- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Cok şükür kuzuminşallah stres yapmamayi kendimi ona odaklamamayi başarabilirim:)) 8-9-10 . Günlerden birinde yumurtlyorum inşallah 12 si gelmeden yani :) belki tutacak belkide kötü olacak sonuç bilmiyorum 12 gün nasıl durcam :/
Allah yardımcımız olsun canım
çalıştıgım için olabilir
İnş. Vardır canım adet olmazsam pazartesi kan vericem inş.Canım bende yapıyorum saatlerce hatta günlerce bekletsem de o çizgi çıkmıyorzannetmiyorum kuruma çizgisi olduğunu bence ne zaman çıkarsa çıksın o çizgi mutlaka bi umut vardır kan vermeni öneririm:)
Sağlık olsun kuzum haziran ayında dz sizlerden alırız güzel haberleriRegl birgun gecti veyine negatif
Tam 1 hafta var aramızdaaTesekkürler sizinde hayırlı olsun sağ salim kucagınıza almak nasip etsin allah :)
Benim bat 1 gün geçti ama şuan öyle çıktı bu değer sizin ne zaman 142 cıktı
Amin canım inşallah cümlemizinTesekkürler sizinde hayırlı olsun sağ salim kucagınıza almak nasip etsin allah :)
Benim bat 1 gün geçti ama şuan öyle çıktı bu değer sizin ne zaman 142 cıktı
Amin insallah cnm asilamaya gitcem nasip se zaten bu aySağlık olsun kuzum haziran ayında dz sizlerden alırız güzel haberleri
Insallah kuzum ya her ay ayni umit beklicez bakalim henuz gelen giden yok nasip se asilamaya gitcem zaten olursamCanım umarım geç döllenme falandır adet gelmediği sürece umut var
Üzülme adet gelirsede inşllah sonraki ay gelmez bebiş gelir
Bence gayet iyi çıkmış benim 1 kala 128 cıktı bugun 1 gün geçincede böyle cıktıAmin canım inşallah cümlemizin
Bat a 1 gün kala çıktı bu değer doktor 1 hafta sonra tekrar test yap kesin gebelik diyemem dedi
İnşallah onuda görürüzz
Tesekkür ederim canım yaa allah razı olsunG gamzeli_bebis canım çok sevindim çok güzel artmış değerin
Artık kafan da rahatlasın tadını çıkar bu güzel günlerin
Kuzum yaaa sorma telaşem varBu arada elçinden haberi olan varmı kızlar piyasada yok kaç gündür inşallah kötü bisi yokturburda kactane hamiş cıktı ruhu duymadı gacinın H E
Masallah artik inaniyormusun hamile olduguna artik kimyasal degildirKızlar sonucum çıktı şükürler olsun
Çok mutluyum ve hala inanamıyorum
Allahım tez vakitte burda bekleyen herkese nasip etsin
Kurban olurum ya :)Kızlar sonucum çıktı şükürler olsun
Çok mutluyum ve hala inanamıyorum
Allahım tez vakitte burda bekleyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?