Kız çok pahalıı başka yer bak, medicalparkta falan mı yaptırdınEna ben 115 yaptırdım yarın pazar yine yaptırcam
Hadi inşallah canım sizden de hayırlı haberler gelirVar canım sabah tekrarlıycam inşaallah
Evet sanırım yalancı pozitif çıkartıyor değil mi?
Sizinkide cok ucuzmu ben burda tip merkezinde 80e yaptirmstim. 50 cok iyi geldiKız çok pahalıı başka yer bak, medicalparkta falan mı yaptırdınucuz özel hastanelerde yaptır ben öyle yaptığım halde en ucuz özel hastaneyi seçtim 50 lira falan tutmuştu
İnşaallah canım ya dua et ne olurHadi inşallah canım sizden de hayırlı haberler gelir
Yapmadınmı abla bugün? Yap yapamazsan yarın sabah yappValla bildiğin dağıtmışın kuzu
Ciddimisin yaa bu silikleri kale almayın deriz ama.bugün de mi yapıyım?
Bu bölgedeki en ucuz hastane orasıydı canımSizinkide cok ucuzmu ben burda tip merkezinde 80e yaptirmstim. 50 cok iyi geldi
Kız bu ne aceleeOoo sahurda yaptım testle söyledim aksan kan verdim adam telefondan gösterdim inanmadı hastaneye gittik tekrar sonucu almaya kadın diyo internetten göremedin mi dedim gördüm ama bizimki inanmadıben iki tarafada söyledim aile içinde
evet yalancı çizgi çıkıyor o teste ama senin bu bozuk olan teste ki çıkan yalancı gibi degilVar canım sabah tekrarlıycam inşaallah
Evet sanırım yalancı pozitif çıkartıyor değil mi?
İnşallah bu defa 2.aşılama uğurlu gelsin canımİnşallah canım
Binmeyip test almalısınYokk dolmuşa binmeyimm benn binmemeliyim
Ne sanıyosun hepimizin ebesi sayılırsın sana bırakcaz bebeleri tabihep bir ilk oluyorum yaa allah kahretsinnnbu ilk olmalar umarım çocuk dogunca eceye bırakalım tatile çıkalıma dönmez
Bence sen o kadar bekleyemezsinYarın adet olmuş gibi yapıp babalar gününe kdr söylemicem tam babalar gününde veya gecesinde cok karnm ağrıyo üsüttüm galbia deyip kendimi doktora götürtcemve oda ne bebikkkk allahım şok olur adam babası 5 ay önce öldü kanserden
O gün muhtemelen buruk olcak ama allah izin verirse ben dünyanın en mutlu babası yapcam o gün onutabi dayanabilirsem eceyle elif tut kendini diye bana hatırlatıyolar zaten
Hislerim gebe olabileceğini söylüyor ama pek güvenmem hislerimeYokk dolmuşa binmeyimm benn binmemeliyim
Öyle mi diyorsun? Ay hadi inşaallah yaaevet yalancı çizgi çıkıyor o teste ama senin bu bozuk olan teste ki çıkan yalancı gibi degil
Güvenmiyosan niye diyon gııHislerim gebe olabileceğini söylüyor ama pek güvenmem hislerimefakat çoğu zaman doğru çıkar hadi yap bi test daha lütfeeeen
Ya yaparsın beklersin aslansın kaplansın diyinBence sen o kadar bekleyemezsin
İnşallah canım yaİnşallah bu defa 2.aşılama uğurlu gelsin canımsendende bayramdan sonra güzel haberler alacağız
HahahhaYa yaparsın beklersin aslansın kaplansın diyin
Aa sen hamile misin canm çok sevindimOoo sahurda yaptım testle söyledim aksan kan verdim adam telefondan gösterdim inanmadı hastaneye gittik tekrar sonucu almaya kadın diyo internetten göremedin mi dedim gördüm ama bizimki inanmadıben iki tarafada söyledim aile içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?