Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah kolaylık versin valla çocuk olsa ne yapardım bilmiyorum. Lekelenme ne zaman başlıyor. Bende şimdilik yok . Sağsalim kucağımıza alırız inşallah

Allah kolaylık versin valla çocuk olsa ne yapardım bilmiyorum. Lekelenme ne zaman başlıyor. Bende şimdilik yok . Sağsalim kucağımıza alırız inşallah
Bizim herşeyimiz aynı şuan tahmini doğum tarihi bile
Bende olanlar gece uyuyamamak
Sabahın körü hortlamak
Hafif bulantı 2 gündür
Lekelenme ve akıntı yok
Kasık batmaları var
Göğüslerim cok hassas yüzüstü yatamıyorum ve yan taraflardan doğru szlıyo göğsüm
Sizde nasıl durumlar

Canım öncelikle gözün aydın eşin çok hoş karşılamış
Bende daha önce kimyasal geçmişi var diye yasakladı aslında ilk haftalarda birşey demedi biz unuttuk yapmayı doktorumuz biraz sancım olunca yasaklanacak derecede değilsin ama tedbir dedi 7.haftaydı yanılmıyorsam yasakladı ve hala yasak

Kızlar değerim 59.35 olmuş iki katı artmamış umut varmı bilmiyorum doktorumla konustum adetine iki gün olduğu için beklemem gerektiğini söyledi
Aa deme kuzu yaa. Olabiliyor ilk başlarda inşallah sağlıkla senledir.. sen neden 3.yü verdin.
ama olmazsa da üzülme önümüzdeki ay olur.

Aa deme kuzu yaa. Olabiliyor ilk başlarda inşallah sağlıkla senledir.. sen neden 3.yü verdin.
ama olmazsa da üzülme önümüzdeki ay olur.

Doktorda verme dedi ama dayamadım az önce konuştuk beklemen lazım %60 artış olmuş normal diyor ama ne bilim için rahatlamadı bi türlü

Doktorda verme dedi ama dayamadım az önce konuştuk beklemen lazım %60 artış olmuş normal diyor ama ne bilim için rahatlamadı bi türlü
Rahatla tam iki katı değil %60 artış yeterli kuzum Allah esirgesin olsa sora kürtaj olmak zorunda kalsan daha kötü. Şimdi hayırlısını dileme zamanı..
ama yine iyiyi düşünelim biz kuzumm ❤

Rahatla tam iki katı değil %60 artış yeterli kuzum Allah esirgesin olsa sora kürtaj olmak zorunda kalsan daha kötü. Şimdi hayırlısını dileme zamanı..
ama yine iyiyi düşünelim biz kuzumm ❤

Aynen bakalım salı gününe kadar beklicem yapacak bise yok saol abla ❤

Canım benim Rabbim bebeğini sana bağışlasın beta yükselir inşallah ve sağlıklı gebelik olur ve kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…