- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Canım ateşini ölçüyormuydun hiç ? Kaç çıkıyordu?
Hadi maşallah , inşallah artarKızlar benim bugün regl günüydü daha doğrusu 1 yada 2 haziran için bekliyodum geçen ay kimyasal yasadigin için . Bu sabah bayram temizliği yapılacağı için ne olur ne olmaz diye test yaptım ve hastaneye gittim . Doktor emin olamayız pazartesi günü 100 'ün üzerine çıkarsa emin oluruz dedi . Benim icin dua edin lütfen
Ne güzel canım allah sana hissettirmiş ben bu aydan ümitliydim ama olmadi bugün adet olmam lazım ama olmadım bakalım akşamı bekliyecez
2 haziran olarak görünüyor demekki zamanı var canım ya sakin ağır is yapma bebeğin seninle olsun bu ayda nasip degilmis
Ay hamile kaldığım ay bende hastaneye gidiyorum test yapiliyor 16 cikiyor deger ama ikizlerr hamileymisim. Daha sonra babam bana altin zincir hediye ediyor :)Canim benim eşim amilyat oldu normalde allah var doktor dedi 3 ay beklemeyin ben beklemiyordum ama yumurtlama dönemi bitti birgün iş yerinde aklıma geldi ben aylar önce bir rüya gördüm adapazarina gidiyordum orda hamile olduğumu öğreniyordum kan veriyordum değer daha yeniydi vs derken bu ay hamile kaldığımi sanki o an hissettim yaptığım gereği dikkatli yapmaya başladım adapazarina gittik test yaptım kuruma çizgisi oluştu aman dedim çöpe attım ist gelince bida yaptım yine aynısı oldu ama o iki günde ben yanmaya başladım ayaklarım vücudum yataktan ter içind e kalkıyorum ve ben yazın bile terlemem doğru düzgün ateşimde aynı orantıda gidince anladım biseyler olduğunu test yaptım gölge gördüm sahurda sabah yaptım biraz daha netti akşam eve geldim yaptım bariz çizgi vardı kan verdim 13.23 cıktı iki gün sonra 41.97 cıktı bide bugün vercem bakalım hayırlısıama takip sürecin le ilgili ece çok yardımcı oldu ateş vs hangi gün çatladığıni felan biliyorum o yüzden
Canm ne macunu kullandınız ?
Macunganeden bende bayanlar için olani aldım ama 1 kere zor kullandım sen ne şekilde ne zamanlar kullandın ? Eşinde kullandı sanırım o ne şekilde ve ne zamanlar kullandı bilgi verebilir misin ?
Bayram sonrası düşünüyorum bende artık regl de gelmiş olur o zamana kadar
Kuzumm, dün sahura kadar misafirim vardı bir de doktora gittik derken giremedim bu arada cinsiyetimiz kesinleşti kız geliyor
Sizce de negatif değil mi kızlar.? Normaldr bugün reglimin 2. 3. günü olması gerekirdi sabah ilk idrarla erken olan testten yaptım sonuçta bişeyler olsa çıkardı dimi?
Paşa paşa regli beklemem gerek..
Slm hatunlar nasılsınız. Cuma günü annemle konuşuyodum telde adetimi sorunca bende ilk anneme söyledim. Akşamda eşim karnımın üzerine yatıyordu daha kımıldamaya başlamadı dedim yüzüme baktı hamileyim dedim sarıldı öptü felan sorada beni tebrik et dedi Ben doktordayken anlamıştım sen inkar edince alla alla dedim diyor. Kırdın beni dedim üzüldüm. Aslında amacım seni kırmak değildi üzülmemen için önden konuşayım dedim diyo ama daha çok üzüldün felan dedi. Bak işte ne güzel kadir gecesinde bana güzel haber verdin dedi Bide diyoki herkese haber veresim var söyliyesim var hemde tek seferde oldu diye
Kuzu geldi benimki :)
Kuzu 31i bekliyodum zaten o gece sabaha karşı 5 gibi geldi.Ne kadar gecikti abla ne zamandı günün merak ettim ?
Beyaz kutu hariç diğerleri esim kullandı keçiboynuzu ginseng sabah akşam ac karna tahta kaşıkla yedi yumurtlama ma bi kaç gün kala ayı belini sipariş etmiş eşim onuda yedi sabah akşam siyah olani sadece ilişki günleri ıliskiden iki saat önce yedi digeride benim sabah akşam ac karna tahta kaşıkla yedim tadı kötü ama ne yapım sonu güzel olacak diye yedim arkasından bol su iciyorsun zaten 10 gün yedim adetle beraber başlıyorsun akinti başlayınca bırakıyorsun en fazla 10 12 gün yeniyor bayan için olanı
Kuzu testi diğer türlüde çeksene çok parlamış
Kuzu 31i bekliyodum zaten o gece sabaha karşı 5 gibi geldi.
Ben adet oldum dedim rahatım sürpriz yapcagım içinKızlar bişey sorcam size. Şuan sanırım eğer bir sıkıntı yoksa gebeliğin 5. Haftası içinde oluyorum. Bu haftalarda ilişki olabilirmi.? Sizler napıyosunuz? Doktor yasaklamamışsa olurmuş ama şuan ne durumdayım bilmediğim için eşimide bekletip duruyorumbayramdan sora kontrole gidecem ondan sora diyorum eşime ama sizler napıyosunuz? Yanlışmı yapıyorum acaba
Ay hamile kaldığım ay bende hastaneye gidiyorum test yapiliyor 16 cikiyor deger ama ikizlerr hamileymisim. Daha sonra babam bana altin zincir hediye ediyor :)
Çok teşekkür ederim canm bilgiler için. Bayan için olan var bende de ama kullanamamıştım bidaki ay dediğin gibi adet olunca başlarım artık yanıma almadım çünkü
Kanama olmadığı sürece ilişkiye girebilirsin hayatına devam et dedi sende sorun yaşamıyorsun sorun olmaz bence o zaten baya korunaklı yerdeKızlar bişey sorcam size. Şuan sanırım eğer bir sıkıntı yoksa gebeliğin 5. Haftası içinde oluyorum. Bu haftalarda ilişki olabilirmi.? Sizler napıyosunuz? Doktor yasaklamamışsa olurmuş ama şuan ne durumdayım bilmediğim için eşimide bekletip duruyorumbayramdan sora kontrole gidecem ondan sora diyorum eşime ama sizler napıyosunuz? Yanlışmı yapıyorum acaba
Son hâli kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?