- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Doğru canım haklısın yok benim pinpirikliliğim. Yoksa normal olan herkes siizn gibi kuzum
Yok 10 dk oldu negatif
Yarın adet olmuş gibi yapıp babalar gününe kdr söylemicem tam babalar gününde veya gecesinde cok karnm ağrıyo üsüttüm galbia deyip kendimi doktora götürtcemve oda ne bebikkkk allahım şok olur adam babası 5 ay önce öldü kanserden
O gün muhtemelen buruk olcak ama allah izin verirse ben dünyanın en mutlu babası yapcam o gün onutabi dayanabilirsem eceyle elif tut kendini diye bana hatırlatıyolar zaten
Ben de sabah kırmızı aldm.. Çok kötüyüm.Selam kızlar , kırmızılar geldi maalesef bu aydan çok ümitliydim elimden geleni yapmıştımbat 26 haziran
Ahahaha oda farklı ironi olmuş güzel
Kızçeler koyulasmis dimi❤ niye böyle gündüz soluk akşam daha koyu oluyor
Canım adet oluyormuş gibi ağrın varmı? Benim göbeğimin oralar ağrıyor:s
Koyulaşmış kuzum. Zaman geçtikçe daha beliş oluyor işte değerler yükseliyorya hani
Inşallah kuzum benim duacinizm sende dua et. Yarın 1 de gidicem hsgyeÇok saol canim benim tez zamanda darısı başına bak ihmal etme hsg ni çekil eşine baktirt biliyosun daha eşim bi ay oldu amilyat olalı ufak bi ihtimalde doktor bile üç ay beklemeyin dedi nasip işte allahın işi mucizemizi verdi inşallah değeride katlanarak artar ❤
Inşallah kuzum benim duacinizm sende dua et. Yarın 1 de gidicem hsgye
Kurban olurum ya seviyorum valla sizi özelliklede birkaçınızı kardeşim gibi oldunuz . Ben bu topige girdiğimde ilk seninle konuştum günümüz aynıydı hep aynı günleri bekledik :) özellikle senin mutluluğun çok mutlu etti beni Rabbim banada nasıp etsin inşallah tamam topladim kendimi Allahm vermiyosa bi sebebi var hayırlı vakit ne zamnsa o zaman olsun inşallah. Saol kuzm bende bol dua isterim ama hamislerin duası kabul olurmuş ya :)Kuzum yapma yaa böyle bende 1 senedir bekliyom bak kaç tane özel gün geçti doğum günü sevgililer günü evlilik yıldönümü hiç birinde yapamadım bende o sürprizi ama ağlamadımda zamanı var dedim zamanı bu aymış sende bozma moralini nolur bi zamanı var herşeyin çok üzdün şimdi beni bilsem yazmazdım öyle
Kullandinmi sen kuzum hangisi olacak :) ? Inşallah bisey çıkmaz yendim korkumu gidicem inşallah kuzm. Naptın nasl hissediyorsun inanabiliyomusn:) tuhaf oluyordurAy coook sevindim canim bise çıkmazsa direk eşini yolla cnm bide macun sipariş et macunhane sayfasından hem kendin hem eşine gerçekten çok faydalı
G gamzeli_bebis kuzumm gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağına al... Lütfen bana dua et sadece bana değil hepimize.senin adına çok sevindim ama ben çok hüzünlüyüm bu sabahtan beri
Kızlar inanın bugun kendi sonucuma bakmadan önce bile dua ederken hepimiz için ettimKurban olurum ya seviyorum valla sizi özelliklede birkaçınızı kardeşim gibi oldunuz . Ben bu topige girdiğimde ilk seninle konuştum günümüz aynıydı hep aynı günleri bekledik :) özellikle senin mutluluğun çok mutlu etti beni Rabbim banada nasıp etsin inşallah tamam topladim kendimi Allahm vermiyosa bi sebebi var hayırlı vakit ne zamnsa o zaman olsun inşallah. Saol kuzm bende bol dua isterim ama hamislerin duası kabul olurmuş ya :)
Evet var kuzum kasık ağrımm falan olur öyle normalmişş dert etmeCanım adet oluyormuş gibi ağrın varmı? Benim göbeğimin oralar ağrıyor:s
Amin kuzum inşallah çok seviliyorsun:)Kızlar inanın bugun kendi sonucuma bakmadan önce bile dua ederken hepimiz için ettimben inanıyorum sizinde cok yakın zamanda olcak nolur üzülmeyinn efuulimm aynı ay olmadıysa bi ay arayla olcak hiç farketmez kuzum allah sağlıklısını eli ayağı düzgün olanı versin herbirimize sizleri seviyorum
Kullandinmi sen kuzum hangisi olacak :) ? Inşallah bisey çıkmaz yendim korkumu gidicem inşallah kuzm. Naptın nasl hissediyorsun inanabiliyomusn:) tuhaf oluyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?