Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin hamile olduğunu görünce bende yaptım bu sabah ama hamile degilim adet olsam o nacuna tekrar başlıyacağım hayırlı olsun canım sana allah sana bagislasin

Ama dün degilmiydi adet günün? Üzülme canim hayırlısı belkide bidaki ay tutacak kim bilir düzenli kullan hatta esin yiyorsa eşinede al doğanın mucizesine ben inanıyorum tabiki allah istemedikten sonra olmaz ama bazı şeyleri bize vesile kılıyor bence

Ne güzel canım allah sana hissettirmiş ben bu aydan ümitliydim ama olmadi bugün adet olmam lazım ama olmadım bakalım akşamı bekliyecez

2 haziran olarak görünüyor demekki zamanı var canım ya sakin ağır is yapma bebeğin seninle olsun bu ayda nasip degilmis

Canm ne macunu kullandınız ?
Macunganeden bende bayanlar için olani aldım ama 1 kere zor kullandım sen ne şekilde ne zamanlar kullandın ? Eşinde kullandı sanırım o ne şekilde ve ne zamanlar kullandı bilgi verebilir misin ?
Bayram sonrası düşünüyorum bende artık regl de gelmiş olur o zamana kadar

Evet canim macunhaneden aldım ürünleri ben kullandım bana faydası oldu erken yumurtlama oldu eşimde sorun olmadığı için ona almadım ama adet olmadım daha günde 2 veya 3 kez aç karma yemen lazim bol su ve yürüyüş yapman lazim

Ben kullanamadım tadı çok acı geldi
Nasıl yediniz direkt kaşıkla değil mi ?
Bende henüz olmadım ama eli kulağında geliyorum diyor, regl sonrası deneyeyim o zaman eşime ilk ay almayayım onun sorunu da yok zaten çok şükür.

Banada acı geldi ama mecbur yiyorum.reglin ilk günü başlaman lazım yumurtlama gününde bırakmalısın canim

Kızlar benim çok fazla bel ağrım var normal mi sizce
Geçen haftadan beri benimde bel kasık ağrısı çok oldu, tüm gebeliklerimde 5.6.hafta arası yerleşme ağrıları ve lekelenmeleri olurdu. Bunda da oldu. Yinede dr um progestan alabilirsin demişti lekeler için. Lekeler 3 5 günü geçerse randevuya erken gelirsin demişti geçen hafta 1.gün açık kahve geldi, 2.gün arttı, 3.gün koyu kahve geldi bitti çok şükür bende hep 3 gün sürüyo lekelenmeler. İnşallah devamı olmaz ama ben yinede progestana devam ediyorum. Çünkü çokk yoruluyorum. Oğlumda uzanıp yatardım bütün gün ama şimdi imkansız. Hem bezi bıraktırdım sürekli çiş çiş diyen 3 yaşında yaramaz oğlan heryeri dağıtıyo, yemek temizlik çamaşır bulaşık hiç bitmiyo maalesef çocuklu evlerde.. oturup dinlenme imkanım yok diye progestana 3.aya kadar devam ederim belki günde 1 tane. 8 haziranda dr bakıp karar verir artık. Bulantılarımda başladı hafif hafif

Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İnş vardır canım inş testin yanılmıştır

Banada acı geldi ama mecbur yiyorum.reglin ilk günü başlaman lazım yumurtlama gününde bırakmalısın canim

Aa onu bilmiyodum ama bugün Yarın regl gelirse kullanamıycam o zaman tatile çıktık, bidaki ay a kaldı yine o zaman

2 haziran canım bugün yani bakalım kısmet inş pozitif olsun ama hiç sanmıyorum 17 ay oldu evleneli 13 ay oldu düşük yapalı artık hiç umudum kalmadı. Bu ayda yoktur eminim.
Canım sana şöyle söyleyim bende 11 aydın evliyim bir kimyasalım var evliliğimin ikinci ayında ama nedense sonra tutturamadık ve hep kırmızıları görmekten bıkmıştım en son memlekete gittim orda bizim yaşlı teyzeler var onlar karnını düzeltiyorlar benim bir arkadaşımda benim gibiydi şifayı öyle buldu eve geldikten sonrada direk maydanoz kürü yaptım sonra adetim geldi bitti bal çörek otu ve Meryem suresine başladım eşime keçiboynuzu kaynattım ilişkiden önce sert kahve verdim bazen 2 günde bir bazen 3 günde bir ilişki oldu tabi yaradan ol derse olur şükür çift çizgiyi gördüm umutsuzluğa kapılma İnan ki olduğu zaman da yok değerim arttı mı yok kese oluştu mu kalbi duyulucak mı ben bunları düşünmekten sevinemiyorum hakkını helal et uzun oldu

Sizce de negatif değil mi kızlar.? Normaldr bugün reglimin 2. 3. günü olması gerekirdi sabah ilk idrarla erken olan testten yaptım sonuçta bişeyler olsa çıkardı dimi?
Paşa paşa regli beklemem gerek..

Eklentiler

• 20190602_081358.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 46
Slm hatunlar nasılsınız. Cuma günü annemle konuşuyodum telde adetimi sorunca bende ilk anneme söyledim . Akşamda eşim karnımın üzerine yatıyordu daha kımıldamaya başlamadı dedim yüzüme baktı hamileyim dedim sarıldı öptü felan sorada beni tebrik et dedi Ben doktordayken anlamıştım sen inkar edince alla alla dedim diyor. Kırdın beni dedim üzüldüm. Aslında amacım seni kırmak değildi üzülmemen için önden konuşayım dedim diyo ama daha çok üzüldün felan dedi. Bak işte ne güzel kadir gecesinde bana güzel haber verdin dedi Bide diyoki herkese haber veresim var söyliyesim var hemde tek seferde oldu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…