Enam benim adam kafayı yedi valla diyo dün bebek eşyalarına baktım bez baktım 108 lira bilmem kaç tanesi sıçsın bol bol diyorallah'ım dua değer iyi olsun nolur yoksa gerçekten çok üzülcek
Kuzum ben inanıyorum senin değerin cok güzel arttı.Bu arada elçinden haberi olan varmı kızlar piyasada yok kaç gündür inşallah kötü bisi yokturburda kactane hamiş cıktı ruhu duymadı gacinın H E
Güle güle giysin kızçen masallah hepsi cok güzel
Kuzum ben inanıyorum senin değerin cok güzel arttı.
Hem 6 kalaya göre 13 cok iyi hemde bariz testin koyulaşıyo
Üzmiceksiniz babayı
Elçinde bugun kv desindeydi ben haber vermek için yazdımm giremiyodu siteye yoğundu gelir yarın falan
Kuzum ben inanıyorum senin değerin cok güzel arttı.
Hem 6 kalaya göre 13 cok iyi hemde bariz testin koyulaşıyo
Üzmiceksiniz babayı
Elçinde bugun kv desindeydi ben haber vermek için yazdımm giremiyodu siteye yoğundu gelir yarın falan
Kuzum bnde 6 da kaktımKübi uykuların nasıl ya sahura kalkıyorum yatmam bi saati geçiyor sabah 6 yuda gözlerim açılıyor uyuyamiyorum
Bidaha kan vercemmi şuan bilmiyom vermesem iyi olurInşallah bitarafim çok inanıyor bi tarafım korkuyor valla sen bida kan vercenmi kuzu bugün senin bat günüydü dimi oh be bugünü atlattın mi senden rahatı yok ❤ bende diyom bu kız bu kadar girmeden durmazdı
❤❤ bata 6 gün var
günaydınlar ballarımmm kandilimiz mübarek olsun hayırlı cumalarrr
bugunnn çok güzel haberler alalım inşallahh
evet abla ara ara ağrım oluyor benimdeee korkuyom hatta biraz ama kızlar öyle ağrılar oluyor normal dedikleri için takmamaya çalışıyomgece gelecek gibi ağrılarım oldu bugün ağrım yok bugün bat günü artıkk gelse de madem polip için yarın gidebilsem.
senin ağrıların da oldu mu gelmeden ya da hala ağrı var mı...?
günaydın sağol sizlerin de kadir gecesi mübarek olsun..
amiinn.
Inşallah bakalım yarın nasıl çıkacaksen yapıyon galiba test
Kuzum ama artık varsa daha koyu çıkması lazımdı demi
Abla her daim beni baz al, ben bu topiğin ibretlik gebesiyim bunu herkes bilirKuzum ama artık varsa daha koyu çıkması lazımdı demi
Neyse ben seni baz almaya devam ediyoruumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?