- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Kızlar benim çok fazla bel ağrım var normal mi sizce
Çok şükür canım leke yokEvet canim ben bugün doktora gittim korkma dedi brl sırt kaşık ağrısı olacak lekelenme olmadığı sürece sorun yok allaha şükür ki ağrı bence bebeğin sağlıklı olduğunu yerleştiğini gösteriyor ❤
Bende konu açıcam kalp atışından sonra açarım dedimYok kuzu daha erken salıyı atlatayım da hem takvim eklicem hem konu açıcam amilyatla macunlarla alakalı birilerini umut vesile olurum belki ❤
Evet. Subatf 19 da düşük olmuştu geçenay da kimyasal... Inşallah rabbim bu sefer sağlıkla ve hayirla nasip ederCanım onu derler öyle kimyasalın geçen aymıydı gelmiştir sağlıkla çifte bayram yaşarsın sen de inşallah gözün aydın olsunn..
Canım benim kasiklarima ağrı giriyor birde akintim çok olmaya başladı normalde olmazdı hayirlis i diyorum sende durumlar nasıl test yaptın mi
Kızzzzz senden haberim yokk yaaaaYok kuzu daha erken salıyı atlatayım da hem takvim eklicem hem konu açıcam amilyatla macunlarla alakalı birilerini umut vesile olurum belki ❤
Hamilemizin çok sevindim belirtin var mi canım nasıl anladın kan mi verdinKızlar değerim 41.97 olmuş çok mutluyum❤
Perşembe günü 19,06 ydıAaa süper sürekli iletişimde olalım inşallah sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız
Bende aynı bayramdan sonra tekrar verecek senin kaç çıktı
İnş. Vardır canım adet olmazsam pazartesi kan vericem inş.
Cok tesekkür ederim canım ne güzel bi dua ettin öylehepimiz için kocaman aminnnn o zaman
AmiiiiinCok tesekkür ederim canım ne güzel bi dua ettin öylehepimiz için kocaman aminnnn o zaman
İnşallah olur kuzum mübarek günlerde yaKızlar benim bugün regl günüydü daha doğrusu 1 yada 2 haziran için bekliyodum geçen ay kimyasal yasadigin için . Bu sabah bayram temizliği yapılacağı için ne olur ne olmaz diye test yaptım ve hastaneye gittim . Doktor emin olamayız pazartesi günü 100 'ün üzerine çıkarsa emin oluruz dedi . Benim icin dua edin lütfen
2 haziran canım bugün yani bakalım kısmet inş pozitif olsun ama hiç sanmıyorum 17 ay oldu evleneli 13 ay oldu düşük yapalı artık hiç umudum kalmadı. Bu ayda yoktur eminim.Bat ne zamandı sizin ? :)
Gelen olmaz insAllah da pozitif sonuçların olur canm
2 haziran canım bugün yani bakalım kısmet inş pozitif olsun ama hiç sanmıyorum 17 ay oldu evleneli 13 ay oldu düşük yapalı artık hiç umudum kalmadı. Bu ayda yoktur eminim.
Katlanarak artsın inşallah canımPerşembe günü 19,06 ydı
Çok şükür canım leke yok
Sevindim rahatladım canım maşallh diyelim
Bende konu açıcam kalp atışından sonra açarım dedimaynen öyle birilerine ümit olsun
Canım benim kasiklarima ağrı giriyor birde akintim çok olmaya başladı normalde olmazdı hayirlis i diyorum sende durumlar nasıl test yaptın mi
Kızzzzz senden haberim yokk yaaaa
İnanmıyorumm yaaaaa nasıl sevindim mmm
Senin hamile olduğunu görünce bende yaptım bu sabah ama hamile degilim adet olsam o nacuna tekrar başlıyacağım hayırlı olsun canım sana allah sana bagislasinunuttum valla ya ben seni ciddi anlamda nolur kusura bakma canim benim yumurtlamadan dolayı salıya attı adet günümü ama hamileyim çok yeni daha sen yaptın mı test
Hamilemizin çok sevindim belirtin var mi canım nasıl anladın kan mi verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?