biraz beklicem dediğin gibi hele bir kaç gün geçsin
amin canım Allah razı olsunn seninkide kat kat artsınnn bencede bir iki gün sonra sürpriz yaparsınn zaten şok olur eşinde ilk aydan beklemiyordurRabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin sağlıcakla ilerletsin inşAllah. Rabbim bundan sora mutluluk gözyaşları yaşatsın
Sağol bitanem Allah razı olsun sabırlı metanetli olmaya çalışıyorum içim acısada bugünamin canım allah hepimizw sağlıklı eli ayağı düzgün olanı nasip etsin üstteki mesajınıda gördüm üzülme nolur bende 1 senedir bekliyorum bak yıllarca bekleyenler var Allah bizim için hayırlı olanı bizden iyi bilirr
son adetin olsunnn önümüzdeki ay senin için sevinelim
Geçen ay kendimi adetimden sonra bıraktım ovülasyon takibi yapmadım ama yumurtladığım günü biliyordum. Değerlendirdim ama hiç kafama takmadan. Hatta bu siteye bile girmedim paylaşımlar görüp aklıma gebelik plamı düşmesin diye.Bugün 30.gün adetimin üzerinden. Ve sabah adet oldum. Bu ay da gitti. Neden böyle oluyorum neden sorun yokken ben hamile kalamıyorum neden ya lütfen biri benim içimi rahatlatsın
Hiç bir zararlı alışkanlığımz yok canım benim sağolasın Rabbim korusun bebeğini. Bekliyoruz bakalım. Doktora gitmiştik hatta sorunumuz da yoktu.cnm Rabbim en doğru zamanda nasip edecektir inşaAllah. Sigara vb zararlı madde kullanıyormusun birde abur cubur çikolata tarzı şeyler yani sağlıklı beslekmek zararlı şeyler pk vücutta olmaması lazım, korunma yöntemi ilaç vs bence kullanılmamalı. Birde ilişki pozisyonlarıda önemli bence. biz 3 değişik pozisyonda denedik. Gerçi denemeden ziyade eşimin fantezileriydi ama yinede tutması olan ihtimallerdi :)
kızlar bi sorum olacak sizlere. ben evleneli 1 ay oldu. hemen çocuk istiyorum ama eşim bikaç ay beklememiz gerektiğini söylüyordu. balayında 2 kez içime boşaldı ( nasıl oldu nasıl yaptı anlamadım ama) zaten son oldu, bir dahada hep korundu.. 17 nisanda adet görmüştüm, eşimle 8 ve 10 mayısta birlikte olduk. sanırım tehlikeli zamanlar değil siz daha iyi anlıyorsunuzdur diye detay veriyorum. 12 mayısta da adet gördüm. şuan adetime 7 gün var ama 1 haftadır benim kasıklarımda değişik bi ağrı var. adet ağrısı gibi ama bi görünüp bi kayboluyor. sizce hamilemiyimdir? başka ne belirtiler olurdu varsa ? psikolojikmidir benimki çok istediğim için?
alttan ve adet döneminde muyane oldunmu ? benim doktorum en son adet döneminde gel bi bakalım demişti 5. günleri gibi ama fırsat bulup gidememiştim. Gitmeden şimdi hamile kalmış oldumHiç bir zararlı alışkanlığımz yok canım benim sağolasın Rabbim korusun bebeğini. Bekliyoruz bakalım. Doktora gitmiştik hatta sorunumuz da yoktu.
Benim daha hic öyle olmadi cnm malesef iyice de sokulmedi günde 1 damla geliyo hep boyle oluyo ama iste oruç borcumu uzattı birazda ona üzüldümiyice geldimiki söküldümü ?
yerleşme kanaması olmasın
Hiç yaşamadım böyle bisey ama ne bilim oruç gitti diye yedimdeBencede yerleşme olabilir
Hiç yaşamadım böyle bisey ama ne bilim oruç gitti diye yedimde
Güzel süpriz olucak amaSormadı ama şaşkındı ne dedi diyor dedim o diş kendi kendine çıkqrmış tuzla gargara yap sadece dedi 2-3 ay sora gelirsin bida kontrol ederiz ozmn bişe olmadıysa çekeriz dedi dedim.
Hadi güzel haberlerle gel ins cnmkızlar kan verdim geldim 1 buçukta çıkar benim için dua edin nolurrrr
E bak benimkilere hergün koyulaşmıştıseninde öyle olacak inşallah Eki Görüntüle 2274281
Kan verme gününden günaydın kızlar
Acayip heycanlıyım offfff
Gülüm yaa bende sebepsiz 5 yıldan sonra aldım evladimi şimdi yine olmuyo vardır bi sebebide aslında biz bilemiyoruzGeçen ay kendimi adetimden sonra bıraktım ovülasyon takibi yapmadım ama yumurtladığım günü biliyordum. Değerlendirdim ama hiç kafama takmadan. Hatta bu siteye bile girmedim paylaşımlar görüp aklıma gebelik plamı düşmesin diye.Bugün 30.gün adetimin üzerinden. Ve sabah adet oldum. Bu ay da gitti. Neden böyle oluyorum neden sorun yokken ben hamile kalamıyorum neden ya lütfen biri benim içimi rahatlatsın
Günaydın kızçelerim...
Zeybltaslan kuzuuuuuum hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahhhh ayy
YEKTA61 biz sana ne dedik çizgi var dedik, al sana Hayırlı uğurlu olsun inşallahhh ne zaman kan vercen?
@can09e ablam ben silik silik bi çizgi gördüm haberin ola senin testte
Valla topiğe bayram geldi resmen kızlar ya ne güzel haberler bunlar oh be@gamzeli_bebis im de hamile
Cnm ya erken doğum ve üstüne kimyasal yaşadıktan sonra duzenim çok değişti ilk 5 6 gün 1damla seklinde geliyo sonra adet görüyorum malesefhadi adetin ilk saatlerinde az kanama olsunda baya zman geçti şimdiye normal kanamanın başlaması lazımdı bence
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah:)) Ben ne macunu kullandınız onu merak ettim yazabilir misiniz?:))
ya bi yandan 32 yaşıma girdim biraz acele edeyim diyorum ya olmassa diye, bi yandanda bekliyim diyorum çok arada kaldım zatenCanım tutmuş olma ihtimali bence çok düşük adet belirtileridir hissetiğin. Ama bencede kesinlikle çok acele etmemelisin. Ya bi evliliğin otursun insan kaç yıl görüşmüş olsa da aynı evde zamn geçirmedikçe birbirinin huyunu suyunu tanıyamaz. Hele bir evliliğinin tadını çıkar yaa neden bu kadar acele ediyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?