- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Cnm benim de eylülde kimyasal oldu degerim yok denecek kadardı bütün belirtileri yaşadım kendimden emindim hatta ama 4 gun gecikmeli adet oldum ve felqket ağrili olmustum yerimde yatamadm o gunden bu yana hala adet düzenim oturmadı onceden 29 gunde net olurdum simdi bi 40 gun bi 30 gun bi 31 gun oluyor misal cok dengesizlesti herkestr farkli tabiki bu bnm bünyemde böyle oldu.. İnsAllah hayırlısıyla gec dollenmedir de ondan çıkmıyordur testte hayrlisi olsun cnmbende geçen ay kimyasal yaşadım canım idrarda da kanda da değerim pozitifti 2 gün sonra doktora gittiğimde değerim düşmüştü doktorum yükselmeyecek düşecek söktürü vereyim de hemen sökül dedi patır patır suratıma sen düşün ve bunu diyen bi bayan doktor maleseef ki.. doktordan 2 gün sonra da çok ağrılı bi süreçle maalesef düştüü.. pıhtı oluyor genellikle bi de ve şimdi de 4gün geçen bat negatif 2 testler işin içinden çıkamıyorum ..
Bende yaşadım kimyasal ama ertesi ay normaldi regl döngüm hemen normale dönmüştü canım. Yaşayanlar cvp yazar mesajına inşallah görürler ❣Maria26 canım birşey sorabilir miyim sana daha doğrusu arkadaşlarına sorar mısın acaba
geçen ay bende kimyasal geçirdim
ve şimdi batım geçeli 4 gün oldu evde 2 kere test yaptım negatif hep, kimyasaldan sonra normal birşey mi acaba ya da geç döllenmemi ikilemdeyim de çok ..
Ah canım belirsizlik çok kötü bi de göğüs ağrılarım var beyaz sarı akıntı da ara ara devam beklicem bakalım bu akşam da olmadı yarın gidip kan vereyim bayram üstü en azından varsa da yoksa da nasıl hareket edeceğimi bileyimCnm benim de eylülde kimyasal oldu degerim yok denecek kadardı bütün belirtileri yaşadım kendimden emindim hatta ama 4 gun gecikmeli adet oldum ve felqket ağrili olmustum yerimde yatamadm o gunden bu yana hala adet düzenim oturmadı onceden 29 gunde net olurdum simdi bi 40 gun bi 30 gun bi 31 gun oluyor misal cok dengesizlesti herkestr farkli tabiki bu bnm bünyemde böyle oldu.. İnsAllah hayırlısıyla gec dollenmedir de ondan çıkmıyordur testte hayrlisi olsun cnm
inşallah canım benim bekliyorum bakalım kızlar ne diyecekBende yaşadım kimyasal ama ertesi ay normaldi regl döngüm hemen normale dönmüştü canım. Yaşayanlar cvp yazar mesajına inşallah görürler ❣
Tabi kuzum bak böyle pozitif dişünmeye devam et, Rabbimin mucizeleri çoktur. Belki bir umut yükselir ama yükselmese de umutlarımızı yitirmeyeceğiz en kısa sürede daha sağlıklı gebelik gelecekÖyle öyle abla hayırlısı allah'tan mucize olurdu zaten olsa ilk ayda dedim gibi en azindan artık hamile kalabildigimi biliyorum aylardır hiç yaşamamıştım bu duyguyu gerisi allah'tan
Vala akinti ağrı hepsi boş diorum ben artk o kadar sey hissettim ki hatta geçen aydi snrm cok farkli hissediyordum dedim kesin var ama tabiki günü gününe geldi aynen oyle cok umutlanma hayal kırıklığı olmasın ama bayram önü bence de kan ver gecikmen olmuş sonucta insAllah hayırlısıyla vardr cnmAh canım belirsizlik çok kötü bi de göğüs ağrılarım var beyaz sarı akıntı da ara ara devam beklicem bakalım bu akşam da olmadı yarın gidip kan vereyim bayram üstü en azından varsa da yoksa da nasıl hareket edeceğimi bileyim
yok canım geçen ay ki kimyasaldan sonra çok ümitlenmiyorum zaten sadece çok araştırdım idrarda çıkmayıp kanda çıkan çok yazı okudum ondan hem vereyim diyorum hem bayram hani varsa ona göre dikkat ederim kendime diyeVala akinti ağrı hepsi boş diorum ben artk o kadar sey hissettim ki hatta geçen aydi snrm cok farkli hissediyordum dedim kesin var ama tabiki günü gününe geldi aynen oyle cok umutlanma hayal kırıklığı olmasın ama bayram önü bence de kan ver gecikmen olmuş sonucta insAllah hayırlısıyla vardr cnm
Kızlar değerim 59.35 olmuş iki katı artmamış umut varmı bilmiyorum doktorumla konustum adetine iki gün olduğu için beklemem gerektiğini söyledi
Cnm sende yaptigin testleri atsana buraya bazi arkadaşlar sahin gozluyok canım geçen ay ki kimyasaldan sonra çok ümitlenmiyorum zaten sadece çok araştırdım idrarda çıkmayıp kanda çıkan çok yazı okudum ondan hem vereyim diyorum hem bayram hani varsa ona göre dikkat ederim kendime diye
Bi kan versen şimdi ona gore tedbir alirdin cnm sende rahatlardin
Zeybltaslan canım hep takio ediorum ama yazamıyorum merakla değerlerini takip ediyordm sevnmistm amq sanrm düzenli artış olmamis hayrlisi olsun cnm üzülme lütfen hersey Allah tan
Hayırlısı olsun insAllah cnmyok canım geçen ay ki kimyasaldan sonra çok ümitlenmiyorum zaten sadece çok araştırdım idrarda çıkmayıp kanda çıkan çok yazı okudum ondan hem vereyim diyorum hem bayram hani varsa ona göre dikkat ederim kendime diye
bilmiyorum canım 4 günde olur mu ki ?
bi de regl ağrılarım 2 gün önceden başlardı şimdi gram ağrım yok
Kizlar bu arada benim yumurtlama dönemi snrm başladı kasık ağrıları hissediyorum akıntım da başladı
Ama napioruz eşimle hic kaaleye almiyoruz canımız ne zmn isterde iyke takılıyoruz benim odak noktam hala kilolarım
Tabi kuzum bak böyle pozitif dişünmeye devam et, Rabbimin mucizeleri çoktur. Belki bir umut yükselir ama yükselmese de umutlarımızı yitirmeyeceğiz en kısa sürede daha sağlıklı gebelik gelecek
Canımm hiç umudunu kaybetme
Asla üzülme
Bak doktorun ne güzel umutlu konuşmuş
Sabırla beklicez kuzum dua ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?