- 2 Ocak 2019
- 598
- 1.767
- 63
- 28
Olsun szinde cok güzel bi anı olmuş canım inşallah bekleyebilirim bakalımG gamzeli_bebis canımm bende çok istedim sürpriz yapmayı içimde tutamadım. Ben anneler gününde öğrendim hamile olduğumu. Ogün eșimde çiçek falan almış geleceğin en güzel annesine diye. 1hafta sonra eșimin doğum gününde söyleyecektim 1gece içimde zor tuttum. İnan onunla paylaşınca anlamı oldu sarıldık ağladık, cok duygusaldi.1.5sene bekledik bizde Rabbim bu zamana nasip etti. Dilerim Allahtan kimsenin karnini da kucagini da boș bırakmasın. Kimseye aratmasın.Rabbim hayirli evlatlar yetistirebilmeyi nasip etsin.
bende anne yarısı sayılırım
Zeybltaslan @YEKTA61 kızlar tebrik ederim hayırlı olsun çok sevindim
can09e testini gördüm kesinlikle çizgi var keşke bugün de yapsan
Bende test yaptım bugün ama sanırım bozdum testi yanlışlıkla fazla idrar damlattım
Eki Görüntüle 2274501
Bu ilk 2-3 dakikalık hali Eki Görüntüle 2274502
Bu da 10 dakika içindeki hali
Abla ben döllenmedem 10 11 gün somra burda gaza gelip akşam iftardan 1 saat sonra yapmıştım. Bir de hep ondan aonrakileri de gündüz yapmıştım hiç sabah ilk idrarla yapmadım. Bence varsa her türlü çıkıyor yaaKızlaarr yapıcam sanki de su çay içtim etkiler mi sonucuu?
Ben sizi ne edemm nerelere gidemmmAbla ben döllenmedem 10 11 gün somra burda gaza gelip akşam iftardan 1 saat sonra yapmıştım. Bir de hep ondan aonrakileri de gündüz yapmıştım hiç sabah ilk idrarla yapmadım. Bence varsa her türlü çıkıyor yaahadi inşallahh
Kız çok pahalıı başka yer bak, medicalparkta falan mı yaptırdınucuz özel hastanelerde yaptır ben öyle yaptığım halde en ucuz özel hastaneyi seçtim 50 lira falan tutmuştu
Sabaha yapıcam inşaallahÇok saol canim ya ama var gibi tekrar test yapsan ben akıllandım üç damla bile damlstmiyom artık tekrarla bence var inşallah vardır
Yok 10 dk oldu negatifBekliyorum
Resim atar mısın?Yok 10 dk oldu negatif
Kız bu ne aceleeben ilk gebeliğimde bile kalp atışından sonra söylemiştim neyse olsun heyecanlar ne güzel bende çok isterdim en yakınlarıma aileme hemen söylemeyi ama artık onları üzmek istemiyorum. Söyleyip kaybedip ben kendim zaten yeterince üzüldüm kaç kez, onlar bilmesin hiç daha iyi.. 12.haftada inşallahh gelişimi güzel sıkıntı yok desin dr o zaman ailelere söyleriz
Aa sen hamile misin canm çok sevindim
Boşver kız neresi uygunsa orda yaptır canımYok abla kolon hastanesi büyükçekmecede tek özel hastane o olduğu için geçiriyorlar beylikduzunede gidemem oralar daha pahalıyarında vereyim pazar tıp merkezinde vercem orda 55 tl oraya güvenemedim diye gitmedim burdada testi söyledim parayı söylediler bida dönmek istemedim
Doğru canım haklısın yok benim pinpirikliliğim. Yoksa normal olan herkes siizn gibi kuzumMecbur söyledim işten dolayı kayınpederime söylemek zorundaydım ona söylemişken hepsine söyledim ben inanıyorum sağlıkla ilerlicek ❤❤
Sabaha yapıcam inşaallah ☺
Boşver kız neresi uygunsa orda yaptır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?