mi bilemedim
Aynen canım sende sor tabiAnne cnm okdr uzun yola gitme ne olur ne olmaz benimki yakın 2 saatlik canim adapazarina gidicem sonra bi kaç gün sonra gelin adayımızla tanışmaya eskişehire geçicez adapazarından iki saat surmuyormuş yinede doktora sorucam
Bence iyi yapmışsınız, her ihtimale karşı dinlenin bol bol, artış da gayet iyi maşallahHayırlısıyla artar inşallah canım ben tatile gidicektim cuma günü iptal ettirdim uzun yol sakıncalı diye süpürme silme yıkama demişti sende dikkat et kendine dinlenmene beslenmene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?