Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizce de negatif değil mi kızlar.? Normaldr bugün reglimin 2. 3. günü olması gerekirdi sabah ilk idrarla erken olan testten yaptım sonuçta bişeyler olsa çıkardı dimi?
Paşa paşa regli beklemem gerek..
Canım bende görmedim, regl geçti mi senin? Benim geçtiğinin 3.günü çıkmıştı anca

Canım bende görmedim, regl geçti mi senin? Benim geçtiğinin 3.günü çıkmıştı anca

30 31 1 i gibi bekliyodum. Geçen ay çatlatma iğnesi etkisiyle 29. gün geldi normalde 30. 31. gün geliyodu 31. gün gelse bile bugün 3. günüm olması gerekiyodu henüz gelen giden yok ama bence icimde de bişey yok olsa erken gebelik testi sonuçta çıkardı en az 3 haftadır ilişki yok zaten

Bak hele seni bosu bosuna uzmus oldu.

Canım ateşini ölçüyormuydun hiç ? Kaç çıkıyordu?

Kuzumm çok sevindim ya bak eşinde nasıl mutlu olmuşş üzüldüğün gibi de olmadı , bol bol dua et Rabbim hiç aratmadan bekletmeden nasip etti kıymetini bilin o nasibiyle bereketiyle gelicek, işleriniz kafanızdaki tüm sorunlar bitecektir emin ol sen tevekkül et yeterli öpüyorum seni

Ayyy hadii inşallahh

Sağol tatlım teşekkür ederim. Rabbim inşaAllah hepimize kolaylığınıda verecektir

Kızlar bişey sorcam size. Şuan sanırım eğer bir sıkıntı yoksa gebeliğin 5. Haftası içinde oluyorum. Bu haftalarda ilişki olabilirmi.? Sizler napıyosunuz? Doktor yasaklamamışsa olurmuş ama şuan ne durumdayım bilmediğim için eşimide bekletip duruyorum bayramdan sora kontrole gidecem ondan sora diyorum eşime ama sizler napıyosunuz? Yanlışmı yapıyorum acaba

Canim bazi doktorlar bu donemde yasakliyor benim de yasaklamisti risk olusturabiliyormus. Yine de sen bilirsin ama bence doktorla konusana kadar bir sure ara verin senin de icin rahat olur en azindan

helal olsun canım ne demek hem Allah razı olsun yazdıklarından belki bana umut olursun ama benim gücüm yok artık şunu yapayım olur bunu yapayım olur artık bişeyler yapmak ta gelmiyo içimden.

helal olsun canım ne demek hem Allah razı olsun yazdıklarından belki bana umut olursun ama benim gücüm yok artık şunu yapayım olur bunu yapayım olur artık bişeyler yapmak ta gelmiyo içimden.
Bende senin gibiydim hiç umut olmadan yapıyordum tutmaz diyordum ama Allah’a İnan ve gerçekten zamanı var şükürler olsun ilk tevekkül et mutlaka karşılığını görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…