Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah kolaylık versin valla çocuk olsa ne yapardım bilmiyorum. Lekelenme ne zaman başlıyor. Bende şimdilik yok . Sağsalim kucağımıza alırız inşallah
Lekelenme bende 4+4 gibi falan başladı 3 gün sürdü. Herkes de olacak diye birşey yok ama kesinlkle. Bende bütün gebeliklerimde aynı zamanlarda oldu. Progestan içtim kesildi ağrıalrımda azaldı çok şükür. ben bunları göze alarak gebelik düşündüm, Allah yokluğunu aratmasın oğlumun ama işte en hareketli zamanları, oğluma da karnımdakine de sağlık versin Rabbim bana da güç versin geçer bugünlerde inşallah şu 3 ayı atlatalım da sağlıkla

Ama kötü düşünerek değil tamam mııı duam seninle.inşallahh sağlıkla seninle bebeğin.

Çok saol abla allah razı olsun çokta ümit etmiyorum ortada bi yerdeyim baya ağladım kendime geldim şimdi normalim hayırlısı allah'tan hiç değilse artık hamile kalabildigimi biliyorum

13.23 tu sonra 41.97 oldu bugünde 59.35
Kuzum regle 2 gün var, %60 artış olmuş.
Şimdi sakince bekleme vakti.
Duamız her zaman şöyle olsun, bizim için sağlıklı, hayırlı olacaksa devam etsin gebeliğimiz. Yok sağlıksız ise de yapacak birşey yok ne kadar erken kayıp olursa o kadar iyi emin ol kuzum. Ben her çeşit kayıbı yaşadım en en az acıtanı kimyasaldı. Rabbim beterinden sakınsın. Ama nolur iki ihtimale hazır ol, bizim duamız artması yönünde tabiki süpriz yapıp belki kat kat artacak 2 gün sonra.

Çok saol abla allah razı olsun çokta ümit etmiyorum ortada bi yerdeyim baya ağladım kendime geldim şimdi normalim hayırlısı allah'tan hiç değilse artık hamile kalabildigimi biliyorum
Hiç ağlama kuzum, bak iki ihtimali düşünelim ama oldu da kimyasal oldu, hiççç üzülmüyosun bak örneklerimizi görüyorsun kimyasal sonrası hemen peşine gebe kaldılar sen umudunu kaybetme hayırlısı neyse o olsun diye dua et.

Maria26 canım birşey sorabilir miyim sana daha doğrusu arkadaşlarına sorar mısın acaba
geçen ay bende kimyasal geçirdim
ve şimdi batım geçeli 4 gün oldu evde 2 kere test yaptım negatif hep, kimyasaldan sonra normal birşey mi acaba ya da geç döllenmemi ikilemdeyim de çok ..

Keşke abla tek isteğim o ama hazırım çünkü adet oncesi ağrını bilirim ve onu yasamaya başladım için hazırım evet çok üzüldüm ama yapacak bise yok allah beterinden saklasin saol abla

Öyle öyle abla hayırlısı allah'tan mucize olurdu zaten olsa ilk ayda dedim gibi en azindan artık hamile kalabildigimi biliyorum aylardır hiç yaşamamıştım bu duyguyu gerisi allah'tan

Aynen öyle canim amin
bende geçen ay kimyasal yaşadım canım idrarda da kanda da değerim pozitifti 2 gün sonra doktora gittiğimde değerim düşmüştü doktorum yükselmeyecek düşecek söktürü vereyim de hemen sökül dedi patır patır suratıma sen düşün ve bunu diyen bi bayan doktor maleseef ki.. doktordan 2 gün sonra da çok ağrılı bi süreçle maalesef düştüü.. pıhtı oluyor genellikle bi de ve şimdi de 4gün geçen bat negatif 2 testler işin içinden çıkamıyorum ..

Kimyasal sonrası düzenin şaşabilir ama canim tarihi tarihine olamayabilir belki

Zeybltaslan canım hep takio ediorum ama yazamıyorum merakla değerlerini takip ediyordm sevnmistm amq sanrm düzenli artış olmamis hayrlisi olsun cnm üzülme lütfen hersey Allah tan

Çok sağol canim herşey allah'tan hayırlısı neyse o olacak beklemekten başka çare yok malasef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…