Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim de 8 günüm kaldı
İnşallah bende sizler gibi güzel haberler alabilirim
Şans bu ya sistit oldum ve mecburen agumentin kullanıyorum çünkü yoğun iltihap varmış
Yumurtlamadan 5 gün geçti daha bugün
İnşallah engel olmaz zararı olmaz
Sizlerin mutluluğu bana da umut neşe getiriyor
İyi ki varsınız hepiniz

tarih vermedi mi doktor daha? planlı sezeryan nasılsa. hediyelik biseyler yaptın mı kapı süsü vs.
yazmıştım üstlerdr 17 haziran diye
hediyelik olarak magnet yaptırdım canım kapı süsüm vardı zaten dışarıya pek bişey almadım ama anne kız hastane seti aldım

Yok artışın gayet iyi kuzum belli olmaz bi daha baktırıcakmısın betaya
Baktirimmi sence yoksaa idrar testiyle mi bakim arada doktora gidene kadar
2 gün sonra cumartesi oluyor eşim evde yok o gün çalışıyor verebilirim gizliden kan
ama versemmi vermesemmi

2 gün sonra cumartesi oluyor eşim evde yok o gün çalışıyor verebilirim gizliden kan
ama versemmi vermesemmi
Boşver canım evde takip et, gerek yok yani bence. Koyulaşmaya bakarsın iyicee koyulaştıktan sonra bırakırsın onu da canım.

ama versemmi vermesemmi
Ben iki defa vermiştim kan sonucumu sekreterden alirken,doktor daha ben kağıdı almadan alıp,bakıp bir daha su gün gelirsin demişti testlerle koyuluk artış kendini belli edicektir hemşerim ama soru işareti istemiyorsan da, onada hak veriyorum

duruma göre bakarım artık hemşerim bende daha kan vermek istemiyorum ama bellide olmaz işim

Yok canım ben çok halsizdim ya bide hemen endokrine gidip kan vermiştim susuz kalma tutma dedi dr da bıraktım bende Allah korusun dedim, sonra kazaları tutarız inşallah..
Eceyle elifte bana ilk 3 ay önemli tutma diyoda yarında kadir gecesi Allah benim dualarımı kabul etmişken tutmamak olmaz gibi geliyo ama zararda vermek istemiyorum napsam acaba ya

Ben bugün biraz yordum kendimi galiba evde yaramaz oğlan da olunca, bide 1 haftadır bez bırakma olayımız var ekstra ekstra yoruldum ben bu hafta ne kadar dikkat etsemde..
Çok açık az kahverengi akıntı oldu. Benim bütün gebeliklerde 5 6 haftalıkken koyu kahve akıntı oluyordu yorulunca, dinlenince geçiyor.
Biraz dinlenmeye çalışayım.
Geçmezse belki yarın acile falan gider baktırrz bi ne var ne yok diye çok halsizlk var gözümü kapatsam uyuyacak gibiyim hep. Normal tabi bunlar ilk 3 ay oluyor.
Belki progestan falan verirler ya yarın giderim belki. Oğlandan dolayı hep ayaktayım hiç dinlenme şansım yok o uyuyana kadar ..

Eceyle elifte bana ilk 3 ay önemli tutma diyoda yarında kadir gecesi Allah benim dualarımı kabul etmişken tutmamak olmaz gibi geliyo ama zararda vermek istemiyorum napsam acaba ya
Canım 1 gün tutabilirsin ama kesinlkle ilk 3 ay çok önemli besin açısından önemli olmasa da bol su içmemiz gerekiyor. Oğşumda da ramazana denk gelmişti dr ilk 3 ay oruca izn vermiyoruz. Sadece 3-6 aylık dönemde sağlığı el verenler tutabilir demişti. Gerçi isteyen her türlü tutuyo ama benim valla riskli olduğu için korkuyorum susuz kalınca başım dönüyo zaten hemen.

olmazsa yarın tutarım kadir gecesi diye kalan günleri tutmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…