Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tırnaklarımla kazıdım ben o değeri

Sağolun canlarım daha test yaptırmıycam bidaha bayram sorası aile hekimliğine gidicem orda test yaptırcam iyice belirginleşince kadın doğum doktoruma gitmeyi planlıyorum

Şimdi bi diş hekimine daha gidiyorum kızlar. Ona göre bayram sorasına randevu alıcam dişim için telfndan girdiğimden rahat yazamıyorum

Kızlar sizce bunu annemle paylaşmalımıyım hani çok yeni herşey olabilir sma şuanki durum böyle böyle diye :) dün konuşmuştuk test yaptığımdan bahsetmemiştim sadece biz korunmayı bıraktık hamile kalabilirim diye demiştim

ben şimdi bi kaç gün sabret dicem felaket tellalı dicekler gene bana
içinden nasıl geçiyorsa öyle yap kuzu

kaldı ki gebelik başladı sende anestezi almamanı öneririm 20 yaş çekimi olacak galiba ağrılı bir durumun yoksa ertele bence

Çok ağtılı ve iltihaplı kuzu dişim şişti iltihabın iyileşmesi lazım kana karışmaması için. Agumentin vermişti bugün aile hekimine sordum rahat kullanabilirsin bişey olmaz dedi

Vaaayy :) ya dünde bahsetmiştim 20 lik dişin yarısı çıktı yarısı gömülü . Gömülü kısım şişti ve çok acı yapıyor :s
gitmeden önce gebelik başladıgını söyle canım mutlaka , çıkarkende yapar gömülü ikende baskı yaptıgı için yapar malesef çekimden başka çaresi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…