- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
Ay çok sevindim .Kuzumm, dün sahura kadar misafirim vardı bir de doktora gittik derken giremedim bu arada cinsiyetimiz kesinleşti kız geliyor
Negatif gibi sankiSizce de negatif değil mi kızlar.? Normaldr bugün reglimin 2. 3. günü olması gerekirdi sabah ilk idrarla erken olan testten yaptım sonuçta bişeyler olsa çıkardı dimi?
Paşa paşa regli beklemem gerek..
Negatif gibi sanki
Canım bende görmedim, regl geçti mi senin? Benim geçtiğinin 3.günü çıkmıştı ancaSizce de negatif değil mi kızlar.? Normaldr bugün reglimin 2. 3. günü olması gerekirdi sabah ilk idrarla erken olan testten yaptım sonuçta bişeyler olsa çıkardı dimi?
Paşa paşa regli beklemem gerek..
Canım bende görmedim, regl geçti mi senin? Benim geçtiğinin 3.günü çıkmıştı anca
Bak hele seni bosu bosuna uzmus oldu.Slm hatunlar nasılsınız. Cuma günü annemle konuşuyodum telde adetimi sorunca bende ilk anneme söyledim. Akşamda eşim karnımın üzerine yatıyordu daha kımıldamaya başlamadı dedim yüzüme baktı hamileyim dedim sarıldı öptü felan sorada beni tebrik et dedi Ben doktordayken anlamıştım sen inkar edince alla alla dedim diyor. Kırdın beni dedim üzüldüm. Aslında amacım seni kırmak değildi üzülmemen için önden konuşayım dedim diyo ama daha çok üzüldün felan dedi. Bak işte ne güzel kadir gecesinde bana güzel haber verdin dedi Bide diyoki herkese haber veresim var söyliyesim var hemde tek seferde oldu diye
Canim benim eşim amilyat oldu normalde allah var doktor dedi 3 ay beklemeyin ben beklemiyordum ama yumurtlama dönemi bitti birgün iş yerinde aklıma geldi ben aylar önce bir rüya gördüm adapazarina gidiyordum orda hamile olduğumu öğreniyordum kan veriyordum değer daha yeniydi vs derken bu ay hamile kaldığımi sanki o an hissettim yaptığım gereği dikkatli yapmaya başladım adapazarina gittik test yaptım kuruma çizgisi oluştu aman dedim çöpe attım ist gelince bida yaptım yine aynısı oldu ama o iki günde ben yanmaya başladım ayaklarım vücudum yataktan ter içind e kalkıyorum ve ben yazın bile terlemem doğru düzgün ateşimde aynı orantıda gidince anladım biseyler olduğunu test yaptım gölge gördüm sahurda sabah yaptım biraz daha netti akşam eve geldim yaptım bariz çizgi vardı kan verdim 13.23 cıktı iki gün sonra 41.97 cıktı bide bugün vercem bakalım hayırlısıama takip sürecin le ilgili ece çok yardımcı oldu ateş vs hangi gün çatladığıni felan biliyorum o yüzden
Gebelik testinde çıkmayabilir mi acaba ya ben bugün test yaptım ama çıkmadı adet te olmadimCanım ateşini ölçüyormuydun hiç ? Kaç çıkıyordu?
