Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim çok fazla bel ağrım var normal mi sizce

Evet canim ben bugün doktora gittim korkma dedi brl sırt kaşık ağrısı olacak lekelenme olmadığı sürece sorun yok allaha şükür ki ağrı bence bebeğin sağlıklı olduğunu yerleştiğini gösteriyor ❤

Çok şükür canım leke yok
Sevindim rahatladım canım maşallh diyelim

İnşallah olur kuzum mübarek günlerde ya

2 haziran canım bugün yani bakalım kısmet inş pozitif olsun ama hiç sanmıyorum 17 ay oldu evleneli 13 ay oldu düşük yapalı artık hiç umudum kalmadı. Bu ayda yoktur eminim.

Insallah pozitiftir ummadığın anda pozitif olur inşAllahh Benimde 31 iydi olmadım daha ama test de yaptım hiç tık yok olsaydı çıkardı mutlaka Erken olan testti bide, sabah nasıl bi umutla yapmıştım ama paşa paşa bekliyorum şimdi kırmızıları

Canım benim kasiklarima ağrı giriyor birde akintim çok olmaya başladı normalde olmazdı hayirlis i diyorum sende durumlar nasıl test yaptın mi

unuttum valla ya ben seni ciddi anlamda nolur kusura bakma canim benim yumurtlamadan dolayı salıya attı adet günümü ama hamileyim çok yeni daha sen yaptın mı test

Kızzzzz senden haberim yokk yaaaa
İnanmıyorumm yaaaaa nasıl sevindim mmm

Mesajından anladım canim haberin olmadığını çok teşekkür ederim canım benim inşallah şu iki günü atlattım mi insallah benden rahatı yok sonra kese kalp felan ama şu adet gününü atlatmak istiyorum bir an önce hayırlısıyla

unuttum valla ya ben seni ciddi anlamda nolur kusura bakma canim benim yumurtlamadan dolayı salıya attı adet günümü ama hamileyim çok yeni daha sen yaptın mı test
Senin hamile olduğunu görünce bende yaptım bu sabah ama hamile degilim adet olsam o nacuna tekrar başlıyacağım hayırlı olsun canım sana allah sana bagislasin

Hamilemizin çok sevindim belirtin var mi canım nasıl anladın kan mi verdin

Canim benim eşim amilyat oldu normalde allah var doktor dedi 3 ay beklemeyin ben beklemiyordum ama yumurtlama dönemi bitti birgün iş yerinde aklıma geldi ben aylar önce bir rüya gördüm adapazarina gidiyordum orda hamile olduğumu öğreniyordum kan veriyordum değer daha yeniydi vs derken bu ay hamile kaldığımi sanki o an hissettim yaptığım gereği dikkatli yapmaya başladım adapazarina gittik test yaptım kuruma çizgisi oluştu aman dedim çöpe attım ist gelince bida yaptım yine aynısı oldu ama o iki günde ben yanmaya başladım ayaklarım vücudum yataktan ter içind e kalkıyorum ve ben yazın bile terlemem doğru düzgün ateşimde aynı orantıda gidince anladım biseyler olduğunu test yaptım gölge gördüm sahurda sabah yaptım biraz daha netti akşam eve geldim yaptım bariz çizgi vardı kan verdim 13.23 cıktı iki gün sonra 41.97 cıktı bide bugün vercem bakalım hayırlısı ama takip sürecin le ilgili ece çok yardımcı oldu ateş vs hangi gün çatladığıni felan biliyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…