Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım adet oluyormuş gibi ağrın varmı? Benim göbeğimin oralar ağrıyor:s

Inşallah kuzum benim duacinizm sende dua et. Yarın 1 de gidicem hsgye

Kurban olurum ya seviyorum valla sizi özelliklede birkaçınızı kardeşim gibi oldunuz . Ben bu topige girdiğimde ilk seninle konuştum günümüz aynıydı hep aynı günleri bekledik :) özellikle senin mutluluğun çok mutlu etti beni Rabbim banada nasıp etsin inşallah tamam topladim kendimi Allahm vermiyosa bi sebebi var hayırlı vakit ne zamnsa o zaman olsun inşallah. Saol kuzm bende bol dua isterim ama hamislerin duası kabul olurmuş ya :)

Ay coook sevindim canim bise çıkmazsa direk eşini yolla cnm bide macun sipariş et macunhane sayfasından hem kendin hem eşine gerçekten çok faydalı
Kullandinmi sen kuzum hangisi olacak :) ? Inşallah bisey çıkmaz yendim korkumu gidicem inşallah kuzm. Naptın nasl hissediyorsun inanabiliyomusn:) tuhaf oluyordur

Kızlar inanın bugun kendi sonucuma bakmadan önce bile dua ederken hepimiz için ettim ben inanıyorum sizinde cok yakın zamanda olcak nolur üzülmeyinn efuulimm aynı ay olmadıysa bi ay arayla olcak hiç farketmez kuzum allah sağlıklısını eli ayağı düzgün olanı versin herbirimize sizleri seviyorum

Amin kuzum inşallah çok seviliyorsun:)

Kullandinmi sen kuzum hangisi olacak :) ? Inşallah bisey çıkmaz yendim korkumu gidicem inşallah kuzm. Naptın nasl hissediyorsun inanabiliyomusn:) tuhaf oluyordur

Instagramda macunhane sayfası var cnm kadınlara özel ve erkeklere özel olanindan aldık sipariş edersen ama normal kaşıkla yemeyin tahta kaşık bütün macunlar keçiboynuzu felan tahta kaşıkla yenir dikkat et ona Kullandım canim iki gün piki görünce dedim bu sefer tutacak ben çok erken anladım benim ağrı eşigim düşük diyemi bilmem donlendiği zamanı bile anladım çok ağrım oldu tuafim bi seviniyorum konuşuyorum onla bitaraftan kesinleşmeden sevinmek istemiyorum Bende bilmiyorum ne hissettiğimi valla yarın tam belli olur ama inancım yüksek yarın iyi sonuç alacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…