kız 3 gün daha bekle ikizlerden kurtulyazmıştım üstlerdr 17 haziran diye
hediyelik olarak magnet yaptırdım canım kapı süsüm vardı zaten dışarıya pek bişey almadım ama anne kız hastane seti aldım
Bende daha çok yeni öğrendim tutmuyorum eskisinden daha çok yememe içmeme dikkat ediyorum günde 3 litre su içiyorum sabahları çalışmama rağmen erken kalkıp yumurtamı perniri ceviz fındık vs hazırlayıp yanıma alıyorum senin şuan iyi beslenmen gerekiyor ben evdeki yemeklere atılan tuzumu bile çöpe attım iyotlu üzerinde bebek resmi olan tuzdan aldım tabikide kazaları tutucaz Rabbim sana bi can vermiş şuanda onu korumak birazda senin elinde kusura bakma ama yardımcı olmaya çalışıyorumEceyle elifte bana ilk 3 ay önemli tutma diyoda yarında kadir gecesi Allah benim dualarımı kabul etmişken tutmamak olmaz gibi geliyo ama zararda vermek istemiyorum napsam acaba ya
yok niye kusura bakiyim bende bilmediğimden soruyorummm yarın tutup kalan günler tutmıycam bendeBende daha çok yeni öğrendim tutmuyorum eskisinden daha çok yememe içmeme dikkat ediyorum günde 3 litre su içiyorum sabahları çalışmama rağmen erken kalkıp yumurtamı perniri ceviz fındık vs hazırlayıp yanıma alıyorum senin şuan iyi beslenmen gerekiyor ben evdeki yemeklere atılan tuzumu bile çöpe attım iyotlu üzerinde bebek resmi olan tuzdan aldım tabikide kazaları tutucaz Rabbim sana bi can vermiş şuanda onu korumak birazda senin elinde kusura bakma ama yardımcı olmaya çalışıyorum
Tabi canım öyle yaparsın birazda interneten araştır ne yemen gerekiyor diye banada yarından sonra bayram izni başlıcak iple çekiyorum bendeyok niye kusura bakiyim bende bilmediğimden soruyorummm yarın tutup kalan günler tutmıycam bende
zaten şöyle birşey var yarın tutmasamda iş yerinde yeme içme gibi bi durumum olmaz malum kimse bilmiyor
bide yarın kadir gecesi cumartesi pazar pazartesi tutmam :) evdeyim o günler düzenli yemek yerim
Kuzum ben tuttum hatta okumuşsunuzdur ilk 15 gün , kusma evresi gelince bıraktım bu 5 son günde tutucam doktorada gittim çok güzel gelişmiş dedi eğer bayılacak gibi durumun olursa boz o şekilde niyet et , bebek annenin depoladıklarıyla beslenir Allah a emanet edilen hiç bir şeye zarar gelmezEceyle elifte bana ilk 3 ay önemli tutma diyoda yarında kadir gecesi Allah benim dualarımı kabul etmişken tutmamak olmaz gibi geliyo ama zararda vermek istemiyorum napsam acaba ya
Cnm ldu ama iki gün sonra yani bugün regl oldum doktorumla görüştüm oda reglin 4. Günü klomene başlıcam zaten yumurtlamada problem oldugunu biliyodum bu ay klomenle bakıcam denicem ovu testleriyle olmazsa artık bide macunu denicem bakalım inş olur ne diyim çok yıprandım bu sureçte ama sonu güzel olsun inşzeynep zp senin yumurtlama olmadımı hala hiç test atmıyosun
sonu güzel olucak kuzum zamanı var herşeyin bak benim 1 senedir olmuyorduuuCnm ldu ama iki gün sonra yani bugün regl oldum doktorumla görüştüm oda reglin 4. Günü klomene başlıcam zaten yumurtlamada problem oldugunu biliyodum bu ay klomenle bakıcam denicem ovu testleriyle olmazsa artık bide macunu denicem bakalım inş olur ne diyim çok yıprandım bu sureçte ama sonu güzel olsun inş
inşallah görebilirsiniz keseyi gidinceeee sağlıkla büyüsün sağ salim kucagınıza alınTabi canım öyle yaparsın birazda interneten araştır ne yemen gerekiyor diye banada yarından sonra bayram izni başlıcak iple çekiyorum bende ☺ Pazarteside Allah izin verirse randevu aldım kese için gidicez görürüz inşallah
yarın kadir gecesi diye tutar diğer günleri kazaya bırakırım kuzum zorlamamKuzum ben tuttum hatta okumuşsunuzdur ilk 15 gün , kusma evresi gelince bıraktım bu 5 son günde tutucam doktorada gittim çok güzel gelişmiş dedi eğer bayılacak gibi durumun olursa boz o şekilde niyet et , bebek annenin depoladıklarıyla beslenir Allah a emanet edilen hiç bir şeye zarar gelmez
canlarımmmmmm bi ağlama arasından sonra geldim hala şoktayımmmm anca kendime geldim
çıktı sonuç ve ben inanamıyorum hala
binleerce kez şükürler olsunnnn
kabullendim zatenYessss be şükürler olsun inşallah böyle sağlıcakla devam eder annesi artık kabullenme vakti ❤❤❤
Amin kuzum inş ya inşsonu güzel olucak kuzum zamanı var herşeyin bak benim 1 senedir olmuyorduuu
ben inanıyorum senin ve bekleyen tüm kızların güzel haberlerini görcez burda
Canım tebrik ederim ya akşam biraz girmedim neler olmuş yaaaakatlanarak artsın değerin inşallah
Allah razı olsun kızlar hepinizden hepinizi çok seviyorum
Allah hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün olanını nasip etsinnn inşallahhhh
şimdiZeybltaslan ve @YEKTA61 nında değeri artsın inşallah güzelce
Maria26 bat yarın kuzum battan 1 gün sonra tahmini 250-300 lerde olcak değer
henüz hamile olmayanlarada tez zamanda nasip etsin Allahımmmm
Zeybltaslan ve @YEKTA61 sizinde gözünüz aydın kızlar inşallah Sağlıkla ilerler minnoşlar
Darısı bekleyen tüm arkadaşlara olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?