- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Ya testler çok bariz koyulaşma var hemşerim ya,yanılıyor olamayızhemşerim tesekkürler ya inşallahh bakalım çok bişi kalmadı 3-4 saate öğrenicez inşallah artmıştırdaa bu sefer üzülmem yine :)
inşallah hemşerim yaaaYa testler çok bariz koyulaşma var hemşerim ya,yanılıyor olamayız
İnş cnm denicem mutlakaCanim bence çok faydası oldu özellikle eşim için çünkü amilyat olalı daha bi ay bile dolmamisti keza benim macunda öyle ben böyle pik görmedim iki aydır yapıyorum vede uzun sürdü benim pik ozaman anladım hamile kalacağımı dene bence inşallah ilk ayda hamile gelirsin ❤
Sabah verdim cnm :)Amiin canım sağol..mübarek günde ben de güzel haberi alayım inşallah.. sen kan verecek misin?
[
kaçta verdin kanı genelde onların verdiği süreden erken çıkıyorrr :)
Yaaa çabuk çıksın kan veren arkadaşlarımızın sonuclari,kan vermeyenlerin de verince çabuk çıksın inşallahheyecanla bekliyorum
Çok şükür hemşeriminşallah hemşerim yaaa
sen nasılsın nasıl gidiyorrr bebiş nasıl isimi bellimi :)
günaydınn kızlarr bizim kubi hariç tüm mayıs annelerini kutluyorum tebrik ediyorumm sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin inşallahh hepinizi tek tek öpüyorummmm( kubi dogum yapınca inanacağı için onu 2020 de tebrik edicem )
evet canımm 02.02.2020 falan isabet getirirsen süper olurBende 2020 annesi olacam deymi yaaa :)
e bırakta artık göbek çıksın hemşerim 20 hafta olmuş nerdeyse ayrıntılıyada az kalmışşş sonra alırsın pembiş pembişÇok şükür hemşerimbuyuyup gidiyoruz sanırım,karnım bariz derecede büyüdü su iki haftada isim belli değil gibi,daha doğrusu ne isim arıyorum ne alışverişe başladım sanırım ayrintiliyi filan bekliyorum yoğunlaşmak için
benle uğrasma kızım hahahahaha cok güldüm yalnızgünaydınn kızlarr bizim kubi hariç tüm mayıs annelerini kutluyorum tebrik ediyorumm sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin inşallahh hepinizi tek tek öpüyorummmm( kubi dogum yapınca inanacağı için onu 2020 de tebrik edicem )
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah:)) Ben ne macunu kullandınız onu merak ettim yazabilir misiniz?:))Maşallah allah bağışlasın evet canim avı yaptım normalde 18 tiydi yumurtlama ama geç yumurtladım bu ay 20 sinde çatladı ki benimki çok ufak ihtimaldi bende eşimde macun kullandık eşim nisan 27 sinde amilyat oldu bi ay dolmadan hamile kalmış oldum
benle uğrasma kızım hahahahaha cok güldüm yalnız
evet canımm 02.02.2020 falan isabet getirirsen süper olurben öyle planlıyordum 1 ay erken davrandı benim bebek
5 gün önce çıkarırsın birşey olmaz 5 gündentahmini doğum 07 şubat 2020 görünüyor :)
9,08 den 2 gün sonra 60,58 4 gün sonra 860 çıkmıştı benimHanımlar benim sonuçlar çok düzensiz artıyor böyle yaşayan oldumu
23 mayıs 11,52
25 mayıs 63,98
29 mayıs 820
pek düzensiz gelmedi bana neden öyle düşündüN?Hanımlar benim sonuçlar çok düzensiz artıyor böyle yaşayan oldumu
23 mayıs 11,52
25 mayıs 63,98
29 mayıs 820
Keseniz ne zaman gözüktü9,08 den 2 gün sonra 60,58 4 gün sonra 860 çıkmıştı benim
İnsallaahe bırakta artık göbek çıksın hemşerim 20 hafta olmuş nerdeyse ayrıntılıyada az kalmışşş sonra alırsın pembiş pembiş
Doktor çok artmış dedi internettede mol gebelik falan yazıyor bu durumapek düzensiz gelmedi bana neden öyle düşündüN?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?