Hayirli geceler canim, bana kalirsa kuruma cizgisi değil. Test ilk basta islak olunca cok gozukmuyor kuruyunca daha belirgin oluyor benim testimde silik cikti. Kac kez damlattin? Bata kac var?Kızlar ben bu testi sabah yaptım bişey çıkmayınca attım sonra akşam bi bakayım diye geri aldım böyle olmuş. Bu kadar net kuruma çizgisi olabilir mi ki
Pazar adet olmam gerekiyo canım yumurtlama günüme göre 4 damla bu arada canımHayirli geceler canim, bana kalirsa kuruma cizgisi değil. Test ilk basta islak olunca cok gozukmuyor kuruyunca daha belirgin oluyor benim testimde silik cikti. Kac kez damlattin? Bata kac var?
Bu kdr belli kuruma çizgisi bende görmedim ama testin markasıda albi ymiş forumda pek iyi diye okumadım o testiKızlar ben bu testi sabah yaptım bişey çıkmayınca attım sonra akşam bi bakayım diye geri aldım böyle olmuş. Bu kadar net kuruma çizgisi olabilir mi ki
Amin canım Ben de çok güvenemedim canım yani çok ta umudum yok zaten çarşamba günü erken gebelik testi yaptım bişey çıkmamıştı o yüzden bu inandırıcı gelmiyo pazara bi gün kaldı beklicem bakalım adet olmazsam başka bi marka alır yaparım inş.Bu kdr belli kuruma çizgisi bende görmedim ama testin markasıda albi ymiş forumda pek iyi diye okumadım o testiay bilemedim tekrarlasanızmı acaba yarın testi başka markayla falan inşallah vardır bu mübarek günde ya aminnnn
Başka markayla mutlaka tekrarla, inşallah bebek müjdesi verirsin bize , amin.Pazar adet olmam gerekiyo canım yumurtlama günüme göre 4 damla bu arada canım
Saglikla devam eder insallah
günaydın kuzumGünaydın kızlar yine bi kan verme gününden
Allahım bu çizgiler ne zaman pik gibi oluyoki değer 1000 olunca falanmı anlamadım
Neyse inşallah kanda cok güzel sonuç alırım bugun
Bugun hepimiz güzel haberler alalım
allah bir avazda kurtarsın canım sağ salim kavuşsun anne ve bebişiay kızlar komşumun iki hafta sonra doğumu vardı bugün sabaha karşı sancısı gelmiş almışlar şimdi doğuma
dualarınızı bekliyorum çok heyecanlıyım valla ben bile yerimde duramıyorum
Kızlar ben bu testi sabah yaptım bişey çıkmayınca attım sonra akşam bi bakayım diye geri aldım böyle olmuş. Bu kadar net kuruma çizgisi olabilir mi ki
Beğenmemmi teyzesi beni onun çizgisini yerimgünaydın kuzumgül gibi çizgiyi buldun da beğenmiyon haspam
gamzeli doğurmuş bebiş kucağında hala kimyasal olabilir mi diyorBeğenmemmi teyzesi beni onun çizgisini yerim
Sadece insan korkuyo idrar testlerinde tam anlaşılmıyoya hala içim rahat değil yani ecenin dediği gibi doğurmadan inanmıcam
Allah hepinize kat kat koyu çizgiler nasip etsin kuzum
Günaydın kızlar yine bi kan verme gününden
Allahım bu çizgiler ne zaman pik gibi oluyoki değer 1000 olunca falanmı anlamadım
Neyse inşallah kanda cok güzel sonuç alırım bugun
Bugun hepimiz güzel haberler alalım
Evet doktora dönüp dicem hocam kimyasal gebelik değil dimigamzeli doğurmuş bebiş kucağında hala kimyasal olabilir mi diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?