Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bu testi sabah yaptım bişey çıkmayınca attım sonra akşam bi bakayım diye geri aldım böyle olmuş. Bu kadar net kuruma çizgisi olabilir mi ki
Hayirli geceler canim, bana kalirsa kuruma cizgisi değil. Test ilk basta islak olunca cok gozukmuyor kuruyunca daha belirgin oluyor benim testimde silik cikti. Kac kez damlattin? Bata kac var?

Hayirli geceler canim, bana kalirsa kuruma cizgisi değil. Test ilk basta islak olunca cok gozukmuyor kuruyunca daha belirgin oluyor benim testimde silik cikti. Kac kez damlattin? Bata kac var?
Pazar adet olmam gerekiyo canım yumurtlama günüme göre 4 damla bu arada canım

Kızlar ben bu testi sabah yaptım bişey çıkmayınca attım sonra akşam bi bakayım diye geri aldım böyle olmuş. Bu kadar net kuruma çizgisi olabilir mi ki
Bu kdr belli kuruma çizgisi bende görmedim ama testin markasıda albi ymiş forumda pek iyi diye okumadım o testi ay bilemedim tekrarlasanızmı acaba yarın testi başka markayla falan inşallah vardır bu mübarek günde ya aminnnn

Amin canım Ben de çok güvenemedim canım yani çok ta umudum yok zaten çarşamba günü erken gebelik testi yaptım bişey çıkmamıştı o yüzden bu inandırıcı gelmiyo pazara bi gün kaldı beklicem bakalım adet olmazsam başka bi marka alır yaparım inş.

Günaydın kızlar yine bi kan verme gününden
Allahım bu çizgiler ne zaman pik gibi oluyoki değer 1000 olunca falanmı anlamadım
Neyse inşallah kanda cok güzel sonuç alırım bugun
Bugun hepimiz güzel haberler alalım

Eklentiler

• CAE43E24-049B-49F2-B5FA-B55C1B05839D.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 53
günaydın kuzum gül gibi çizgiyi buldun da beğenmiyon haspam

c
ay kızlar komşumun iki hafta sonra doğumu vardı bugün sabaha karşı sancısı gelmiş almışlar şimdi doğuma
dualarınızı bekliyorum çok heyecanlıyım valla ben bile yerimde duramıyorum
allah bir avazda kurtarsın canım sağ salim kavuşsun anne ve bebişi

Benim 8 kala felan gayet net çizgiydi kuruma çizgisi diye ben hiç aldırış etmedim valla 7 kala yine yaptım yine kuruma çizgisiydi dedim testler bozuldu galiba 6 kala sahurda yaptım varla yok arası gölge oldu ❤ inşallah seninde öyle olur

günaydın kuzum gül gibi çizgiyi buldun da beğenmiyon haspam
Beğenmemmi teyzesi beni onun çizgisini yerim
Sadece insan korkuyo idrar testlerinde tam anlaşılmıyoya hala içim rahat değil yani ecenin dediği gibi doğurmadan inanmıcam
Allah hepinize kat kat koyu çizgiler nasip etsin kuzum

gamzeli doğurmuş bebiş kucağında hala kimyasal olabilir mi diyor

Sen yinemi test yaptın ben karar aldım bi kaç gün yapmicam sonra yapcam sürekli yapınca koyulasmiyo gibi geliyo hadi bakalım güzel haberlerle gelecen inşallah❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…