Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar gittim doktora eşim de yanımdaydı eşime dedimki sen çıksrmısım şaşırdı tabi bide kapıyıda kapat dedim sora doktora hamile olduğumu felan söyledim baktı dişime dediki antibiyotiği kullanma ilk 3 ay bebeğin genetiğinin oluştuğu zaman bence hiç bişey yapma şimdi sadece tuzlu suyla gargara yap. 3 aydan sora hiç bişey olmaz dedi ozmn aldırırsın

Ahaha sormadimi esin niye beni çıkardın diye

Ahaha sormadimi esin niye beni çıkardın diye

Sormadı ama şaşkındı ne dedi diyor dedim o diş kendi kendine çıkqrmış tuzla gargara yap sadece dedi 2-3 ay sora gelirsin bida kontrol ederiz ozmn bişe olmadıysa çekeriz dedi dedim.

aaaa hamile misin canım ilk denemenizdi galiba? süper

aaaa hamile misin canım ilk denemenizdi galiba? süper
evet canm daha çok yeni
bn söylemedim bi kaç kez kimyasal gebelik yaşadıgım için emin olmadan kimseye söylemem
sen o kdr beklemesen bile bi iki gün adetin geçince sürpriz yap söyle bnce

biraz beklicem dediğin gibi hele bir kaç gün geçsin
kızlar kan verdim geldim 1 buçukta çıkar benim için dua edin nolurrrr

Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin sağlıcakla ilerletsin inşAllah. Rabbim bundan sora mutluluk gözyaşları yaşatsın

Geçen ay kendimi adetimden sonra bıraktım ovülasyon takibi yapmadım ama yumurtladığım günü biliyordum. Değerlendirdim ama hiç kafama takmadan. Hatta bu siteye bile girmedim paylaşımlar görüp aklıma gebelik plamı düşmesin diye.Bugün 30.gün adetimin üzerinden. Ve sabah adet oldum. Bu ay da gitti. Neden böyle oluyorum neden sorun yokken ben hamile kalamıyorum neden ya lütfen biri benim içimi rahatlatsın

Canım inşallah hayırlı haberler alırsın Rabbim gönlüne göre versin bekleyişini sabrını sağlıklk bir bebekle mükafatlandırsın
amin canım allah hepimizw sağlıklı eli ayağı düzgün olanı nasip etsin üstteki mesajınıda gördüm üzülme nolur bende 1 senedir bekliyorum bak yıllarca bekleyenler var Allah bizim için hayırlı olanı bizden iyi bilirr
son adetin olsunnn önümüzdeki ay senin için sevinelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…