Kuzumm çok sevindim ya bak eşinde nasıl mutlu olmuşş üzüldüğün gibi de olmadı , bol bol dua et Rabbim hiç aratmadan bekletmeden nasip etti kıymetini bilin o nasibiyle bereketiyle gelicek, işleriniz kafanızdaki tüm sorunlar bitecektir emin ol sen tevekkül et yeterli öpüyorum seniSlm hatunlar nasılsınız. Cuma günü annemle konuşuyodum telde adetimi sorunca bende ilk anneme söyledim. Akşamda eşim karnımın üzerine yatıyordu daha kımıldamaya başlamadı dedim yüzüme baktı hamileyim dedim sarıldı öptü felan sorada beni tebrik et dedi Ben doktordayken anlamıştım sen inkar edince alla alla dedim diyor. Kırdın beni dedim üzüldüm. Aslında amacım seni kırmak değildi üzülmemen için önden konuşayım dedim diyo ama daha çok üzüldün felan dedi. Bak işte ne güzel kadir gecesinde bana güzel haber verdin dedi Bide diyoki herkese haber veresim var söyliyesim var hemde tek seferde oldu diye
Ben oynuyorumkız pubg mi oynuyosunuzbende oynamak istiremm
Ayyy hadii inşallahh2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️
Bak bizde bunlar hiç olmadı biliyomsuun . Yani oldu ama diş gelmedi . Bunlar bitti 2 ay sonra diş geldi . Bu konuda da sanrıım her bebek farklı Evet farklılar tabi. Zaten gelince de bitmiyor sıkıntılar düştüydü kalktıydı😄 Yürütece koyuyor musunuz? Mama sandalyesi kullanıyo musunuz?www.kadinlarkulubu.com
Bat günü anca bu kadar oldu
Umarım güzelce artmaya devam ediyodur
Yarın bir kez daha kan verme kararı aldım içimin rahatlaması için
Anneme bunu gösterip hamileyim desem inanmaz daha zamanı var adet 15 gün geçmeden belli olmaz der
Bilse kızı utanmasa adete 15 gün varken test yapcak
Ahanda nil geliyor:)))Kuzumm, dün sahura kadar misafirim vardı bir de doktora gittik derken giremedim bu arada cinsiyetimiz kesinleşti kız geliyor ❤
Kuzu geldi benimki :)Ayyy hadii inşallahh
Sağol tatlım teşekkür ederim. Rabbim inşaAllah hepimize kolaylığınıda verecektirKuzumm çok sevindim ya bak eşinde nasıl mutlu olmuşş üzüldüğün gibi de olmadı , bol bol dua et Rabbim hiç aratmadan bekletmeden nasip etti kıymetini bilin o nasibiyle bereketiyle gelicek, işleriniz kafanızdaki tüm sorunlar bitecektir emin ol sen tevekkül et yeterli öpüyorum seni
Canim bazi doktorlar bu donemde yasakliyor benim de yasaklamisti risk olusturabiliyormus. Yine de sen bilirsin ama bence doktorla konusana kadar bir sure ara verin senin de icin rahat olur en azindanKızlar bişey sorcam size. Şuan sanırım eğer bir sıkıntı yoksa gebeliğin 5. Haftası içinde oluyorum. Bu haftalarda ilişki olabilirmi.? Sizler napıyosunuz? Doktor yasaklamamışsa olurmuş ama şuan ne durumdayım bilmediğim için eşimide bekletip duruyorumbayramdan sora kontrole gidecem ondan sora diyorum eşime ama sizler napıyosunuz? Yanlışmı yapıyorum acaba
helal olsun canım ne demek hem Allah razı olsun yazdıklarından belki bana umut olursun ama benim gücüm yok artık şunu yapayım olur bunu yapayım olur artık bişeyler yapmak ta gelmiyo içimden.Canım sana şöyle söyleyim bende 11 aydın evliyim bir kimyasalım var evliliğimin ikinci ayında ama nedense sonra tutturamadık ve hep kırmızıları görmekten bıkmıştım en son memlekete gittim orda bizim yaşlı teyzeler var onlar karnını düzeltiyorlar benim bir arkadaşımda benim gibiydi şifayı öyle buldu eve geldikten sonrada direk maydanoz kürü yaptım sonra adetim geldi bitti bal çörek otu ve Meryem suresine başladım eşime keçiboynuzu kaynattım ilişkiden önce sert kahve verdim bazen 2 günde bir bazen 3 günde bir ilişki oldu tabi yaradan ol derse olur şükür çift çizgiyi gördüm umutsuzluğa kapılma İnan ki olduğu zaman da yok değerim arttı mı yok kese oluştu mu kalbi duyulucak mı ben bunları düşünmekten sevinemiyorum hakkını helal et uzun oldu
Bende senin gibiydim hiç umut olmadan yapıyordum tutmaz diyordum ama Allah’a İnan ve gerçekten zamanı var şükürler olsun ilk tevekkül et mutlaka karşılığını görürsünhelal olsun canım ne demek hem Allah razı olsun yazdıklarından belki bana umut olursun ama benim gücüm yok artık şunu yapayım olur bunu yapayım olur artık bişeyler yapmak ta gelmiyo içimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?