- 2 Ocak 2019
- 598
- 1.767
- 63
- 28
Meyve olabilir yada bi kutu cikolata yada lokum.Geriye bol bol sevgi , sefkat,iltifat. Rabbim hayırlı evlat etsin vatana millete.ne götürmeliyim hastaneye giderken yanına?
Son testinimdi bu daha almıcam bende kanda artış görim bugun bidaha idrar testi yapmam çünkü cidden cok anlaşılmıyoSen yinemi test yaptın ben karar aldım bi kaç gün yapmicam sonra yapcam sürekli yapınca koyulasmiyo gibi geliyohadi bakalım güzel haberlerle gelecen inşallah❤
bende çikolata diye düşündüm sağol kuzumMeyve olabilir yada bi kutu cikolata yada lokum.Geriye bol bol sevgi , sefkat,iltifat. Rabbim hayırlı evlat etsin vatana millete.
Son testinimdi bu daha almıcam bende kanda artış görim bugun bidaha idrar testi yapmam çünkü cidden cok anlaşılmıyo
İnş öyledir canım ama bu al bi marka test araştırdım da bu hatayı yapıyomuş zaten o yüzden benim umudum yok hem adet olacak gibi hissediyorum. Sende hamileymişsin galiba canım hayırlı olsun inş.Benim 8 kala felan gayet net çizgiydi kuruma çizgisi diye ben hiç aldırış etmedim valla 7 kala yine yaptım yine kuruma çizgisiydi dedim testler bozuldu galiba 6 kala sahurda yaptım varla yok arası gölge oldu ❤ inşallah seninde öyle olur
İnş canım. Zaten yarın adet günüm sanki adet belirtilerimde var gibi umudum hiç yok ateşim de düştü zaten eğer varsa müjde vericem inş.Başka markayla mutlaka tekrarla, inşallah bebek müjdesi verirsin bize , amin.
İnş öyledir canım ama bu al bi marka test araştırdım da bu hatayı yapıyomuş zaten o yüzden benim umudum yok hem adet olacak gibi hissediyorum. Sende hamileymişsin galiba canım hayırlı olsun inş.
mümkün oldukça ilaç içmemeye çalış bu parol da olsa o sancı kramplar hafta 1 2 gün olmaya devam edecek bebeginin büyüdügünü gösterirKIZLAR MERHABA , YARIM SAAT ÖNCE KARNIMDA ADET SANCISI YAŞADIM PAROL İÇTİM HAFİFLEDİ ÇOK ŞÜKÜR KANAMA LEKE GÖRMEDİM AMA KORKUYORUM SİZCE DOĞAL MI BU AYLARDA SANCI VE KRAMPLAR
eşleriniz bu mesajları okusa beni linç edeceklerBu arada ateşim 37 den hiç düşmedi hadi beni de bi gebe bırak
Amin canım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.Çok saol canim benim darısı başına bende adet olacak gibi hissediyorum daha 3 gün var kırmı kart yemedikce umut vardır ❤
eşleriniz bu mesajları okusa beni linç edecekler
Amin canım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.
hayırlı olsun Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsinKızlar bende aranıza katıldım inşalah sorunsuz bir hamilelik geçiririz .Allah istyen herkese hayrılısıyla nasip etsin ben dün öğrendim 142 çıktı hcg . 4. hafta bitti sanırım 5 . haftaya yarın girecem doktorum haftaya tekrar hcg testi istedi . İnsan hamileyim diye çok da sevinemiyor :)
Canım hamileyken adet olmasakta adet sancısı görülebiliyormuş hesaplasana adet dönemine mi denk geliyor normalde? Birde parol vb ilaç alma hele. Özellikle parol tavsiye hiç etmiyorlarKIZLAR MERHABA , YARIM SAAT ÖNCE KARNIMDA ADET SANCISI YAŞADIM PAROL İÇTİM HAFİFLEDİ ÇOK ŞÜKÜR KANAMA LEKE GÖRMEDİM AMA KORKUYORUM SİZCE DOĞAL MI BU AYLARDA SANCI VE KRAMPLAR
Kızlar bende aranıza katıldım inşalah sorunsuz bir hamilelik geçiririz .Allah istyen herkese hayrılısıyla nasip etsin ben dün öğrendim 142 çıktı hcg . 4. hafta bitti sanırım 5 . haftaya yarın girecem doktorum haftaya tekrar hcg testi istedi . İnsan hamileyim diye çok da sevinemiyor :)
Kuzu benim gece ağrıyla geldi 5 gibi inşallah gelmez senin
Hadi ya saglik olsun haziran ayi ugurlu gelsin sanaKuzu benim gece ağrıyla geldi 5 gibi inşallah gelmez senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?