- 28 Mayıs 2015
- 2.958
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.474
- 358
İnşallah canım inşallah insan korkuyor ister istemez demek annelik kaygıları şimdiden başlıyor :)))Bence gayet iyi çıkmış benim 1 kala 128 cıktı bugun 1 gün geçincede böyle cıktı
Sizinde artar güzelce rahat olun
Hadi inşallah kat kat artar canımKızlar benim bugün regl günüydü daha doğuyu 1 yada 2 haziran için bekliyodum geçen ay kimyasal yasadigin için . Bu sabah bayram temizliği yapılacağı için ne olur ne olmaz diye test yaptım ve hastaneye gittim . Doktor emin olamayız pazartesi günü 100 'ün üzerine çıkarsa emin oluruz dedi . Benim icin dua edin lütfen
Insallah rabbim bu sefer hayirla ve saglikla nasip eder . Hepimize inşallahHadi inşallah kat kat artar canım
canım benim 142 çıkmıştı doktor yine emin olamayız dedi 6000 olsun kese görünsün sonra dedi bazıları çok kesinlik istiyor. Benimde çizgi seninki gibi canım testi tekrarlıcam ama sürekli kan vermicem 1 hafta sonra verecek idrar testini tekrarlıcam inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız İçini ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallahKızlar benim bugün regl günüydü daha doğrusu 1 yada 2 haziran için bekliyodum geçen ay kimyasal yasadigin için . Bu sabah bayram temizliği yapılacağı için ne olur ne olmaz diye test yaptım ve hastaneye gittim . Doktor emin olamayız pazartesi günü 100 'ün üzerine çıkarsa emin oluruz dedi . Benim icin dua edin lütfen
Katlanarak artar inşallahKızlar benim bugün regl günüydü daha doğrusu 1 yada 2 haziran için bekliyodum geçen ay kimyasal yasadigin için . Bu sabah bayram temizliği yapılacağı için ne olur ne olmaz diye test yaptım ve hastaneye gittim . Doktor emin olamayız pazartesi günü 100 'ün üzerine çıkarsa emin oluruz dedi . Benim icin dua edin lütfen
Evet cok şükür inandım artık bak takvim bile ekledimMasallah artik inaniyormusun hamile olduguna artik kimyasal degildir
Hemşerim evet artık tebrikleri alabiliyom bebeğim izin verdiHemseriim artık hayırlı olsun diyebiliyo muyuuuzmaşallah cookca artık bayramdan sonra kese görme mi var çok şükür ya..geçen ayı hatirladim,yazismistikta..demek vaktini beklemiş bebiş G gamzeli_bebis
Sağol kuzummm allah sanada en yakın zamanda haziranda inşallah nasip etsin duamdasın sendeKurban olurum ya :)
Ayy cok sevindim inşallah kat kat artsınKızlar benim bugün regl günüydü daha doğrusu 1 yada 2 haziran için bekliyodum geçen ay kimyasal yasadigin için . Bu sabah bayram temizliği yapılacağı için ne olur ne olmaz diye test yaptım ve hastaneye gittim . Doktor emin olamayız pazartesi günü 100 'ün üzerine çıkarsa emin oluruz dedi . Benim icin dua edin lütfen
Canım onu derler öyle kimyasalın geçen aymıydı gelmiştir sağlıkla çifte bayram yaşarsın sen de inşallah gözün aydın olsunn..Kızlar benim bugün regl günüydü daha doğrusu 1 yada 2 haziran için bekliyodum geçen ay kimyasal yasadigin için . Bu sabah bayram temizliği yapılacağı için ne olur ne olmaz diye test yaptım ve hastaneye gittim . Doktor emin olamayız pazartesi günü 100 'ün üzerine çıkarsa emin oluruz dedi . Benim icin dua edin lütfen
Bence gayet iyi çıkmış benim 1 kala 128 cıktı bugun 1 gün geçincede böyle cıktı
Sizinde artar güzelce rahat olun
Kuzum yaaa sorma telaşem varama hamilelerden haberiö vaar instagramdan falan yazdılar sağolsunlar ♥
Şuanda İzmir deyim . Ziyaretten elime telefon alamıyorum ☺
Bayram dönüşü tam gaz burda olucam ♥
Hepinizi çok seviyoree
Kızlar benim bugün regl günüydü daha doğrusu 1 yada 2 haziran için bekliyodum geçen ay kimyasal yasadigin için . Bu sabah bayram temizliği yapılacağı için ne olur ne olmaz diye test yaptım ve hastaneye gittim . Doktor emin olamayız pazartesi günü 100 'ün üzerine çıkarsa emin oluruz dedi . Benim icin dua edin lütfen
Ay abla sağol ya cok şükür çifte bayram oldu bide keseyi görürsek bayram dönüşü süperG gamzeli_bebis kuzuu hadi tebrik ederim artıkk :)) sağlıkla kucağına al inşallahh küçücük keseni görürüm inşallah❤
Yaaaa
Sende yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?