Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor çok artmış dedi internettede mol gebelik falan yazıyor bu duruma
mol gebelik 100 kadından 1 inde oluyor çok istisnai bir durum ve artışlarında bir sen sorun yok biri 2 gün ara ile digeri 4 gün ara ile her çıkan sonucunu 2 3 katı ile çarparsan degerin normal canım

Kızlaar 19,06 yazıyor
geç yumurtlamış olabilirsin ovu yapmadıgın için tam bilmiyoruzzz 2 gün sonra artarsaa inşallah artar sağlıklı bebiş demektir.
eğer artmaz adet olursanda kimyasal gebelik ggeçirdin demektir
iki ihtimalede hazır olman için yazdımmmmmm ama tabiki inşallahh artar kat kat ve hamilesindir 2 güne belli olur

yürü git be şurdan kızada bulaştırma negatif düşünceleri

Hayırlısı olsun canım saolasin

O ZAMAN bişey daha ekleyim iki günde artışa bakıp sonra tekrardan da düşebilir negatifin de sonu yokk kızlar o yüzden nabıyoruz iyi düşünüyoruuz.
ya orası öylede ablaa ben kaç kere yaşadıgım ve üzüldüğüm içinn temkinli davranıyorum galiba farkında olmadan başkaları içinde yine kendim gibi temkinli yaklaşıyorum en azından bir kere güzel bi artış görüp anca öyle pozitif bakabilcem sanırımmmm yoksa YEKTA61 in değeri gayet iyi Red Phoenix değeri 9 dan nerelere geldi cinsiyete geldi
inşallah herkesin kat kat artsınn

Bugün öğlen mi veriyorsun şimdi haydi inşallah kuzu gerçi testlerden belli de arttığı bir de kanla teyit edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…