- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Senin hamile olduğunu görünce bende yaptım bu sabah ama hamile degilim adet olsam o nacuna tekrar başlıyacağım hayırlı olsun canım sana allah sana bagislasin
Ne güzel canım allah sana hissettirmiş ben bu aydan ümitliydim ama olmadi bugün adet olmam lazım ama olmadım bakalım akşamı bekliyecezCanim benim eşim amilyat oldu normalde allah var doktor dedi 3 ay beklemeyin ben beklemiyordum ama yumurtlama dönemi bitti birgün iş yerinde aklıma geldi ben aylar önce bir rüya gördüm adapazarina gidiyordum orda hamile olduğumu öğreniyordum kan veriyordum değer daha yeniydi vs derken bu ay hamile kaldığımi sanki o an hissettim yaptığım gereği dikkatli yapmaya başladım adapazarina gittik test yaptım kuruma çizgisi oluştu aman dedim çöpe attım ist gelince bida yaptım yine aynısı oldu ama o iki günde ben yanmaya başladım ayaklarım vücudum yataktan ter içind e kalkıyorum ve ben yazın bile terlemem doğru düzgün ateşimde aynı orantıda gidince anladım biseyler olduğunu test yaptım gölge gördüm sahurda sabah yaptım biraz daha netti akşam eve geldim yaptım bariz çizgi vardı kan verdim 13.23 cıktı iki gün sonra 41.97 cıktı bide bugün vercem bakalım hayırlısıama takip sürecin le ilgili ece çok yardımcı oldu ateş vs hangi gün çatladığıni felan biliyorum o yüzden
2 haziran olarak görünüyor demekki zamanı var canım ya sakin ağır is yapma bebeğin seninle olsun bu ayda nasip degilmisAma dün degilmiydi adet günün? Üzülme canim hayırlısı belkide bidaki ay tutacak kim bilir düzenli kullan hatta esin yiyorsa eşinede al doğanın mucizesine ben inanıyo2 rum tabiki allah istemedikten sonra olmaz ama bazı şeyleri bize vesile kılıyor bence
Ama dün degilmiydi adet günün? Üzülme canim hayırlısı belkide bidaki ay tutacak kim bilir düzenli kullan hatta esin yiyorsa eşinede al doğanın mucizesine ben inanıyorum tabiki allah istemedikten sonra olmaz ama bazı şeyleri bize vesile kılıyor bence
Evet canim macunhaneden aldım ürünleri ben kullandım bana faydası oldu erken yumurtlama oldu eşimde sorun olmadığı için ona almadım ama adet olmadım daha günde 2 veya 3 kez aç karma yemen lazim bol su ve yürüyüş yapman lazimCanm ne macunu kullandınız ?
Macunganeden bende bayanlar için olani aldım ama 1 kere zor kullandım sen ne şekilde ne zamanlar kullandın ? Eşinde kullandı sanırım o ne şekilde ve ne zamanlar kullandı bilgi verebilir misin ?
Bayram sonrası düşünüyorum bende artık regl de gelmiş olur o zamana kadar
Evet canim macunhaneden aldım ürünleri ben kullandım bana faydası oldu erken yumurtlama oldu eşimde sorun olmadığı için ona almadım ama adet olmadım daha günde 2 veya 3 kez aç karma yemen lazim bol su ve yürüyüş yapman lazim
Banada acı geldi ama mecbur yiyorum.reglin ilk günü başlaman lazım yumurtlama gününde bırakmalısın canimBen kullanamadım tadı çok acı geldi
Nasıl yediniz direkt kaşıkla değil mi ?
Bende henüz olmadım ama eli kulağında geliyorum diyor, regl sonrası deneyeyim o zaman eşime ilk ay almayayım onun sorunu da yok zaten çok şükür.
Geçen haftadan beri benimde bel kasık ağrısı çok oldu, tüm gebeliklerimde 5.6.hafta arası yerleşme ağrıları ve lekelenmeleri olurdu. Bunda da oldu. Yinede dr um progestan alabilirsin demişti lekeler için. Lekeler 3 5 günü geçerse randevuya erken gelirsin demişti geçen hafta 1.gün açık kahve geldi, 2.gün arttı, 3.gün koyu kahve geldi bitti çok şükür bende hep 3 gün sürüyo lekelenmeler. İnşallah devamı olmaz ama ben yinede progestana devam ediyorum. Çünkü çokk yoruluyorum. Oğlumda uzanıp yatardım bütün gün ama şimdi imkansız. Hem bezi bıraktırdım sürekli çiş çiş diyen 3 yaşında yaramaz oğlanKızlar benim çok fazla bel ağrım var normal mi sizce
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İnş vardır canım inş testin yanılmıştırInsallah pozitiftir ummadığın anda pozitif olur inşAllahhBenimde 31 iydi olmadım daha ama test de yaptım hiç tık yok olsaydı çıkardı mutlaka Erken olan testti bide, sabah nasıl bi umutla yapmıştım ama paşa paşa bekliyorum şimdi kırmızıları
Banada acı geldi ama mecbur yiyorum.reglin ilk günü başlaman lazım yumurtlama gününde bırakmalısın canim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İnş vardır canım inş testin yanılmıştır
Canım sana şöyle söyleyim bende 11 aydın evliyim bir kimyasalım var evliliğimin ikinci ayında ama nedense sonra tutturamadık ve hep kırmızıları görmekten bıkmıştım en son memlekete gittim orda bizim yaşlı teyzeler var onlar karnını düzeltiyorlar benim bir arkadaşımda benim gibiydi şifayı öyle buldu eve geldikten sonrada direk maydanoz kürü yaptım sonra adetim geldi bitti bal çörek otu ve Meryem suresine başladım eşime keçiboynuzu kaynattım ilişkiden önce sert kahve verdim bazen 2 günde bir bazen 3 günde bir ilişki oldu tabi yaradan ol derse olur şükür çift çizgiyi gördüm umutsuzluğa kapılma İnan ki olduğu zaman da yok değerim arttı mı yok kese oluştu mu kalbi duyulucak mı ben bunları düşünmekten sevinemiyorum hakkını helal et uzun oldu2 haziran canım bugün yani bakalım kısmet inş pozitif olsun ama hiç sanmıyorum 17 ay oldu evleneli 13 ay oldu düşük yapalı artık hiç umudum kalmadı. Bu ayda yoktur eminim.
Kuzumm, dün sahura kadar misafirim vardı bir de doktora gittik derken giremedim bu arada cinsiyetimiz kesinleşti kız geliyor
Hayirli olsun canim gozun aydin Rabbim bir daha yasatmaz insallahEvet cok şükür inandım artık bak takvim bile ekledim
Oleyy cook sukur tatlısım her şeyin yolunda olmasına sevindim,gormedikce merak etmiştimKuzumm, dün sahura kadar misafirim vardı bir de doktora gittik derken giremedim bu arada cinsiyetimiz kesinleşti kız geliyor ❤
Kuzumm, dün sahura kadar misafirim vardı bir de doktora gittik derken giremedim bu arada cinsiyetimiz kesinleşti kız geliyor ❤
Desene bize bir prenses daha dahil olucakKuzumm, dün sahura kadar misafirim vardı bir de doktora gittik derken giremedim bu arada cinsiyetimiz kesinleşti kız geliyor ❤
Allaaah gözün aydın yaaKuzumm, dün sahura kadar misafirim vardı bir de doktora gittik derken giremedim bu arada cinsiyetimiz kesinleşti kız geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?