Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm bende bayramdan sonrası için siparişi verdim macunhaneden önce macunu kullancam eger olmassa klomeni kullanıcam hemen ilaca dayanmak istemiyorum önce bi macunla denicem piki erkenden görürüm inş

sancılanmadığın sürece bekleyebilirsin aslında, ama doktorlar sezeryanda riske atmak istemiyor sanırım. amaan olsun ikizler olmuş yengeç olmuş ne farkeder sağlıklı olsun yeter
2.sezeryan olmasaydı bekleyebilirdim ama iç dikişler falan var riske atmak istemem neyse artık kabulümüz yapacak bişey yok ömür hanım zaten şimdiden veriyor coşkuyu yokluyor ara sıra

Cnm bende bayramdan sonrası için siparişi verdim macunhaneden önce macunu kullancam eger olmassa klomeni kullanıcam hemen ilaca dayanmak istemiyorum önce bi macunla denicem piki erkenden görürüm inş

Aynen canim eşinede alsaydın düzenli kullan ben çalıştığım için sabah akşam yutabildim normalde sabah öğle akşam en az 2 litre su ve yürüyüş önemli inşallah iae yarar vesilen olur

Çok sevindim eşinde ileri hız sanırım sıkıntıydı. Demekki Rabbim nasip ederse herşey oluyor çok sevindim . Var mıydı özel yaptığın birşey

Geçen ay nisan ayın 27 sinde amilyat oldu canim eşim onada kendime de macun sipariş ettim o dört tane farklı macun kullandı 3 ünü sabah akşam 1 tanesi ni sadce ilişki günleri 2 saat önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…