Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen yinemi test yaptın ben karar aldım bi kaç gün yapmicam sonra yapcam sürekli yapınca koyulasmiyo gibi geliyo hadi bakalım güzel haberlerle gelecen inşallah❤
Son testinimdi bu daha almıcam bende kanda artış görim bugun bidaha idrar testi yapmam çünkü cidden cok anlaşılmıyo

İnş öyledir canım ama bu al bi marka test araştırdım da bu hatayı yapıyomuş zaten o yüzden benim umudum yok hem adet olacak gibi hissediyorum. Sende hamileymişsin galiba canım hayırlı olsun inş.

İnş öyledir canım ama bu al bi marka test araştırdım da bu hatayı yapıyomuş zaten o yüzden benim umudum yok hem adet olacak gibi hissediyorum. Sende hamileymişsin galiba canım hayırlı olsun inş.

Çok saol canim benim darısı başına bende adet olacak gibi hissediyorum daha 3 gün var kırmı kart yemedikce umut vardır ❤

KIZLAR MERHABA , YARIM SAAT ÖNCE KARNIMDA ADET SANCISI YAŞADIM PAROL İÇTİM HAFİFLEDİ ÇOK ŞÜKÜR KANAMA LEKE GÖRMEDİM AMA KORKUYORUM SİZCE DOĞAL MI BU AYLARDA SANCI VE KRAMPLAR
mümkün oldukça ilaç içmemeye çalış bu parol da olsa o sancı kramplar hafta 1 2 gün olmaya devam edecek bebeginin büyüdügünü gösterir

Kızlar bende aranıza katıldım inşalah sorunsuz bir hamilelik geçiririz .Allah istyen herkese hayrılısıyla nasip etsin ben dün öğrendim 142 çıktı hcg . 4. hafta bitti sanırım 5 . haftaya yarın girecem doktorum haftaya tekrar hcg testi istedi . İnsan hamileyim diye çok da sevinemiyor :)

hayırlı olsun Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin

KIZLAR MERHABA , YARIM SAAT ÖNCE KARNIMDA ADET SANCISI YAŞADIM PAROL İÇTİM HAFİFLEDİ ÇOK ŞÜKÜR KANAMA LEKE GÖRMEDİM AMA KORKUYORUM SİZCE DOĞAL MI BU AYLARDA SANCI VE KRAMPLAR
Canım hamileyken adet olmasakta adet sancısı görülebiliyormuş hesaplasana adet dönemine mi denk geliyor normalde? Birde parol vb ilaç alma hele. Özellikle parol tavsiye hiç etmiyorlar

Gözün aydın cnm doğum tarihlerimiz aynı :) bende 5. Haftaya girdim bugün ama kan sadece 1 kere verdim bayram sorası verircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…