Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o zamana kadar beklerse iyi bence 40 haftaya girerken alıyo daha ne kadar tutayım içimde
sancılanmadığın sürece bekleyebilirsin aslında, ama doktorlar sezeryanda riske atmak istemiyor sanırım. amaan olsun ikizler olmuş yengeç olmuş ne farkeder sağlıklı olsun yeter

Çok şükür kuzum yaa Rabbm kucağına almayı da nasıp etsin vallahi senin için çok sevindim. bende istemiştimsubatta istedm sevgililer günü sürprizi yapayim nisanda öğreneyim doğum gunu sürprizi yapayim şimdi 10 gün sonra tanismamizin 6. Yılı oluyor En çok bu ay istemiştim sürpriz yapayim babalar günüde var hem die olmuyor şimdi seni görünce babalar gününde sürpriz yapacağını ağlamaya başladım hala durduramıyorum kendimi nolur yanlış anlamada kötü oldum baya

Çok saol canim benim tez zamanda darısı başına bak ihmal etme hsg ni çekil eşine baktirt biliyosun daha eşim bi ay oldu amilyat olalı ufak bi ihtimalde doktor bile üç ay beklemeyin dedi nasip işte allahın işi mucizemizi verdi inşallah değeride katlanarak artar ❤

Kuzum yapma yaa böyle bende 1 senedir bekliyom bak kaç tane özel gün geçti doğum günü sevgililer günü evlilik yıldönümü hiç birinde yapamadım bende o sürprizi ama ağlamadımda zamanı var dedim zamanı bu aymış sende bozma moralini nolur bi zamanı var herşeyin çok üzdün şimdi beni bilsem yazmazdım öyle

Valla bildiğin dağıtmışın kuzu
Ciddimisin yaa bu silikleri kale almayın deriz ama.bugün de mi yapıyım?

testin varsa tekrarlamanı öneririm canım hızlı bir sevinme olmasın ama buna ragmen çizgi belli bir şekilde var yalnız bu marka testi ben pek tavsiye etmiyorum

testin varsa tekrarlamanı öneririm canım hızlı bir sevinme olmasın ama buna ragmen çizgi belli bir şekilde var yalnız bu marka testi ben pek tavsiye etmiyorum
Var canım sabah tekrarlıycam inşaallah
Evet sanırım yalancı pozitif çıkartıyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…