Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yazmıştım üstlerdr 17 haziran diye
hediyelik olarak magnet yaptırdım canım kapı süsüm vardı zaten dışarıya pek bişey almadım ama anne kız hastane seti aldım
kız 3 gün daha bekle ikizlerden kurtul yengeç olsun yengeç iyidir ay çok güzel ya. benimde bayramdan sonra bu hazırlıklara vermem lazım kendimi

Eceyle elifte bana ilk 3 ay önemli tutma diyoda yarında kadir gecesi Allah benim dualarımı kabul etmişken tutmamak olmaz gibi geliyo ama zararda vermek istemiyorum napsam acaba ya
Bende daha çok yeni öğrendim tutmuyorum eskisinden daha çok yememe içmeme dikkat ediyorum günde 3 litre su içiyorum sabahları çalışmama rağmen erken kalkıp yumurtamı perniri ceviz fındık vs hazırlayıp yanıma alıyorum senin şuan iyi beslenmen gerekiyor ben evdeki yemeklere atılan tuzumu bile çöpe attım iyotlu üzerinde bebek resmi olan tuzdan aldım tabikide kazaları tutucaz Rabbim sana bi can vermiş şuanda onu korumak birazda senin elinde kusura bakma ama yardımcı olmaya çalışıyorum

yok niye kusura bakiyim bende bilmediğimden soruyorummm yarın tutup kalan günler tutmıycam bende
zaten şöyle birşey var yarın tutmasamda iş yerinde yeme içme gibi bi durumum olmaz malum kimse bilmiyor
bide yarın kadir gecesi cumartesi pazar pazartesi tutmam :) evdeyim o günler düzenli yemek yerim

Tabi canım öyle yaparsın birazda interneten araştır ne yemen gerekiyor diye banada yarından sonra bayram izni başlıcak iple çekiyorum bende Pazarteside Allah izin verirse randevu aldım kese için gidicez görürüz inşallah

Eceyle elifte bana ilk 3 ay önemli tutma diyoda yarında kadir gecesi Allah benim dualarımı kabul etmişken tutmamak olmaz gibi geliyo ama zararda vermek istemiyorum napsam acaba ya
Kuzum ben tuttum hatta okumuşsunuzdur ilk 15 gün , kusma evresi gelince bıraktım bu 5 son günde tutucam doktorada gittim çok güzel gelişmiş dedi eğer bayılacak gibi durumun olursa boz o şekilde niyet et , bebek annenin depoladıklarıyla beslenir Allah a emanet edilen hiç bir şeye zarar gelmez

zeynep zp senin yumurtlama olmadımı hala hiç test atmıyosun
Cnm ldu ama iki gün sonra yani bugün regl oldum doktorumla görüştüm oda reglin 4. Günü klomene başlıcam zaten yumurtlamada problem oldugunu biliyodum bu ay klomenle bakıcam denicem ovu testleriyle olmazsa artık bide macunu denicem bakalım inş olur ne diyim çok yıprandım bu sureçte ama sonu güzel olsun inş

sonu güzel olucak kuzum zamanı var herşeyin bak benim 1 senedir olmuyorduuu
ben inanıyorum senin ve bekleyen tüm kızların güzel haberlerini görcez burda

inşallah görebilirsiniz keseyi gidinceeee sağlıkla büyüsün sağ salim kucagınıza alın

yarın kadir gecesi diye tutar diğer günleri kazaya bırakırım kuzum zorlamam

canlarımmmmmm bi ağlama arasından sonra geldim hala şoktayımmmm anca kendime geldim
çıktı sonuç ve ben inanamıyorum hala
binleerce kez şükürler olsunnnn

Yessss be şükürler olsun inşallah böyle sağlıcakla devam eder annesi artık kabullenme vakti ❤❤❤

Inşallah inanıyorum bizim değerlerde artacak kübi ağrıların ne durumda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…