6. Hafta da başladı benim hala devam kusuyorumKızlar bulantılariniz kaçıncı haftada başladı?
Evet canim
Amiin inşallah o günleri de görürüz❤❤❤ ben 3 4 ay önce gördüm rüyayı hatta öğün kendi kendime demiştim adapazarina gitmeme çok var okdr nasıl beklicem diye paşa paşa bekledimallah sağlıkla kucaklarimiza almayı da nasip etsin
Kusmak cok zor ya , inşallah kusmam . Sadece bazen kokulardan tiksinti geliyor6. Hafta da başladı benim hala devam kusuyorum12. Haftamı iple çekiyorum
Allah kolaylık versin valla çocuk olsa ne yapardım bilmiyorum. Lekelenme ne zaman başlıyor. Bende şimdilik yok . Sağsalim kucağımıza alırız inşallahGeçen haftadan beri benimde bel kasık ağrısı çok oldu, tüm gebeliklerimde 5.6.hafta arası yerleşme ağrıları ve lekelenmeleri olurdu. Bunda da oldu. Yinede dr um progestan alabilirsin demişti lekeler için. Lekeler 3 5 günü geçerse randevuya erken gelirsin demişti geçen hafta 1.gün açık kahve geldi, 2.gün arttı, 3.gün koyu kahve geldi bitti çok şükür bende hep 3 gün sürüyo lekelenmeler. İnşallah devamı olmaz ama ben yinede progestana devam ediyorum. Çünkü çokk yoruluyorum. Oğlumda uzanıp yatardım bütün gün ama şimdi imkansız. Hem bezi bıraktırdım sürekli çiş çiş diyen 3 yaşında yaramaz oğlanheryeri dağıtıyo, yemek temizlik çamaşır bulaşık hiç bitmiyo maalesef çocuklu evlerde.. oturup dinlenme imkanım yok diye progestana 3.aya kadar devam ederim belki günde 1 tane. 8 haziranda dr bakıp karar verir artık. Bulantılarımda başladı hafif hafif
Bizim herşeyimiz aynı şuan tahmini doğum tarihi bileAllah kolaylık versin valla çocuk olsa ne yapardım bilmiyorum. Lekelenme ne zaman başlıyor. Bende şimdilik yok . Sağsalim kucağımıza alırız inşallah
Canım teşekkür ederim
Demekki hamilelik varsa ateşin 36.5 üstünde olmalı
Kaç gün kala öğrenmiştin kuzum 6 mıydı?
BEn kendi mutfağımda hala yemek yiyemiyorumKusmak cok zor ya , inşallah kusmam . Sadece bazen kokulardan tiksinti geliyor
yaa, Rabbim kolaylık versin az kaldı hepsi geçecek , kimisi evinden tiksiniyor.BEn kendi mutfağımda hala yemek yiyemiyorum
Canım öncelikle gözün aydın eşin çok hoş karşılamışKızlar bişey sorcam size. Şuan sanırım eğer bir sıkıntı yoksa gebeliğin 5. Haftası içinde oluyorum. Bu haftalarda ilişki olabilirmi.? Sizler napıyosunuz? Doktor yasaklamamışsa olurmuş ama şuan ne durumdayım bilmediğim için eşimide bekletip duruyorumbayramdan sora kontrole gidecem ondan sora diyorum eşime ama sizler napıyosunuz? Yanlışmı yapıyorum acaba
Prenses gelsin hoş gelsinKuzumm, dün sahura kadar misafirim vardı bir de doktora gittik derken giremedim bu arada cinsiyetimiz kesinleşti kız geliyor ❤
Cnm değerin 13 degilmiydi yanlis mi hatirliyorumKızlar değerim 59.35 olmuş iki katı artmamış umut varmı bilmiyorum doktorumla konustum adetine iki gün olduğu için beklemem gerektiğini söyledi
Cnm değerin 13 degilmiydi yanlis mi hatirliyorum
Aa deme kuzu yaa. Olabiliyor ilk başlarda inşallah sağlıkla senledir.. sen neden 3.yü verdin.Kızlar değerim 59.35 olmuş iki katı artmamış umut varmı bilmiyorum doktorumla konustum adetine iki gün olduğu için beklemem gerektiğini söyledi
Aa deme kuzu yaa. Olabiliyor ilk başlarda inşallah sağlıkla senledir.. sen neden 3.yü verdin.
ama olmazsa da üzülme önümüzdeki ay olur.
Rahatla tam iki katı değil %60 artış yeterli kuzum Allah esirgesin olsa sora kürtaj olmak zorunda kalsan daha kötü. Şimdi hayırlısını dileme zamanı..Doktorda verme dedi ama dayamadım az önce konuştuk beklemen lazım %60 artış olmuş normal diyor ama ne bilim için rahatlamadı bi türlü
Rahatla tam iki katı değil %60 artış yeterli kuzum Allah esirgesin olsa sora kürtaj olmak zorunda kalsan daha kötü. Şimdi hayırlısını dileme zamanı..
ama yine iyiyi düşünelim biz kuzumm ❤
Canım benim Rabbim bebeğini sana bağışlasın beta yükselir inşallah ve sağlıklı gebelik olur ve kucağınıza almayı nasip etsin inşallah RabbimKızlar benim bugün regl günüydü daha doğrusu 1 yada 2 haziran için bekliyodum geçen ay kimyasal yasadigin için . Bu sabah bayram temizliği yapılacağı için ne olur ne olmaz diye test yaptım ve hastaneye gittim . Doktor emin olamayız pazartesi günü 100 'ün üzerine çıkarsa emin oluruz dedi . Benim icin dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?