Kızlar bende aranıza katıldım inşalah sorunsuz bir hamilelik geçiririz .Allah istyen herkese hayrılısıyla nasip etsin ben dün öğrendim 142 çıktı hcg . 4. hafta bitti sanırım 5 . haftaya yarın girecem doktorum haftaya tekrar hcg testi istedi . İnsan hamileyim diye çok da sevinemiyor :)
Cok şükür kuzumHayırlısı olsun kuzum herseyde bi hayır vardır muhakkak 12 gün gelene kadar yumurtlama olur hamiş kalırsın belkide kim bilir inşallah öyle olur eşinde bi sıkıntı yoksa bence bu ay kalırsın hamile ama kendini ona odaklama lütfen biz bu ay çok rahattık doktor üç ay beklemeyin dedi için bende sadece bi umut vardi illa olscak diye dusunmedim yasadim bi olaydan dolayı emindim bu ay hamile kalacağıma ❤
Canım bende yapıyorum saatlerce hatta günlerce bekletsem de o çizgi çıkmıyorPazar adet olmam gerekiyo canım yumurtlama günüme göre 4 damla bu arada canım
BEnim 2300 de pikti ama ne pikGünaydın kızlar yine bi kan verme gününden
Allahım bu çizgiler ne zaman pik gibi oluyoki değer 1000 olunca falanmı anlamadım
Neyse inşallah kanda cok güzel sonuç alırım bugun
Bugun hepimiz güzel haberler alalım
Teşekkür ederim canım hamileliğin ilk haftalarında oldu ama 2 haftadır yoktu birden vurunca çok korktum iyiyim şimdi çok şükürmümkün oldukça ilaç içmemeye çalış bu parol da olsa o sancı kramplar hafta 1 2 gün olmaya devam edecek bebeginin büyüdügünü gösterir
Parolu doktorum verdi bana ağrıların olucaktır diye ama okumuştumda kitaplarda hamilelerin kullanabileceği ilaç ama herşeyin fazlası zarar tabiki kuzum , adet sancısı gibi de değil kasılma kasıklarımda belim de ağrı gibiydi geçmedi 40 45 dakika çok korktum hep baktım kanamam varmı diye şu riskli zamanı atlatsam bi inşallah oh çekicemCanım hamileyken adet olmasakta adet sancısı görülebiliyormuş hesaplasana adet dönemine mi denk geliyor normalde? Birde parol vb ilaç alma hele. Özellikle parol tavsiye hiç etmiyorlar
Allah yardımcımız olsun canımEvet şimdi korkular başlıyor çünkü hayırlı olsun yine iyi öğrenmişsin ben 13.23 ti öğrendiğimdeinşallah sağlıcakla ilerle canim ❤
Aaa süper sürekli iletişimde olalım inşallah sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırızGözün aydın cnm doğum tarihlerimiz aynı :) bende 5. Haftaya girdim bugün ama kan sadece 1 kere verdim bayram sorası verircem
Amin canım cümlemizi inşallahhayırlı olsun Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin
Canım umarım geç döllenme falandır adet gelmediği sürece umut varRegl birgun gecti veyine negatif
Maşallah çok güzel artmış sırada keseyi görmek var inşallahKızlar sonucum çıktı şükürler olsun
Çok mutluyum ve hala inanamıyorum
Allahım tez vakitte burda bekleyen herkese nasip etsin
çalıştıgım için olabilirSen bu saatte niye kalktın
MaşallahKızlar sonucum çıktı şükürler olsun
Hayırlı olsun canım inşallahKızlar sonucum çıktı şükürler olsun
Cok tesekkür ederim canım ne güzel bi dua ettin öyleMaşallahŞimdi bolca su içmeli sıkça dinlenmeli yediklerimize dikkat etmeli hadi bakalım annesi hayırlı uğurlu ömrün boyunca seni hep sevecek bir evladın olsun inşallah
Tesekkürler sizinde hayırlı olsun sağ salim kucagınıza almak nasip etsin allah :)Hayırlı olsun canım inşallah
Benim ilk tahlilim 142 çıktı senin bayağı ürksek maşallah. Habire artsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?