Ama kötü düşünerek değil tamam mııı duam seninle.inşallahh sağlıkla seninle bebeğin.Aynen bakalım salı gününe kadar beklicem yapacak bise yok saol abla ❤
Daha gunun gecmedi cnm du bekle bakalim şimdiye kadar kan vermeseydin bilemeyecektin bile13.23 tu sonra 41.97 oldu bugünde 59.35
Evet cnm %60 artis normal bir degerdir sikma canini daha cok kucuk bekle biraz dahaDoktorda verme dedi ama dayamadım az önce konuştuk beklemen lazım %60 artış olmuş normal diyor ama ne bilim için rahatlamadı bi türlü
Lekelenme bende 4+4 gibi falan başladı 3 gün sürdü. Herkes de olacak diye birşey yok ama kesinlkle. Bende bütün gebeliklerimde aynı zamanlarda oldu. Progestan içtim kesildi ağrıalrımda azaldı çok şükür.Allah kolaylık versin valla çocuk olsa ne yapardım bilmiyorum. Lekelenme ne zaman başlıyor. Bende şimdilik yok . Sağsalim kucağımıza alırız inşallah
Ama kötü düşünerek değil tamam mııı duam seninle.inşallahh sağlıkla seninle bebeğin.
Evet cnm %60 artis normal bir degerdir sikma canini daha cok kucuk bekle biraz daha
Kuzum regle 2 gün var, %60 artış olmuş.13.23 tu sonra 41.97 oldu bugünde 59.35
Hiç ağlama kuzum, bak iki ihtimali düşünelim ama oldu da kimyasal oldu, hiççç üzülmüyosun bak örneklerimizi görüyorsun kimyasal sonrası hemen peşine gebe kaldılarÇok saol abla allah razı olsun çokta ümit etmiyorum ortada bi yerdeyim baya ağladım kendime geldim şimdi normalim hayırlısı allah'tan hiç değilse artık hamile kalabildigimi biliyorum
canım benimde aynı ateş durumum 36,7 üstü bat geçeli 4 gün idrarda gebelik testi yapıyorum 2 oldu negatif çıkıyor hayr olsun hakkımızdaEvet canim aynen 36.7 den düşmedi yükseliyor ama düşmüyor
Kuzum regle 2 gün var, %60 artış olmuş.
Şimdi sakince bekleme vakti.
Duamız her zaman şöyle olsun, bizim için sağlıklı, hayırlı olacaksa devam etsin gebeliğimiz. Yok sağlıksız ise de yapacak birşey yok ne kadar erken kayıp olursa o kadar iyi emin ol kuzum. Ben her çeşit kayıbı yaşadım en en az acıtanı kimyasaldı. Rabbim beterinden sakınsın. Ama nolur iki ihtimale hazır ol, bizim duamız artması yönünde tabikisüpriz yapıp belki kat kat artacak 2 gün sonra.
Hiç ağlama kuzum, bak iki ihtimali düşünelim ama oldu da kimyasal oldu, hiççç üzülmüyosun bak örneklerimizi görüyorsun kimyasal sonrası hemen peşine gebe kaldılarsen umudunu kaybetme hayırlısı neyse o olsun diye dua et.
canım benimde aynı ateş durumum 36,7 üstü bat geçeli 4 gün idrarda gebelik testi yapıyorum 2 oldu negatif çıkıyor hayr olsun hakkımızda
bende geçen ay kimyasal yaşadım canım idrarda da kanda da değerim pozitifti 2 gün sonra doktora gittiğimde değerim düşmüştü doktorum yükselmeyecek düşecek söktürü vereyim de hemen sökül dedi patır patır suratıma sen düşün ve bunu diyen bi bayan doktor maleseef ki.. doktordan 2 gün sonra da çok ağrılı bi süreçle maalesef düştüü.. pıhtı oluyor genellikle bi de ve şimdi de 4gün geçen bat negatif 2 testler işin içinden çıkamıyorum ..Aynen öyle canim amin
bende geçen ay kimyasal yaşadım canım idrarda da kanda da değerim pozitifti 2 gün sonra doktora gittiğimde değerim düşmüştü doktorum yükselmeyecek düşecek söktürü vereyim de hemen sökül dedi patır patır suratıma sen düşün ve bunu diyen bi bayan doktor maleseef ki.. doktordan 2 gün sonra da çok ağrılı bi süreçle maalesef düştüü.. pıhtı oluyor genellikle bi de ve şimdi de 4gün geçen bat negatif 2 testler işin içinden çıkamıyorum ..
Zeybltaslan canım hep takio ediorum ama yazamıyorum merakla değerlerini takip ediyordm sevnmistm amq sanrm düzenli artış olmamis hayrlisi olsun cnm üzülme lütfen hersey Allah tan
bilmiyorum canım 4 günde olur mu ki ?Kimyasal sonrası düzenin şaşabilir ama canim tarihi tarihine olamayabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?