Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba tekrar içim içime sığmıyo gerçekten çok yıpratıyorum artık kendimi,
Bat 2 gün kala 89,89
Regl günü 224,3
2 gün sonra 458 çıktı en son kan testi aynı oranda artmış korkuttu birazda kasık ağrılarım var ara ara normal mi bu doktora gitmek istemiyorum öğrendiğim zaman sorduğum doktor gebelik diye bilmek için 1500 2000 görmek lazım dedi dış gebelik düşükte olabilir dedi moralim çok bozulmuştu ( o doktora asla gitmem) henüz hiç bişey göremez diye pazartesi gidicem bi aksilik olmazsa değer artışı iyimi

Dün verdim canim 13.23 sonucum sindi artmasi önemi olan inşallah ❤ yarın akşam yine vercem

Hayırlısıyla artar inşallah canım ben tatile gidicektim cuma günü iptal ettirdim uzun yol sakıncalı diye süpürme silme yıkama demişti sende dikkat et kendine dinlenmene beslenmene

Hayırlısıyla artar inşallah canım ben tatile gidicektim cuma günü iptal ettirdim uzun yol sakıncalı diye süpürme silme yıkama demişti sende dikkat et kendine dinlenmene beslenmene

Ediyorum canim orucu bıraktım ac kalamıyorum zaten gece 4 de kalkıp biseyler yedim aynen aman dikkat et

Kuzu güzel artmış değerin kafana takma bende şehir dışına çıkıcam bayramda cumartesi doktora gidicem bise göremez ama vitamin vs verir belki gerçi cuma günü değerim artatsa gidicem

Kuzu güzel artmış değerin kafana takma bende şehir dışına çıkıcam bayramda cumartesi doktora gidicem bise göremez ama vitamin vs verir belki gerçi cuma günü değerim artatsa gidicem
İnşallah artar canım kaç saatlik yol benim 12 saatti kayınvalidemler antalyada yaşıyo oraya gidicektik teyzemde kaşta ordan oraya dedik çok yorucaktı ordan oransı falan acelesi yok sonra gideriz şuan yerleşme zamanı hayırlısıyla atlatıyım bu zamanları sende doktora danış bence canım

Anne cnm okdr uzun yola gitme ne olur ne olmaz benimki yakın 2 saatlik canim adapazarina gidicem sonra bi kaç gün sonra gelin adayımızla tanışmaya eskişehire geçicez adapazarından iki saat surmuyormuş yinede doktora sorucam

Canım sonuçta 2 kat artmış korkma hiç, senle aynı sayılırız biz benimde ağrılarım oluyo dün hiçbişeyim yoktu hatta ama akşam ypruldum biraz bel fıtığı ağrımda tuttu, hafif regl sancısı var normaldir heralde ilk 3 ay oluyor bu ağrılar ama Allah tan gelir yinede ne gelecekse.. kötüye yormadan sabırla bekleyeceğİz dr kontrolünü. Artışa takılma bence saat farkı da olabilir ama içine sinsin diye 2 gün sonra bi daha tekrarla istersen

Canım bu çok normal. Gebelik kayıplarından sonraki psikoloji bende de oluyordu. Hemen olsun istiyordum o ay yada ertesi ay, stres hormonları baskılıyor bak ben hayatımda ilk kez bu kadar atres yaptım geçen yıl kütajdan sonra. Tiroidim bir türlü düzene girmedi endokrin dr u bile sen çok mu stres yapıyorsun her ay oynuypr deperlerin demişti. Sonra zaten olmuyo, zaten olmayacak diye diye aslında kafamdan attım yavaş yavaş. Olmazsa aşılama yaparız falan dedim hatta bu ay hep onu düşündüm. Vücuttan stres yok olunca hemen ilk deneme ile hatta tuttu.. ve tabi zamanı gelmişti demekki. Seninde ne zaman hayırlı ise dr lara gerek kalmadan bekletmeden gelsin miniğin

de
Canım inanki geçen ay bbende böyle dedim. Yumurta takibine gel dedi dr ramazana geliyor hiç uğraşamam oğlanı da bırakamam sürekli birine, onla da gidemem kalsın şimdilik dedim. Zaten olmuyor ya bayramdan sonra dr a gider aşılama istediğimi söylerim dedim. Yani kafamda atmış oldum o stresi senin inşallah öbür ay güzel haberini alırız

Ramazan bereketi oldu bu ay maşallahh
can09e bende gördüm hafif çzigi inşallahh vardır

Aynen canım sende sor tabi

Bence iyi yapmışsınız, her ihtimale karşı dinlenin bol bol, artış da gayet iyi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…