Canım Allah nasip ederse seninle birlikte gün sayıcaz heekızlar ben gittim kan verdim 43.44 cıktı değer bata 3 kala
tebrik ederim Rabbim sağlıklı bi şekilde ilerletsin inşallah darısı başımıza aminnnn❤❤ bata 6 gün var
inşallah yekta yaaa inşalalhhh ikimizinde kat kat artsın o değerlerrrrCanım Allah nasip ederse seninle birlikte gün sayıcaz heedoğumlarımız çok yakın olcak
tebrik ederim Rabbim sağlılık bi şekilde ilerletsin inşallah aminnn darısı başımıza olur inşallah aminnnKızlar erken hamilelik testini yaptım söz vermiştim oyüzden hemen paylaştım
Eki Görüntüle 2274229
Eki Görüntüle 2274230
Yok abla kacirdim galiba yaaaArdnlina benim testi gördün mü kuzu?
Ahaha sormadimi esin niye beni çıkardın diyeKızlar gittim doktora eşim de yanımdaydı eşime dedimki sen çıksrmısım şaşırdı tabibide kapıyıda kapat dedim sora doktora hamile olduğumu felan söyledim baktı dişime dediki antibiyotiği kullanma ilk 3 ay bebeğin genetiğinin oluştuğu zaman bence hiç bişey yapma şimdi sadece tuzlu suyla gargara yap. 3 aydan sora hiç bişey olmaz dedi ozmn aldırırsın
iyice geldimiki söküldümü ?Bende bu ay baya bekliyomusum onu anladım 5 gun erken olunca zoruma gitmedi degil
Bencede yerleşme olabilirBende bu ay baya bekliyomusum onu anladım 5 gun erken olunca zoruma gitmedi degil
Ahaha sormadimi esin niye beni çıkardın diye
babalar gününe kadar bekklicekmisin ciddenSormadı ama şaşkındı ne dedi diyor dedim o diş kendi kendine çıkqrmış tuzla gargara yap sadece dedi 2-3 ay sora gelirsin bida kontrol ederiz ozmn bişe olmadıysa çekeriz dedi dedim.
Sen söyledinmibabalar gününe kadar bekklicekmisin cidden
aaaa hamile misin canım ilk denemenizdi galiba? süperKızlar gittim doktora eşim de yanımdaydı eşime dedimki sen çıksrmısım şaşırdı tabibide kapıyıda kapat dedim sora doktora hamile olduğumu felan söyledim baktı dişime dediki antibiyotiği kullanma ilk 3 ay bebeğin genetiğinin oluştuğu zaman bence hiç bişey yapma şimdi sadece tuzlu suyla gargara yap. 3 aydan sora hiç bişey olmaz dedi ozmn aldırırsın
bn söylemedim bi kaç kez kimyasal gebelik yaşadıgım için emin olmadan kimseye söylememSen söyledinmiya böyle sıradan olsun istemiyorumda beklemesemmi offf
evet canm daha çok yeniaaaa hamile misin canım ilk denemenizdi galiba? süper
bn söylemedim bi kaç kez kimyasal gebelik yaşadıgım için emin olmadan kimseye söylemem
sen o kdr beklemesen bile bi iki gün adetin geçince sürpriz yap söyle bnce
kızlar kan verdim geldim 1 buçukta çıkar benim için dua edin nolurrrr
Canım inşallah hayırlı haberler alırsın Rabbim gönlüne göre versin bekleyişini sabrını sağlıklk bir bebekle mükafatlandırsınkızlar kan verdim geldim 1 buçukta çıkar benim için dua edin nolurrrr
amin canım allah hepimizw sağlıklı eli ayağı düzgün olanı nasip etsin üstteki mesajınıda gördüm üzülme nolur bende 1 senedir bekliyorum bak yıllarca bekleyenler var Allah bizim için hayırlı olanı bizden iyi bilirrCanım inşallah hayırlı haberler alırsın Rabbim gönlüne göre versin bekleyişini sabrını sağlıklk bir bebekle mükafatlandırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?