- 18 Mart 2011
- 9.314
- 32.204
- 748
5+4 ya da 5+5 diye hatırlıyorumKeseniz ne zaman gözüktü
ama arada 4 gün var..Doktor çok artmış dedi internettede mol gebelik falan yazıyor bu duruma
mol gebelik 100 kadından 1 inde oluyor çok istisnai bir durum ve artışlarında bir sen sorun yok biri 2 gün ara ile digeri 4 gün ara ile her çıkan sonucunu 2 3 katı ile çarparsan degerin normal canımDoktor çok artmış dedi internettede mol gebelik falan yazıyor bu duruma
Bugün lekelerim gelmeye basladi cnm bu ayda yok bendenSenin sat ve bat ne zamandı cnm?
hadi hayırlı ugurlu olsun gözün aydın :) saglıkla arttar inşallahKızlaar 19,06 yazıyor
sen şimdi o degere bakma 2 günde bir artacak öyle bakarsan hafta hafta doguma yaklaşırsın :)haftalık değerlerde 2 hafta yazıyor ama ben 3 hafta 6 gündeyim
Hayırlı olsun kuzum sağlıkla artsın inşallahhKızlaar 19,06 yazıyor
geç yumurtlamış olabilirsin ovu yapmadıgın için tam bilmiyoruzzz 2 gün sonra artarsaa inşallah artar sağlıklı bebiş demektir.Kızlaar 19,06 yazıyor
yürü git be şurdan kızada bulaştırma negatif düşüncelerigeç yumurtlamış olabilirsin ovu yapmadıgın için tam bilmiyoruzzz 2 gün sonra artarsaa inşallah artar sağlıklı bebiş demektir.
eğer artmaz adet olursanda kimyasal gebelik ggeçirdin demektir
iki ihtimalede hazır olman için yazdımmmmmm ama tabiki inşallahh artar kat kat ve hamilesindir 2 güne belli olur
Hayırlı olsuunnKızlaar 19,06 yazıyor
yo ihtimalleri söyledimm bilsin kız ne varki bunda iki durumada hazır olurrryürü git be şurdan kızada bulaştırma negatif düşünceleri
Hayırlısı olsun canım saolasinde
Canım inanki geçen ay bbende böyle dedim. Yumurta takibine gel dedi dr ramazana geliyor hiç uğraşamam oğlanı da bırakamam sürekli birine, onla da gidemem kalsın şimdilik dedim. Zaten olmuyor ya bayramdan sonra dr a gider aşılama istediğimi söylerim dedim. Yani kafamda atmış oldum o stresisenin inşallah öbür ay güzel haberini alırız
hayırlı olsun canım katlanarak artsıın:)Kızlaar 19,06 yazıyor
ya orası öylede ablaa ben kaç kere yaşadıgım ve üzüldüğüm içinn temkinli davranıyorum galiba farkında olmadan başkaları içinde yine kendim gibi temkinli yaklaşıyorum en azından bir kere güzel bi artış görüp anca öyle pozitif bakabilcem sanırımmmmO ZAMAN bişey daha ekleyim iki günde artışa bakıp sonra tekrardan da düşebilirnegatifin de sonu yokk kızlar o yüzden nabıyoruz iyi düşünüyoruuz.
Bugün öğlen mi veriyorsun şimdi haydi inşallah kuzu gerçi testlerden belli de arttığı bir de kanla teyit edersinya orası öylede ablaa ben kaç kere yaşadıgım ve üzüldüğüm içinn temkinli davranıyorum galiba farkında olmadan başkaları içinde yine kendim gibi temkinli yaklaşıyorum en azından bir kere güzel bi artış görüp anca öyle pozitif bakabilcem sanırımmmmyoksa YEKTA61 in değeri gayet iyi Red Phoenix değeri 9 dan nerelere geldi cinsiyete geldi
inşallah herkesin kat kat artsınn
evet 1 de vericem gidip inşallah artmıştırBugün öğlen mi veriyorsun şimdi haydi inşallah kuzu gerçi testlerden belli de arttığı bir de kanla teyit edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?