Ondandır canım ama Alllahh asla yaşatmsın sana da kimseye de ❣❣Bende hep derdim kimseye söylemem diy e nerde tutamıyormuşum içimdeama bence kayıp yaşamadığım için dır heralde bilmiyorum
Evet gölge görüyorum abla ama sanki olsa dahamı belirgin olurdu
Ondandır canım ama Alllahh asla yaşatmsın sana da kimseye de ❣❣
Cnm bende bayramdan sonrası için siparişi verdim macunhaneden önce macunu kullancam eger olmassa klomeni kullanıcam hemen ilaca dayanmak istemiyorum önce bi macunla denicem piki erkenden görürüm inşInstagramda macunhane sayfası var cnm kadınlara özel ve erkeklere özel olanindan aldık sipariş edersen ama normal kaşıkla yemeyin tahta kaşık bütün macunlar keçiboynuzu felan tahta kaşıkla yenir dikkat et ona Kullandım canim iki gün piki görünce dedim bu sefer tutacak ben çok erken anladım benim ağrı eşigim düşük diyemi bilmem donlendiği zamanı bile anladım çok ağrım oldu tuafim bi seviniyorum konuşuyorum onla bitaraftan kesinleşmeden sevinmek istemiyorumBende bilmiyorum ne hissettiğimi valla yarın tam belli olur ama inancım yüksek yarın iyi sonuç alacam
önümüzdeki ay daha sıkı çalışırız inşallah ikimizde güzel haber alırızBen de sabah kırmızı aldm.. Çok kötüyüm.
Canım ya silik var ama belirginleşmesi gerekiyordu sanırım
Yok gibi sanki ama bilemedim de
Cnm sen nasıl kürler yaptınYok gibi sanki ama bilemedim de
Ama moral bozmayalım, sen polip i aldıracakmısın dr a git bence bu ay onu hallet, sonra bu benim kürlerden de yapsana bak çok iyi gelecek sana da bencegeç olsun güç olmasın sağlıkla güzellikle gelsin
2.sezeryan olmasaydı bekleyebilirdim ama iç dikişler falan var riske atmak istemem neyse artık kabulümüz yapacak bişey yoksancılanmadığın sürece bekleyebilirsin aslında, ama doktorlar sezeryanda riske atmak istemiyor sanırım. amaan olsun ikizler olmuş yengeç olmuş ne farkeder sağlıklı olsun yeter
Çok sevindim eşinde ileri hız sanırım sıkıntıydı. Demekki Rabbim nasip ederse herşey oluyorEvet canim ❤
Çok güzeller güle güle güzel günlerde kullansın inşaallah
Cnm bende bayramdan sonrası için siparişi verdim macunhaneden önce macunu kullancam eger olmassa klomeni kullanıcam hemen ilaca dayanmak istemiyorum önce bi macunla denicem piki erkenden görürüm inş
Çok sevindim eşinde ileri hız sanırım sıkıntıydı. Demekki Rabbim nasip ederse herşey oluyorçok sevindim . Var mıydı özel yaptığın birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?