canlarımmmmmm bi ağlama arasından sonra geldim hala şoktayımmmm anca kendime geldim
çıktı sonuç ve ben inanamıyorum hala
binleerce kez şükürler olsunnnn
olabilir kuzum 20,22,24 ünü değerlendirmiştikGeç döllenmedir belki canım
Kız yoksa beklenen ikiz senden mi gelecek sonundaAllah razı olsun kızlar hepinizden hepinizi çok seviyorum
Allah hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün olanını nasip etsinnn inşallahhhh
şimdiZeybltaslan ve YEKTA61 nında değeri artsın inşallah güzelce
Maria26 bat yarın kuzum battan 1 gün sonra tahmini 250-300 lerde olcak değer
henüz hamile olmayanlarada tez zamanda nasip etsin Allahımmmm
Evde testin varsa evde de bakabilirsin canım artışa illa kan vermene gerek yok.olabilir kuzum 20,22,24 ünü değerlendirmiştik
Ohhhcanlarımmmmmm bi ağlama arasından sonra geldim hala şoktayımmmm anca kendime geldim
Dha kan vermicem zaten cnm bayramdan soraya. Rabbimin nasibine inanıyorum.Evde testin varsa evde de bakabilirsin canım artışa illa kan vermene gerek yok.
Oooo maşallah ya çok güzel artmışhep böyle güzel devam etsin inşallah
Maşallahhh çok sevindim canım çok güzel artmış değer
allah razı olsun kızlarrrrr tesekkürler sizi yerimOhhhçok şükür Allah'a canım benim hayırlı olsuunn
İnşallah bitanem inşallah bekliyorız. Az önce adet olduğumu aradığında eşime söyledim çok üzüldüGülüm yaa bende sebepsiz 5 yıldan sonra aldım evladimi şimdi yine olmuyo vardır bi sebebide aslında biz bilemiyoruz
Bi vakti saati oluyo onu beklemeliyiz ins sabırla duayla bekle ins
Amin kuzum benim inşallahAllah razı olsun kızlar hepinizden hepinizi çok seviyorum
Allah hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün olanını nasip etsinnn inşallahhhh
şimdiZeybltaslan ve YEKTA61 nında değeri artsın inşallah güzelce
Maria26 bat yarın kuzum battan 1 gün sonra tahmini 250-300 lerde olcak değer
henüz hamile olmayanlarada tez zamanda nasip etsin Allahımmmm
Abla cizgi gordum hadii insallahh vardir2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️
Bak bizde bunlar hiç olmadı biliyomsuun . Yani oldu ama diş gelmedi . Bunlar bitti 2 ay sonra diş geldi . Bu konuda da sanrıım her bebek farklı Evet farklılar tabi. Zaten gelince de bitmiyor sıkıntılar düştüydü kalktıydı😄 Yürütece koyuyor musunuz? Mama sandalyesi kullanıyo musunuz?www.kadinlarkulubu.com
Cok sukur canimm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallahcanlarımmmmmm bi ağlama arasından sonra geldim hala şoktayımmmm anca kendime geldim
Yaa sen demi gördüün.. hadi inşallahh :)Abla cizgi gordum hadii insallahh vardir
Evet gordum abla insallah vardir yaa hadi sira sende veYaa sen demi gördüün.. hadi inşallahh :)
Ayy aminn inşallah kuzu.Evet gordum abla insallah vardir yaa hadi sira sende vedvtb de guzel haberlerle gelin cifte bayram olsun amin amin
tontişim 3 olmuş zaten teyzesi çok sıcaklara denk gelecek zaten onun endişesi içindeyim neyse allah yardım ederyaa dursun iyice gelişsin minik❤ sıcaklar da birkaç gündür kendini belli etmeye başladı ama sabır, 38den sonra gelebilir 3 kiloyu bulur zatenay cok heyecanlı ilk doğum hikayemiz senden gelicek bize de tecrübe olucak. hazırlıklar bitmiştir sanırım?
tarih vermedi mi doktor daha? planlı sezeryan nasılsa. hediyelik biseyler yaptın mıtontişim 3 olmuş zaten teyzesi çok sıcaklara denk gelecek zaten onun endişesi içindeyim neyse allah yardım eder ☺
tabiki yazarım şuan bile merak edilen varsa sorun 2.sezeryanım olacak çünkü, hazırlıklar hepsi tamam bekleme mood
canlarımmmmmm bi ağlama arasından sonra geldim hala şoktayımmmm anca kendime geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?