Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
biraz beklicem dediğin gibi hele bir kaç gün geçsin
Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin sağlıcakla ilerletsin inşAllah. Rabbim bundan sora mutluluk gözyaşları yaşatsın
amin canım Allah razı olsunn seninkide kat kat artsınnn bencede bir iki gün sonra sürpriz yaparsınn zaten şok olur eşinde ilk aydan beklemiyordur

Sağol bitanem Allah razı olsun sabırlı metanetli olmaya çalışıyorum içim acısada bugün

cnm Rabbim en doğru zamanda nasip edecektir inşaAllah. Sigara vb zararlı madde kullanıyormusun birde abur cubur çikolata tarzı şeyler yani sağlıklı beslekmek zararlı şeyler pk vücutta olmaması lazım, korunma yöntemi ilaç vs bence kullanılmamalı. Birde ilişki pozisyonlarıda önemli bence. biz 3 değişik pozisyonda denedik. Gerçi denemeden ziyade eşimin fantezileriydi ama yinede tutması olan ihtimallerdi :)

Hiç bir zararlı alışkanlığımz yok canım benim sağolasın Rabbim korusun bebeğini. Bekliyoruz bakalım. Doktora gitmiştik hatta sorunumuz da yoktu.

Canım tutmuş olma ihtimali bence çok düşük adet belirtileridir hissetiğin. Ama bencede kesinlikle çok acele etmemelisin. Ya bi evliliğin otursun insan kaç yıl görüşmüş olsa da aynı evde zamn geçirmedikçe birbirinin huyunu suyunu tanıyamaz. Hele bir evliliğinin tadını çıkar yaa neden bu kadar acele ediyorsun.

Hiç bir zararlı alışkanlığımz yok canım benim sağolasın Rabbim korusun bebeğini. Bekliyoruz bakalım. Doktora gitmiştik hatta sorunumuz da yoktu.
alttan ve adet döneminde muyane oldunmu ? benim doktorum en son adet döneminde gel bi bakalım demişti 5. günleri gibi ama fırsat bulup gidememiştim. Gitmeden şimdi hamile kalmış oldum

iyice geldimiki söküldümü ?
yerleşme kanaması olmasın
Benim daha hic öyle olmadi cnm malesef iyice de sokulmedi günde 1 damla geliyo hep boyle oluyo ama iste oruç borcumu uzattı birazda ona üzüldüm
Aslında asiri halsizlikve göğüs acim devam ediyo bide bu ay umitliydim baya tabi hayirlisi birdahaki ay ovu testi alicam netten önerdiğiniz markalar varmi kizlar

Sormadı ama şaşkındı ne dedi diyor dedim o diş kendi kendine çıkqrmış tuzla gargara yap sadece dedi 2-3 ay sora gelirsin bida kontrol ederiz ozmn bişe olmadıysa çekeriz dedi dedim.
Güzel süpriz olucak ama
Sonradan açıkla seni cikarmamin sebebi hamileligimdidiye

Gülüm yaa bende sebepsiz 5 yıldan sonra aldım evladimi şimdi yine olmuyo vardır bi sebebide aslında biz bilemiyoruz
Bi vakti saati oluyo onu beklemeliyiz ins sabırla duayla bekle ins

Çok saol canim benim amin inşallah hero birlikte sağlıcakla alalım kulcaklarımıza ❤

ya bi yandan 32 yaşıma girdim biraz acele edeyim diyorum ya olmassa diye, bi yandanda bekliyim diyorum çok arada kaldım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…