Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bnde ilk @1609ece ve @Brrk dedim
sen kocana söyledinmi zeyno

Ooo sahurda yaptım testle söyledim aksan kan verdim adam telefondan gösterdim inanmadı hastaneye gittik tekrar sonucu almaya kadın diyo internetten göremedin mi dedim gördüm ama bizimki inanmadı ben iki tarafada söyledim aile içinde

Mecbur kuzum ben üretimde çalıştığım için kasa felan kaldırma durumun var kayınpederim 'le aynı yerdeyiz ona mecbur söylemek zorundaydım iyiki söylemişim bugün bana hiç bise yaptırmadı sadece mal bastım ona rahmen çok yorgunum re ona söyleyince bizimkilere soylemesem olmazdı ne yapak beraber sevindik beraber üzülürüz en fazla

Kızz inşallahh:) nasıl sürpriz yapmayı düşünüyosun:)
Yarın adet olmuş gibi yapıp babalar gününe kdr söylemicem tam babalar gününde veya gecesinde cok karnm ağrıyo üsüttüm galbia deyip kendimi doktora götürtcem ve oda ne bebikkkk allahım şok olur adam babası 5 ay önce öldü kanserden
O gün muhtemelen buruk olcak ama allah izin verirse ben dünyanın en mutlu babası yapcam o gün onu tabi dayanabilirsem eceyle elif tut kendini diye bana hatırlatıyolar zaten

Kızlar ben pazartesi günü adet olmuştum sonra çok moralim bozuldu hiç girmedim siteye
Zeybltaslan çok sevindim kuzumm hayırlı olsun
YEKTA61 canım seninde hayırlı olsun
G gamzeli_bebis hele sen uyuz çok kirildim sana insan etiketlemez mi bi kalktım göbek attım yemin ederm :) çok sevindim aynı ay olacaz hissediyorum diyodum nasıp olmadı napalim Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin kuzum benimmmm
Şimdide bana noluyosa ağlıyorum baya hıçkıra hıçkıra

Kuzumm bn kimseyi etiketlemedimkii hangi birinizi etiketliyim hepinizzz destek oluyonuz allah razı olsun
Seninkindede ben göbek atarım ödeşiriz
Hem belli değildi bugun belli oldu sayılır kimyasal olcak sanıyodum yine
Şükürler olsunki güzel arttı
Allah tez zamanda hatta direk haziran ayında nasip etsin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…