Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
G gamzeli_bebis canımm bende çok istedim sürpriz yapmayı içimde tutamadım. Ben anneler gününde öğrendim hamile olduğumu. Ogün eșimde çiçek falan almış geleceğin en güzel annesine diye. 1hafta sonra eșimin doğum gününde söyleyecektim 1gece içimde zor tuttum. İnan onunla paylaşınca anlamı oldu sarıldık ağladık, cok duygusaldi.1.5sene bekledik bizde Rabbim bu zamana nasip etti. Dilerim Allahtan kimsenin karnini da kucagini da boș bırakmasın. Kimseye aratmasın.Rabbim hayirli evlatlar yetistirebilmeyi nasip etsin.

Olsun szinde cok güzel bi anı olmuş canım inşallah bekleyebilirim bakalım amin canım allah sanada sağ salim kucagına almak nasip etsin

Çok saol canim ya ama var gibi tekrar test yapsan ben akıllandım üç damla bile damlstmiyom artık tekrarla bence var inşallah vardır

Kızlaarr yapıcam sanki de su çay içtim etkiler mi sonucuu?
Abla ben döllenmedem 10 11 gün somra burda gaza gelip akşam iftardan 1 saat sonra yapmıştım. Bir de hep ondan aonrakileri de gündüz yapmıştım hiç sabah ilk idrarla yapmadım. Bence varsa her türlü çıkıyor yaa hadi inşallahh

Ben sizi ne edemm nerelere gidemmm

Kız çok pahalıı başka yer bak, medicalparkta falan mı yaptırdın ucuz özel hastanelerde yaptır ben öyle yaptığım halde en ucuz özel hastaneyi seçtim 50 lira falan tutmuştu

Yok abla kolon hastanesi büyükçekmecede tek özel hastane o olduğu için geçiriyorlar beylikduzunede gidemem oralar daha pahalı yarında vereyim pazar tıp merkezinde vercem orda 55 tl oraya güvenemedim diye gitmedim burdada testi söyledim parayı söylediler bida dönmek istemedim

Mecbur söyledim işten dolayı kayınpederime söylemek zorundaydım ona söylemişken hepsine söyledim ben inanıyorum sağlıkla ilerlicek ❤❤

Boşver kız neresi uygunsa orda yaptır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…