- 18 Mart 2011
- 9.314
- 32.211
- 748
Şu kuruma çizgisi bi bende çıkmadı mariam ya gebe kalana kadar nokta kadar bile çizgi görmedim, bugün bir daha yapsa aslında arkadaş 3 damlayla o zaman anlaşılır ay inşallah vardır rabbim herkese nasip etsin.. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?Ama çok damlatmış kuzum yanıltmak moral bozmak gibi olmasın tabi ama kuruma çizgisi sanki, geçen aylarda 1 defa bana aynısı olmuştu atmıştım ya buraya herkes aaa var demiştibende 4 5 damla damlatmıştım. en ideal 3 damla ve düz zeminde 5 10 dk beklemesi
Aaa aynı sayılırız canımCanım sonuçta 2 kat artmış korkma hiç, senle aynı sayılırız biz benimde ağrılarım oluyo dün hiçbişeyim yoktu hatta ama akşam ypruldum biraz bel fıtığı ağrımda tuttu, hafif regl sancısı var normaldir heralde ilk 3 ay oluyor bu ağrılar ama Allah tan gelir yinede ne gelecekse.. kötüye yormadan sabırla bekleyeceğİz dr kontrolünü. Artışa takılma bence saat farkı da olabilir ama içine sinsin diye 2 gün sonra bi daha tekrarla istersen
Bence iyi yapmışsınız, her ihtimale karşı dinlenin bol bol, artış da gayet iyi maşallah
Kız gördüm sonradan
Ayy çok sevindimKızlar erken hamilelik testini yaptım söz vermiştim oyüzden hemen paylaştım
Eki Görüntüle 2274229
Eki Görüntüle 2274230
Kuzuum inşallah bana da biz demiştik dersiniz..❤Günaydın kızçelerim...
Zeybltaslan kuzuuuuuum hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahhhh ayy
YEKTA61 biz sana ne dedik çizgi var dedik, al sana Hayırlı uğurlu olsun inşallahhh ne zaman kan vercen?
can09e ablam ben silik silik bi çizgi gördüm haberin ola senin testte
Valla topiğe bayram geldi resmen kızlar ya ne güzel haberler bunlar oh be@gamzeli_bebis im de hamile
Ben seni yerim biliyorsunKuzuum inşallah bana da biz demiştik dersiniz..❤
Amiinn ben de seni yeriimm☺
Amiin canım sağol..mübarek günde ben de güzel haberi alayım inşallah.. sen kan verecek misin?kuzum ben senin içinde heycanlıyım bnce sende de olcak :)
kaçta verdin kanı genelde onların verdiği süreden erken çıkıyorrr :)Günaydın kızlaaarrr :)
İşe gelmeden hemencik kan verdim. Ama 10.30 gibi çıkar dedi benim aile hekiminde randevum var 10.20 de eski testlerimin sonucunu alıcam 10 gibi çıkarmı acaba yaa niye 10.30 dediki :S
adet olmuşsunuz hamile değilsinizdir :)kızlar bi sorum olacak sizlere. ben evleneli 1 ay oldu. hemen çocuk istiyorum ama eşim bikaç ay beklememiz gerektiğini söylüyordu. balayında 2 kez içime boşaldı ( nasıl oldu nasıl yaptı anlamadım ama) zaten son oldu, bir dahada hep korundu.. 17 nisanda adet görmüştüm, eşimle 8 ve 10 mayısta birlikte olduk. sanırım tehlikeli zamanlar değil siz daha iyi anlıyorsunuzdur diye detay veriyorum. 12 mayısta da adet gördüm. şuan adetime 7 gün var ama 1 haftadır benim kasıklarımda değişik bi ağrı var. adet ağrısı gibi ama bi görünüp bi kayboluyor. sizce hamilemiyimdir? başka ne belirtiler olurdu varsa ? psikolojikmidir benimki çok istediğim için?
sağol canım allah razı olsun inşallah bugun kandada güzel artmışsa anca o zaman inanabilicemKızlar masAllah ya son sayfadaki alintilardan gördüm baktim Rabbim nazardan korusun baya baya hamilesinz bence de Rabbim sağlıkla ilerletsin insAllah
hemşerim tesekkürler ya inşallahh bakalım çok bişi kalmadı 3-4 saate öğrenicez inşallah artmıştırdaa bu sefer üzülmem yine :)G gamzeli_bebis G gamzeli_bebis hemşerim testlerini takip ediyoruum,yazamadım henüz ama maşallah koyuluklara.bence kesin arttı ve bize en güzel haberi vericen bugün inaniyoruumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?