Masallah canim katlana katlana artsin insallahKızlaar 19,06 yazıyor
Amiin:)evet 1 de vericem gidip inşallah artmıştır
Sağlıkla artsın değerin insAllah cnmKızlaar 19,06 yazıyor
Heyecanla bekliyorum cnmevet 1 de vericem gidip inşallah artmıştır
Tırnaklarımla kazıdım ben o değeriya orası öylede ablaa ben kaç kere yaşadıgım ve üzüldüğüm içinn temkinli davranıyorum galiba farkında olmadan başkaları içinde yine kendim gibi temkinli yaklaşıyorum en azından bir kere güzel bi artış görüp anca öyle pozitif bakabilcem sanırımmmmyoksa YEKTA61 in değeri gayet iyi Red Phoenix değeri 9 dan nerelere geldi cinsiyete geldi
inşallah herkesin kat kat artsınn
burda ben varken hangi dişçiye gidiyorsunŞimdi bi diş hekimine daha gidiyorum kızlar. Ona göre bayram sorasına randevu alıcam dişim için telfndan girdiğimden rahat yazamıyorum
Sen diş hekimimisin kuzu?burda ben varken hangi dişçiye gidiyorsun
kaldı ki gebelik başladı sende anestezi almamanı öneririm 20 yaş çekimi olacak galiba ağrılı bir durumun yoksa ertele benceŞimdi bi diş hekimine daha gidiyorum kızlar. Ona göre bayram sorasına randevu alıcam dişim için telfndan girdiğimden rahat yazamıyorum
ben şimdi bi kaç gün sabret dicem felaket tellalı dicekler gene banaKızlar sizce bunu annemle paylaşmalımıyım hani çok yeni herşey olabilir sma şuanki durum böyle böyle diye :) dün konuşmuştuk test yaptığımdan bahsetmemiştim sadece biz korunmayı bıraktık hamile kalabilirim diye demiştim
kaldı ki gebelik başladı sende anestezi almamanı öneririm 20 yaş çekimi olacak galiba ağrılı bir durumun yoksa ertele bence
cerrahi diş hekimi hemşiresiyim ben tatlım :)Sen diş hekimimisin kuzu?
Vaaayy :) ya dünde bahsetmiştim 20 lik dişin yarısı çıktı yarısı gömülü . Gömülü kısım şişti ve çok acı yapıyor :scerrahi diş hekimi hemşiresiyim ben tatlım :)
gitmeden önce gebelik başladıgını söyle canım mutlaka , çıkarkende yapar gömülü ikende baskı yaptıgı için yapar malesef çekimden başka çaresi yokVaaayy :) ya dünde bahsetmiştim 20 lik dişin yarısı çıktı yarısı gömülü . Gömülü kısım şişti ve çok acı yapıyor :s
tebrik ederim kuzum Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah aminnnkızlar ben gittim kan verdim 43.44 cıktı değer bata 3 kala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?