- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
tahmini doğum 07 şubat 2020 görünüyor :)
Canım malesef evlat sahibi olmamız bizim elimizde olan bide değil oyuzden sen ne kadar acele etsende istesende istemesende artık rabbim ne takdir ettiyse ozamanda alırsın ins dua edelim biz en yakin zamanda vakti saati gelmiştir insya bi yandan 32 yaşıma girdim biraz acele edeyim diyorum ya olmassa diye, bi yandanda bekliyim diyorum çok arada kaldım zaten
tebrik ederim Rabbim sağlıklı bi şekilde ilerletsin inşallah darısı başımıza aminnnn
aminnn inşallah kuzumAmin abla inşallah tez zamanda darısı başına ❤
Selam kızlar uzun zamandir giremedim nasilsiniz
G gamzeli_bebisZeybltaslan @YEKTA61 hayirli olsun cok sevindim katlanarak artsin degerleriniz darisi bizlere insallah ♥♥
Yok abla kacirdim galiba yaaabana tekrardan atsan olur mu?
Değerlerin çok doğal neden stres yapıyorsun artıyor işteMerhaba tekrar içim içime sığmıyo gerçekten çok yıpratıyorum artık kendimi,
Bat 2 gün kala 89,89
Regl günü 224,3
2 gün sonra 458 çıktı en son kan testi aynı oranda artmış korkuttu birazda kasık ağrılarım var ara ara normal mi bu doktora gitmek istemiyorum öğrendiğim zaman sorduğum doktor gebelik diye bilmek için 1500 2000 görmek lazım dedi dış gebelik düşükte olabilir dedi moralim çok bozulmuştu ( o doktora asla gitmem) henüz hiç bişey göremez diye pazartesi gidicem bi aksilik olmazsa değer artışı iyimi
Çok sevindim yaaa katlanarak artsın inşcanlarımmmmmm bi ağlama arasından sonra geldim hala şoktayımmmm anca kendime geldim
çıktı sonuç ve ben inanamıyorum hala
binleerce kez şükürler olsunnnn
canım benim gözün aydın darısı başımıza inşallah bu sevinci yaşamak bize de nasip olsuuun :)cıktı abla 128,98 şükürler olsunnn
hadi sağlıkla devam etsincanlarımmmmmm bi ağlama arasından sonra geldim hala şoktayımmmm anca kendime geldim
Canım yaaa cok cok sukur bak ne guzel arttı gordunmuuuucanlarımmmmmm bi ağlama arasından sonra geldim hala şoktayımmmm anca kendime geldim
Kurban olsun teyzesiiiiiiiiiiicanlarımmmmmm bi ağlama arasından sonra geldim hala şoktayımmmm anca kendime geldim
Yaaaa sonunda olduuucanlarımmmmmm bi ağlama arasından sonra geldim hala şoktayımmmm anca kendime geldim
Inş cnm buarada sen bugün yapmadinmi kac günün varcanım benim gözün aydın darısı başımıza inşallah bu sevinci yaşamak bize de nasip olsuuun :)
Hadi gözün aydın katlanarak devam etsin inşallahcanlarımmmmmm bi ağlama arasından sonra geldim hala şoktayımmmm anca kendime geldim
dün gaza geldim yaptım bugün yapmadım canım.. gelmezse yarın sabahtan yapıcam:)Inş cnm buarada sen bugün yapmadinmi kac günün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?