- 25 Şubat 2019
- 636
- 1.636
- 113
- 27
Yeni döllenmiştir kuzum yükselir oKızlaar 19,06 yazıyor
katlanarak artsı inşallah kuzumcanlarımmmmmm bi ağlama arasından sonra geldim hala şoktayımmmm anca kendime geldim
çıktı sonuç ve ben inanamıyorum hala
binleerce kez şükürler olsunnnn
Canım yaaa görsen beni sabahtan beri yeni girebildim direk senin mesajı aradımcıktı abla 128,98 şükürler olsunnn
Ben ilk anneme dedimKızlar sizce bunu annemle paylaşmalımıyım hani çok yeni herşey olabilir sma şuanki durum böyle böyle diye :) dün konuşmuştuk test yaptığımdan bahsetmemiştim sadece biz korunmayı bıraktık hamile kalabilirim diye demiştim
Canım tebrik ederim ya akşam biraz girmedim neler olmuş yaaaa❤❤ bata 6 gün var
Canım gözün aydın ya çok sevindimKızlar erken hamilelik testini yaptım söz vermiştim oyüzden hemen paylaştım
Eki Görüntüle 2274229
Eki Görüntüle 2274230
Korkma canım bebiş çok güvenli bir yerde, meraklanma. Geçmiş olsun..Kızlar biraz önce bi olay yaşadım çok korktum inşallah bişey olmaz. İşyerimin orda bi deli gibi biri var alkol felan içiyor sürekli. Bankamatikten para çekiyorum bir el uzandı önüme ne olduğunu anlamadım biri bişey diyor sandım arkamı bi döndüm elinde birayla o çok korktum çığlık attım kartı bırakıp uzaklaştım. bazı kişiler bağırdı adama sora paramı çektim ama hala içim titriyor.
Tamam Canım çok sağol bende alıp kullanayım. Eşimde hareket sorunu var kendime de alıyım destek olsun yaş 29 geçiyor günler artık 3.senemizde 3 kişilik bir aile oluruz bizde inşallahCnm ya erken doğum ve üstüne kimyasal yaşadıktan sonra duzenim çok değişti ilk 5 6 gün 1damla seklinde geliyo sonra adet görüyorum malesef
Canım rabbim sana hayırlısıyla bir evlat nasip etsin inşallah, dualarım seninle..Kızlar bende yarın 2. Aşılama mı olacağım özellikle hamilelerin duası kabul olur onlardan ve hepinizden dua bekliyorum❤❤❤ bu sefer de olmazsa bı kaç ay ovulasyon testi ile devam edeceğiz artık sonra tüp bebek tedavisi artık inşallah gerek kalmaz ❤
Süperr canımmmcanlarımmmmmm bi ağlama arasından sonra geldim hala şoktayımmmm anca kendime geldim
Geç döllenmedir belki canımhaftalık değerlerde 2 hafta yazıyor ama ben 3 hafta 6 gündeyim
Çok sevindim yaaa katlanarak artsın inş
canım benim gözün aydın darısı başımıza inşallah bu sevinci yaşamak bize de nasip olsuuun :)
hadi sağlıkla devam etsin❤
Canım yaaa cok cok sukur bak ne guzel arttı gordunmuuuu
Kurban olsun teyzesiiiiiiiiiii
Yaaaa sonunda olduuumeleğin geldi çok çok çokk sevindim kuzum gerçekten hakediyorsun çok güzel bir anne olucaksın inşallah
Hadi gözün aydın katlanarak devam etsin inşallah
katlanarak artsı inşallah kuzum
Canım yaaa görsen beni sabahtan beri yeni girebildim direk senin mesajı aradımcooooookk sevindim ya cooooookk mutlu oldum ❤❤❤
Allah razı olsun kızlar hepinizden hepinizi çok seviyorumSüperr canımmmbugün müydü bat günü yarın mı. Hızla artıyor maşallahh
Oooo maşallah ya çok güzel artmışcanlarımmmmmm bi ağlama arasından sonra geldim hala şoktayımmmm anca kendime geldim
Maşallahhh çok sevindim canım çok güzel artmış değercanlarımmmmmm bi ağlama arasından sonra geldim hala şoktayımmmm anca kendime geldim
Allah razı olsun kızlar hepinizden hepinizi çok seviyorum
Allah hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün olanını nasip etsinnn inşallahhhh
şimdiZeybltaslan ve YEKTA61 nında değeri artsın inşallah güzelce
Maria26 bat yarın kuzum battan 1 gün sonra tahmini 250-300 lerde olcak değer
henüz hamile olmayanlarada tez zamanda nasip etsin Allahımmmm
Ben 12.hafta dolana kadar annemler de dahil kimseye söylemicemben şimdi bi kaç gün sabret dicem felaket tellalı dicekler gene bana
içinden nasıl geçiyorsa öyle yap kuzu
yekta geçmiş olsun kuzum ramazan gününde yaptıklarına bak şunlarınKızlar biraz önce bi olay yaşadım çok korktum inşallah bişey olmaz. İşyerimin orda bi deli gibi biri var alkol felan içiyor sürekli. Bankamatikten para çekiyorum bir el uzandı önüme ne olduğunu anlamadım biri bişey diyor sandım arkamı bi döndüm elinde birayla o çok korktum çığlık attım kartı bırakıp uzaklaştım. bazı kişiler bağırdı adama sora paramı çektim ama hala içim titriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?