Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence gayet iyi çıkmış benim 1 kala 128 cıktı bugun 1 gün geçincede böyle cıktı
Sizinde artar güzelce rahat olun
İnşallah canım inşallah insan korkuyor ister istemez demek annelik kaygıları şimdiden başlıyor :)))

Allah tez zamanda kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Kızlar benim bugün regl günüydü daha doğrusu 1 yada 2 haziran için bekliyodum geçen ay kimyasal yasadigin için . Bu sabah bayram temizliği yapılacağı için ne olur ne olmaz diye test yaptım ve hastaneye gittim . Doktor emin olamayız pazartesi günü 100 'ün üzerine çıkarsa emin oluruz dedi . Benim icin dua edin lütfen

Eklentiler

• 20190601_130036.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 54
  • 20190601_200531.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 56
Hadi inşallah kat kat artar canım

canım benim 142 çıkmıştı doktor yine emin olamayız dedi 6000 olsun kese görünsün sonra dedi bazıları çok kesinlik istiyor. Benimde çizgi seninki gibi canım testi tekrarlıcam ama sürekli kan vermicem 1 hafta sonra verecek idrar testini tekrarlıcam inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız İçini ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah

Katlanarak artar inşallah

Hemşerim evet artık tebrikleri alabiliyom bebeğim izin verdi
Şükürler olsun
Sağol hemşerim siz iyiki varsınız o kdr dua ettiniz moral verdiniz sizi yerim
Evet kısmetse bayramdan sonra keseyi görürüz heralde

Ayy cok sevindim inşallah kat kat artsın
Değer önemli değilki önemli olan güzel artması annesi belki geç döllenme olmuştur
İnşallah artar

Canım onu derler öyle kimyasalın geçen aymıydı gelmiştir sağlıkla çifte bayram yaşarsın sen de inşallah gözün aydın olsunn..

Iyi olda sorun yok ben birşey oldu felan sandım iyiysen sıkıntı yok iyi eğlenceler kuzum ❤

Oo maşallah bence gayet iyi inşallah artacak değerin canim kötü düşünme iyi düşün iyi olsun ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…