Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu kuruma çizgisi bi bende çıkmadı mariam ya gebe kalana kadar nokta kadar bile çizgi görmedim, bugün bir daha yapsa aslında arkadaş 3 damlayla o zaman anlaşılır ay inşallah vardır rabbim herkese nasip etsin.. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?

Aaa aynı sayılırız canım dün verdim cumaya denk geliyo ama pazar günü vericem sabredebilirsem o günü kadar ağrım şiddetli değil ama korkuyorum sürekli tuvalete gidip bakıyorum bişey varmı ben elhamlıyımdır normaldede huyum kurusun

Günaydın kızçelerim...

Zeybltaslan kuzuuuuuum hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahhhh ayy

YEKTA61 biz sana ne dedik çizgi var dedik, al sana Hayırlı uğurlu olsun inşallahhh ne zaman kan vercen?

can09e ablam ben silik silik bi çizgi gördüm haberin ola senin testte

Valla topiğe bayram geldi resmen kızlar ya ne güzel haberler bunlar oh be @gamzeli_bebis im de hamile

Son düzenleme:
Kuzuum inşallah bana da biz demiştik dersiniz..❤

Günaydın kızlaaarrr :)

İşe gelmeden hemencik kan verdim. Ama 10.30 gibi çıkar dedi benim aile hekiminde randevum var 10.20 de eski testlerimin sonucunu alıcam 10 gibi çıkarmı acaba yaa niye 10.30 dediki :S

kızlar bi sorum olacak sizlere. ben evleneli 1 ay oldu. hemen çocuk istiyorum ama eşim bikaç ay beklememiz gerektiğini söylüyordu. balayında 2 kez içime boşaldı ( nasıl oldu nasıl yaptı anlamadım ama ) zaten son oldu, bir dahada hep korundu.. 17 nisanda adet görmüştüm, eşimle 8 ve 10 mayısta birlikte olduk. sanırım tehlikeli zamanlar değil siz daha iyi anlıyorsunuzdur diye detay veriyorum. 12 mayısta da adet gördüm. şuan adetime 7 gün var ama 1 haftadır benim kasıklarımda değişik bi ağrı var. adet ağrısı gibi ama bi görünüp bi kayboluyor. sizce hamilemiyimdir? başka ne belirtiler olurdu varsa ? psikolojikmidir benimki çok istediğim için?

[
Günaydın kızlaaarrr :)

İşe gelmeden hemencik kan verdim. Ama 10.30 gibi çıkar dedi benim aile hekiminde randevum var 10.20 de eski testlerimin sonucunu alıcam 10 gibi çıkarmı acaba yaa niye 10.30 dediki :S
kaçta verdin kanı genelde onların verdiği süreden erken çıkıyorrr :)

adet olmuşsunuz hamile değilsinizdir :)
şuankilerde yumurtlama ağrısı falan olabilir :) psikolojikte olabilir üşütmüşte olabilirsiniz hepsi ihtimal
ama benim tavsiyem hemen cocuk yapmamanız olur :)

Kızlar masAllah ya son sayfadaki alintilardan gördüm baktim Rabbim nazardan korusun baya baya hamilesinz bence de Rabbim sağlıkla ilerletsin insAllah
sağol canım allah razı olsun inşallah bugun kandada güzel artmışsa anca o zaman inanabilicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…