o zamana kadar beklerse iyi bence 40 haftaya girerken alıyo daha ne kadar tutayım içimdekız 3 gün daha bekle ikizlerden kurtulyengeç olsun yengeç iyidir ay çok güzel ya. benimde bayramdan sonra bu hazırlıklara vermem lazım kendimi
sancılanmadığın sürece bekleyebilirsin aslında, ama doktorlar sezeryanda riske atmak istemiyor sanırım. amaan olsun ikizler olmuş yengeç olmuş ne farkeder sağlıklı olsun yetero zamana kadar beklerse iyi bence 40 haftaya girerken alıyo daha ne kadar tutayım içimde
Çok şükür kuzum yaa Rabbm kucağına almayı da nasıp etsin vallahi senin için çok sevindim. bende istemiştimsubatta istedm sevgililer günü sürprizi yapayim nisanda öğreneyim doğum gunu sürprizi yapayim şimdi 10 gün sonra tanismamizin 6. Yılı oluyor En çok bu ay istemiştim sürpriz yapayim babalar günüde var hem dieKuzumm bn kimseyi etiketlemedimkii hangi birinizi etiketliyim hepinizzz destek oluyonuz allah razı olsun
Seninkindede ben göbek atarım ödeşiriz
Hem belli değildi bugun belli oldu sayılır kimyasal olcak sanıyodum yine
Şükürler olsunki güzel arttı
Allah tez zamanda hatta direk haziran ayında nasip etsin kuzum
Kesinliklw çok güzel koyulaşmış
Koyulaşmış yerim onumasallah
Ben kocama şuan söylemicem şahane bi sürpriz yapıcam ona
Kızlar ben pazartesi günü adet olmuştum sonra çok moralim bozuldu hiç girmedim siteye
Zeybltaslan çok sevindim kuzumm hayırlı olsun
YEKTA61 canım seninde hayırlı olsun
G gamzeli_bebis hele sen uyuz çok kirildim sana insan etiketlemez mi bikalktım göbek attım yemin ederm :) çok sevindim aynı ay olacaz hissediyorum diyodum nasıp olmadı napalim Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin kuzum benimmmm
Şimdide bana noluyosa ağlıyorum baya hıçkıra hıçkıra
bende anne yarısı sayılırım
hep bir ilk oluyorum yaa allah kahretsinnn
Kuzum yapma yaa böyle bende 1 senedir bekliyom bak kaç tane özel gün geçti doğum günü sevgililer günü evlilik yıldönümü hiç birinde yapamadım bende o sürprizi ama ağlamadımda zamanı var dedim zamanı bu aymış sende bozma moralini nolur bi zamanı var herşeyin çok üzdün şimdi beni bilsem yazmazdım öyleÇok şükür kuzum yaa Rabbm kucağına almayı da nasıp etsin vallahi senin için çok sevindim. bende istemiştimsubatta istedm sevgililer günü sürprizi yapayim nisanda öğreneyim doğum gunu sürprizi yapayim şimdi 10 gün sonra tanismamizin 6. Yılı oluyor En çok bu ay istemiştim sürpriz yapayim babalar günüde var hem dieolmuyor şimdi seni görünce babalar gününde sürpriz yapacağını ağlamaya başladım hala durduramıyorum kendimi nolur yanlış anlamada kötü oldum baya
Kaç damla damlattın canım bozulmuş evettr bitane daha yapsanaZeybltaslan YEKTA61 kızlar tebrik ederim hayırlı olsun çok sevindim
can09e testini gördüm kesinlikle çizgi var keşke bugün de yapsan
Bende test yaptım bugün ama sanırım bozdum testi yanlışlıkla fazla idrar damlattım
Eki Görüntüle 2274501
Bu ilk 2-3 dakikalık hali Eki Görüntüle 2274502
Bu da 10 dakika içindeki hali
Valla bildiğin dağıtmışın kuzuZeybltaslan YEKTA61 kızlar tebrik ederim hayırlı olsun çok sevindim
Bende test yaptım bugün ama sanırım bozdum testi yanlışlıkla fazla idrar damlattım
Eki Görüntüle 2274501
Şuan yapamam son bir testim var sabah ilk idrarla yapıcamKaç damla damlattın canım bozulmuş evettr bitane daha yapsana
Valla bildiğin dağıtmışın kuzu
Ciddimisin yaa bu silikleri kale almayın deriz ama.bugün de mi yapıyım?
testin varsa tekrarlamanı öneririm canım hızlı bir sevinme olmasın ama buna ragmen çizgi belli bir şekilde var yalnız bu marka testi ben pek tavsiye etmiyorumZeybltaslan YEKTA61 kızlar tebrik ederim hayırlı olsun çok sevindim
Eki Görüntüle 2274501
Var canım sabah tekrarlıycam inşaallahtestin varsa tekrarlamanı öneririm canım hızlı bir sevinme olmasın ama buna ragmen çizgi belli bir şekilde var yalnız bu marka testi ben pek tavsiye etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?