Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizden bi konuda fikir almak istiyorum bugün eşimin dogum günü akşam iftar için güzel bi mekan ayarladım ama hediye konusunda kararsızım bugün evde eşim birazdan avm ye gitcez orda magzaya girip bayramlık alsam kabacamı olur

Evet şimdi korkular başlıyor çünkü hayırlı olsun yine iyi öğrenmişsin ben 13.23 ti öğrendiğimde inşallah sağlıcakla ilerle canim ❤

Cok şükür kuzum inşallah stres yapmamayi kendimi ona odaklamamayi başarabilirim:)) 8-9-10 . Günlerden birinde yumurtlyorum inşallah 12 si gelmeden yani :) belki tutacak belkide kötü olacak sonuç bilmiyorum 12 gün nasıl durcam :/

Pazar adet olmam gerekiyo canım yumurtlama günüme göre 4 damla bu arada canım
Canım bende yapıyorum saatlerce hatta günlerce bekletsem de o çizgi çıkmıyor zannetmiyorum kuruma çizgisi olduğunu bence ne zaman çıkarsa çıksın o çizgi mutlaka bi umut vardır kan vermeni öneririm:)

mümkün oldukça ilaç içmemeye çalış bu parol da olsa o sancı kramplar hafta 1 2 gün olmaya devam edecek bebeginin büyüdügünü gösterir
Teşekkür ederim canım hamileliğin ilk haftalarında oldu ama 2 haftadır yoktu birden vurunca çok korktum iyiyim şimdi çok şükür Ufaklığım büyüsün yeterki

Canım hamileyken adet olmasakta adet sancısı görülebiliyormuş hesaplasana adet dönemine mi denk geliyor normalde? Birde parol vb ilaç alma hele. Özellikle parol tavsiye hiç etmiyorlar
Parolu doktorum verdi bana ağrıların olucaktır diye ama okumuştumda kitaplarda hamilelerin kullanabileceği ilaç ama herşeyin fazlası zarar tabiki kuzum , adet sancısı gibi de değil kasılma kasıklarımda belim de ağrı gibiydi geçmedi 40 45 dakika çok korktum hep baktım kanamam varmı diye şu riskli zamanı atlatsam bi inşallah oh çekicem

Gözün aydın cnm doğum tarihlerimiz aynı :) bende 5. Haftaya girdim bugün ama kan sadece 1 kere verdim bayram sorası verircem
Aaa süper sürekli iletişimde olalım inşallah sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız
Bende aynı bayramdan sonra tekrar verecek senin kaç çıktı

Kızlar sonucum çıktı şükürler olsun
Çok mutluyum ve hala inanamıyorum
Allahım tez vakitte burda bekleyen herkese nasip etsin
Maşallah Şimdi bolca su içmeli sıkça dinlenmeli yediklerimize dikkat etmeli hadi bakalım annesi hayırlı uğurlu ömrün boyunca seni hep sevecek bir evladın olsun inşallah

Kızlar sonucum çıktı şükürler olsun
Çok mutluyum ve hala inanamıyorum
Allahım tez vakitte burda bekleyen herkese nasip etsin
Hayırlı olsun canım inşallah
Benim ilk tahlilim 142 çıktı senin bayağı ürksek maşallah. Habire artsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…