Cok sukur canimm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah❤
kızlar tesekkürler allah razı olsunnnnCanım tebrikler çok çok güzel ya maşallah sana ve bebişine annesiii
yok bea sizin değerleriniz daha yüksek benden olmaz ikizKız yoksa beklenen ikiz senden mi gelecek sonunda
Yok artışın gayet iyi kuzum belli olmazyok bea sizin değerleriniz daha yüksek benden olmaz ikiz
yazmıştım üstlerdr 17 haziran diyetarih vermedi mi doktor daha? planlı sezeryan nasılsa. hediyelik biseyler yaptın mıkapı süsü vs.
Hayırlısı ile yiyecek ekmekleri varda zaten öyle böyle gelecekler dünyaya inşallahDha kan vermicem zaten cnm bayramdan soraya. Rabbimin nasibine inanıyorum.
Baktirimmi sence yoksaa idrar testiyle mi bakim arada doktora gidene kadarYok artışın gayet iyi kuzum belli olmazbi daha baktırıcakmısın betaya
Boşver canım evde takip et, gerek yok yani bence. Koyulaşmaya bakarsın iyicee koyulaştıktan sonra bırakırsın onu da canım.Baktirimmi sence yoksaa idrar testiyle mi bakim arada doktora gidene kadar
2 gün sonra cumartesi oluyor eşim evde yok o gün çalışıyor verebilirim gizliden kan
ama versemmi vermesemmi
Ben iki defa vermiştimBaktirimmi sence yoksaa idrar testiyle mi bakim arada doktora gidene kadar
2 gün sonra cumartesi oluyor eşim evde yok o gün çalışıyor verebilirim gizliden kan
ama versemmi vermesemmi
tamammmm canımmmBoşver canım evde takip et, gerek yok yani bence. Koyulaşmaya bakarsın iyicee koyulaştıktan sonra bırakırsın onu da canım.
duruma göre bakarım artık hemşerim bende daha kan vermek istemiyorum ama bellide olmaz işimBen iki defa vermiştimkan sonucumu sekreterden alirken,doktor daha ben kağıdı almadan alıp,bakıp bir daha su gün gelirsin demişti testlerle koyuluk artış kendini belli edicektir hemşerim ama soru işareti istemiyorsan da, onada hak veriyorum
Yok canım ben çok halsizdim ya bide hemen endokrine gidip kan vermiştim susuz kalma tutma dedi dr da bıraktım bende Allah korusun dedim, sonra kazaları tutarız inşallah..tamammmm canımmm
sen oruç tutmaya devam ediyomusun :)
Eceyle elifte bana ilk 3 ay önemli tutma diyoda yarında kadir gecesi Allah benim dualarımı kabul etmişken tutmamak olmaz gibi geliyo ama zararda vermek istemiyorum napsam acaba yaYok canım ben çok halsizdim ya bide hemen endokrine gidip kan vermiştim susuz kalma tutma dedi dr da bıraktım bende Allah korusun dedim, sonra kazaları tutarız inşallah..
Canım 1 gün tutabilirsin ama kesinlkle ilk 3 ay çok önemli besin açısından önemli olmasa da bol su içmemiz gerekiyor. Oğşumda da ramazana denk gelmişti dr ilk 3 ay oruca izn vermiyoruz. Sadece 3-6 aylık dönemde sağlığı el verenler tutabilir demişti. Gerçi isteyen her türlü tutuyo ama benim valla riskli olduğu için korkuyorum susuz kalınca başım dönüyo zaten hemen.Eceyle elifte bana ilk 3 ay önemli tutma diyoda yarında kadir gecesi Allah benim dualarımı kabul etmişken tutmamak olmaz gibi geliyo ama zararda vermek istemiyorum napsam acaba ya
Boşver canım boşuna parana da yazıkduruma göre bakarım artık hemşerim bende daha kan vermek istemiyorum ama bellide olmaz işim
olmazsa yarın tutarım kadir gecesi diye kalan günleri tutmamCanım 1 gün tutabilirsin ama kesinlkle ilk 3 ay çok önemli besin açısından önemli olmasa da bol su içmemiz gerekiyor. Oğşumda da ramazana denk gelmişti dr ilk 3 ay oruca izn vermiyoruz. Sadece 3-6 aylık dönemde sağlığı el verenler tutabilir demişti. Gerçi isteyen her türlü tutuyo ama benim valla riskli olduğu için korkuyorum susuz kalınca başım dönüyo zaten hemen.
aynen 55 tlBoşver canım boşuna parana da yazıkevde takipte de anlaşılıyo zaten .. çok zam gelmiş valla oğlumdayken 20 25 liraya bakılıyodu beta şimdi 50 mi neydi yaptırdığımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?