- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
ara ara adet ağrım var kuzuInşallah inanıyorum bizim değerlerde artacak kübi ağrıların ne durumda ?
kız bu ne hızOoo sahurda yaptım testle söyledim aksan kan verdim adam telefondan gösterdim inanmadı hastaneye gittik tekrar sonucu almaya kadın diyo internetten göremedin mi dedim gördüm ama bizimki inanmadıben iki tarafada söyledim aile içinde
Boşver canım boşuna parana da yazıkevde takipte de anlaşılıyo zaten .. çok zam gelmiş valla oğlumdayken 20 25 liraya bakılıyodu beta şimdi 50 mi neydi yaptırdığımda
kabullendim zaten
seninkide yarın inşallah kat kat artmış olsun kuzum
kız bu ne hız
yarın sabah yapimm diyom kuzu duramazsam akşam da yaparım :)
ara ara adet ağrım var kuzu
yarın sabah yapimm diyom kuzu duramazsam akşam da yaparım :)
İnşallah canımAy çok saol amin canim inşallah darısı başına ❤
Kesinliklw çok güzel koyulaşmışKızçeler koyulasmis dimi❤ niye böyle gündüz soluk akşam daha koyu oluyor
Koyulaşmış yerim onuKızçeler koyulasmis dimi❤ niye böyle gündüz soluk akşam daha koyu oluyor
Ben kocama şuan söylemicem şahane bi sürpriz yapıcam onaBanada geliyor ara ara inşallah sadce ağrı olur geçer sen kocana söylemeyi dusunmuyormusun
Fazla testin varsa akşamda yap gitsin abla yaaayarın sabah yapimm diyom kuzu duramazsam akşam da yaparım :)
Kızz inşallahh:) nasıl sürpriz yapmayı düşünüyosun:)Fazla testin varsa akşamda yap gitsin abla yaaainşallaj vardır allhım
Yarın adet olmuş gibi yapıp babalar gününe kdr söylemicem tam babalar gününde veya gecesinde cok karnm ağrıyo üsüttüm galbia deyip kendimi doktora götürtcemKızz inşallahh:) nasıl sürpriz yapmayı düşünüyosun:)
Kuzumm bn kimseyi etiketlemedimkii hangi birinizi etiketliyim hepinizzz destek oluyonuz allah razı olsunKızlar ben pazartesi günü adet olmuştum sonra çok moralim bozuldu hiç girmedim siteye
Zeybltaslan çok sevindim kuzumm hayırlı olsun
YEKTA61 canım seninde hayırlı olsun
G gamzeli_bebis hele sen uyuz çok kirildim sana insan etiketlemez mi bikalktım göbek attım yemin ederm :) çok sevindim aynı ay olacaz hissediyorum diyodum nasıp olmadı napalim Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin kuzum benimmmm
Şimdide bana noluyosa ağlıyorum baya hıçkıra hıçkıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?