Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi maşallah , inşallah artar

Ne güzel canım allah sana hissettirmiş ben bu aydan ümitliydim ama olmadi bugün adet olmam lazım ama olmadım bakalım akşamı bekliyecez

Hayırlısı kuzum bende her ay diyordum ümitliyim vs diye ama bu ay emindim insan gerçekten hissediyor inşallah tattığın zaman bu duyguyu nedemek istediğimi anlayacaksın ❤

Ay hamile kaldığım ay bende hastaneye gidiyorum test yapiliyor 16 cikiyor deger ama ikizlerr hamileymisim. Daha sonra babam bana altin zincir hediye ediyor :)

Beyaz kutu hariç diğerleri esim kullandı keçiboynuzu ginseng sabah akşam ac karna tahta kaşıkla yedi yumurtlama ma bi kaç gün kala ayı belini sipariş etmiş eşim onuda yedi sabah akşam siyah olani sadece ilişki günleri ıliskiden iki saat önce yedi digeride benim sabah akşam ac karna tahta kaşıkla yedim tadı kötü ama ne yapım sonu güzel olacak diye yedim arkasından bol su iciyorsun zaten 10 gün yedim adetle beraber başlıyorsun akinti başlayınca bırakıyorsun en fazla 10 12 gün yeniyor bayan için olanı

Eklentiler

• 20190602_094724.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 32
  • 20190602_094735.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 37
  • 20190602_094747.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 24
  • 20190602_094756.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 47
Sizce de negatif değil mi kızlar.? Normaldr bugün reglimin 2. 3. günü olması gerekirdi sabah ilk idrarla erken olan testten yaptım sonuçta bişeyler olsa çıkardı dimi?
Paşa paşa regli beklemem gerek..

Kuzu testi diğer türlüde çeksene çok parlamış

Çok sevindim kuzum valla sen öyle yazınca çok üzülmüştüm adına ama bak işte ❤❤

Çok teşekkür ederim canm bilgiler için. Bayan için olan var bende de ama kullanamamıştım bidaki ay dediğin gibi adet olunca başlarım artık yanıma almadım çünkü

Kuzu 31i bekliyodum zaten o gece sabaha karşı 5 gibi geldi.

Test yapmıştın sanki bende geciktin sanmıştım çok fazla bakamıyorum sayfaya Bende 31 inde bekliyodum gelen yok testte de gelen yok anlamadım. Kesin stresten etkilendi ve gecikti gelici yani

Ben adet oldum dedim rahatım sürpriz yapcagım için
Ama olmasamda şuan ilişki istemezdim çünkü kasık ağrım bayaa var ara ara ve sersem gibiyim gece uyumuyom gündüz saçma saatlerde uyuyom falan
Doktora gttikten sonra engel yok derse o zaman devam edicem
Bi süreliğine beklesin kocam sonu güzel olcak

Ay hamile kaldığım ay bende hastaneye gidiyorum test yapiliyor 16 cikiyor deger ama ikizlerr hamileymisim. Daha sonra babam bana altin zincir hediye ediyor :)

❤❤❤ ben 3 4 ay önce gördüm rüyayı hatta öğün kendi kendime demiştim adapazarina gitmeme çok var okdr nasıl beklicem diye paşa paşa bekledim allah sağlıkla kucaklarimiza almayı da nasip etsin

Çok teşekkür ederim canm bilgiler için. Bayan için olan var bende de ama kullanamamıştım bidaki ay dediğin gibi adet olunca başlarım artık yanıma almadım çünkü

Tamam canim aksatma kötü de olsa mecbur dayan 10 gün ama alttan doğru iyice karıştırıp ye altta ki yle karışınca tatlı bi tadı geliyor

Kanama olmadığı sürece ilişkiye girebilirsin hayatına devam et dedi sende sorun yaşamıyorsun sorun olmaz bence o zaten baya korunaklı yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…